Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Za sada imam zamerku na krsh slusalice i senzore,koji aljkavo rade tj kako im se svidi...telefon je inace brz i premium klase...i to je sve...

Sta senzori lose rade, touch i tako to? Na ostalim telefonima(kojim npr) rade bolje? Ako je tako kao sto kazes to za mene moze biti deal breaker... :(

Sta senzori lose rade, touch i tako to? Na ostalim telefonima(kojim npr) rade bolje? Ako je tako kao sto kazes to za mene moze biti deal breaker... :(

Ne mislim na ekran nego na ove senzore pokreta ruke...meni nebitni inace...malo mases iznad pa okrene stranu ili ukljuci zakljucani ekran sa notifikacijama...ali po nekada mora da se mase vise puta..mnogi to inace iskljuce ali eto ja probao da se igram

Poslednja izmena:
Te opcije sluze samo da se odmah ugase :)

I za prezentaciju telefona naravno.

Te opcije sluze samo da se odmah ugase :)

I za prezentaciju telefona naravno.

Naravno.ali ja sam sam uvek u nastojanjima da budem objektivan a ne kao pubertetlija da hvalim sve sto imam.Tako da trazim mane i pozitivne strane uredjjaja uvek.pa i n3....

Naravno.ali ja sam sam uvek u nastojanjima da budem objektivan a ne kao pubertetlija da hvalim sve sto imam.Tako da trazim mane i pozitivne strane uredjjaja uvek.pa i n3....

Znaci da ti senzori ne rade kako se reklamira da treba da rade?

Evo i naslednika, ne bukvalno ali to je manje vise isti Note 3:

Note koji nema olovku nije note vec samo grdosija od telefona

Znaci da ti senzori ne rade kako se reklamira da treba da rade?

Pa tako sam napisao.Po nekada moras da ponovis pokret da bi registrovao...Sa druge strane opcija zaustavljanja video reprodukcije kada okrenes glavu,radi odlicno.Naravno,ako skrenes pogled nece zaustaviti,vec reaguje na pokret glavom.I ovaj senzor radi u barem malo osvetljenoj sobi.Sto je i logicno jer u mraku nema sanse...

PRVO IPAD 4
ujure6eg.jpg
Danas sam,na brzaka,testirao wifi na ipad 4 i n3... n3 je bolji a inace sam primetio da n3 ima malo ja i signal i od iphone 5.na istim mestima sam sa n3 koristio wifi signal,koji na iphone 5 nisam ni video....tako da sam zaista zadovoljan wifi signalom.obzirom da 3g na mom broju kosta katastrofa,u gradu uvek koristim free signale pa je n3 dosao very handy ...Ovo je SA ISTE pozicije
6e5avuzu.jpg

TESTIRANO JE SA OVOG RASTOJANJA...AP je u objektu ispred..na 30 ak metara
edy2uvym.jpg

Poslednja izmena:

Danas sam bio u Uscu, kad gore na drugom spratu pored pokretnih stepenica stoji samsung stand za galaxy note 3 i pise bas to nesto kao brzi servis, ja pridjem i pitam lika koji tu radi, on kaze to vazi za sve telefone note3 koji su kupljeni ovde u srbiji i koji imaju vazecu garanciju 2 godine, zvuci too good to be true, ali sam ga ja pitao dva puta da li to vazi za novokupljene telefone (misleci na danasnji datum) , on kaze ne. E sad . .

Danas sam bio u Uscu, kad gore na drugom spratu pored pokretnih stepenica stoji samsung stand za galaxy note 3 i pise bas to nesto kao brzi servis, ja pridjem i pitam lika koji tu radi, on kaze to vazi za sve telefone note3 koji su kupljeni ovde u srbiji i koji imaju vazecu garanciju 2 godine, zvuci too good to be true, ali sam ga ja pitao dva puta da li to vazi za novokupljene telefone (misleci na danasnji datum) , on kaze ne. E sad . .

Piše lepo da važi od danas do 31.12.2013.

http://www.samsung.com/rs/note3prvapomoc/?pid=rs_promotionlanding_1_note3prvapomoć_20131118

Onda me je lik iz samsung standa slagao pa i ja lazem vas , sta drugo da vam kazem.

Note 4 ce ima 64bit cpu ali prica ide i dalje....
tanybada.jpg

Za sada nema koristi ni od 64 bit ali nema veze..vozi Mishko.....

Nisam dunster, ali činimi se da je izlazio update, a kod mene se ne pojavljuje.
hajeqeby.jpg

ytuzuped.jpg

Kod nas je još aktuelan XXUBMJ1, verzija koja se može rutovati De La Vega metodom.
Danas sam dobio update za Gear, on je u korak sa svetom.

Jel ga koristis? Kako traje baterija?

Nazad
Vrh Dno