Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Aj jos ovo i da zavrsimo off.

Nisam mislio na nadmoc u fazonu imam N3 i sad sam baja :d nego sam skapirao da nisi kupio N3 tek tako bezveze za pozive, sms i astal u kaficu :d i da koristis to cudo onako kako je bok rek'o.

N3 je napravljen za ''nadmoc'' tamo gde je to stvarno potrebno, zato se i prodaje odlicno. Ali nije jedini ''smart'' na trzistu ;)

Poslednja izmena:
Samsung Galaxy Note III

Aj jos ovo i da zavrsimo off.

Nisam mislio na nadmoc u fazonu imam N3 sad sam baja :d nego sam skapirao da nisu kupio N3 tek tako bezveze za pozive, sms i astal u kaficu :d i da koristis to cudo onako kako je bok rek'o.

N3 je napravljen za ''nadmoc'' tamo gde je to stvarno potrebno, zato se i prodaje odlicno. Ali nije jedini ''smart'' na trzistu ;)

Pa naravno...nisam ni rekao da je jedini... Napsao sam"ko hoce pravi SMART phone sa sirokom lepezom opcija i servisa, onda je Note 3 najbolji na svetu, jer ne postoji pametni telefon koji nudi vise.." ;) ....laku noc...
Ziveli...

Poslednja izmena:
Samsung Galaxy Note III

Uslovno receno najjaci, u praksi lg g2 brise patos sa n3 po brzini I lakoci rada.

G2 mi ide na nerve jer nema jednu prostu stvar a to je slot za mem card. ... Sa tolikom rezolucijom videa i slika, zaista je memorijsko prosirenje velika pomoc..Naravno, ne nudi ni ostalo sto sam nabrojao gore kod N3, kao ni 3 gb ram-a...Jedino, kod tog fona mi se vise svidja ekran nego kod n3. I to je kraj....

Poslednja izmena:
Koliko ti slobodno od ta 3gb RAM-a? 800mb :D

Woa al ste se zahuktali, polako :) Note 3 nije kilometrima ispred drugih, ali ostaje cinjenica da je trenutno najmocniji Android smartfon na trzistu, glupo je raspravljati se oko toga.

Moze da se prica sta hoce, ali ovo je prvi telefon sa TW koji mi nijednom do sad nije zalagovao...

Woa al ste se zahuktali, polako :) Note 3 nije kilometrima ispred drugih, ali ostaje cinjenica da je trenutno najmocniji Android smartfon na trzistu, glupo je raspravljati se oko toga.

Moze da se prica sta hoce, ali ovo je prvi telefon sa TW koji mi nijednom do sad nije zalagovao...

Pa dobro, gde si ti? :D ja da ovde ozivljavam temu potpuno sam..? :D

Nema me par sati, kad ono... :)

Jel smem da priupitam midiana kako to tacno G2 brise patos sa N3 po brzini i lakoci rada? :)

Mogu da tim kazem da je kod mene stalno pri kraju...lenj sam da stalno gasim aplikacije i procese valjda..

A moraš priznati da je to jako glupo... Kad nemaš slobodne memorije... Nisu sigurno stavili 3GB da bi bili bolji od drugih, nego sva ta sranjca kad se popale, telefon počne da se guši. Nisam toliko dugo koristio N3 kao npr S4, ali verujem da je tako i sa N3... Iako volim Sammy zbog Amoleda i zato što mi odgovaraju neke opcije na N3, preći ću na G2, jer sem S pen stvari ne nudi ništa više, a nije da mi je S pen nešto puno bitan, kao i većini. Svi uzimaju Note zbog baterije i velikog ekrana, zbog s pen-a slabije, koriste jedno vreme i posle ga ni ne koriste.
Nema me par sati, kad ono... :)

Jel smem da priupitam midiana kako to tacno G2 brise patos sa N3 po brzini i lakoci rada? :)

Ma čovek kupio G2, pa mora da ga brani. G2 i N3 lepo rade i jedan i drugi zajedno sa One-om, Nexuse ne računam.

Poslednja izmena:
Da zna, on bi ti rekao :d

Prvo napisa da n3 nije hardwerski najjaci...Ja kapiram, ajde, mozda je neupucen..Posle je googlao i video da ipak jeste..Ali onda je napao TW... i tu se slazem sa njim,kada su lagovi u pitanju..za sada imam male lagove ali su tu...Ali opet, pise o necemu sto nije koristio...malko napamet...

Jos ako ode u telenor gde je razdrndan telefon i olovka jedva radi, eto veselja

Koliko ti slobodno od ta 3gb RAM-a? 800mb :D

Što, jel 800 malo?
Nikakav lag ne uočavam, osim povremeno wake-up laga, i to ume da nervira...
N3 nisam uzeo zbog S-pena, nisam ni znao za šta bih ga koristio. Ali ću ga zbog S-pena zadržati, to je sigurno :)
Ah, da. I Gear sam zadržao ;)

Pun forum youtube strucnjaka i samsung korisnika. Onaj ko pljije TW verovatno se pati na nekom ubogom samsungu sa 512mb ili 1gb memorije. Posle note 2 i ugradnjom 2gb resen je bar 90% tog gusenja o cemu mlatite. To sto je memorija uvek puna ne znaci da se telefon gusi vec ces brze pokrenuti vec upaljenu aplikaciju. A onaj ko kupi note i stavi mu goli android zarad brzeg otvaranja imenika i poziva oduzeo bih mu momentalno telefon.

Pun forum youtube strucnjaka i samsung korisnika. Onaj ko pljije TW verovatno se pati na nekom ubogom samsungu sa 512mb ili 1gb memorije. Posle note 2 i ugradnjom 2gb resen je bar 90% tog gusenja o cemu mlatite. To sto je memorija uvek puna ne znaci da se telefon gusi vec ces brze pokrenuti vec upaljenu aplikaciju. A onaj ko kupi note i stavi mu goli android zarad brzeg otvaranja imenika i poziva oduzeo bih mu momentalno telefon.

+1
Posebno za ovo "youtube strucnjaka".

Nisam primetio da je tih 800 malo u bilo kojoj situaciji. Drugim rečima, i da ja 1.5GB slobodno, ne vidim kako bi se to odrazilo na vidljive performanse.

Ljudi i dalje odbijaju da prihvate kako Android barata memorijom...
Voleli bi da imaju 10GB ali da tel po mogucstvu nikada ne koristi vise od 1GB kako bi bar 9 zvrjalo prazno.

Poslednja izmena:
Ozbiljno, treba sticky u vrhu sobe da se stavi sa naslovom "Unused RAM is wasted RAM". Opet bi bila ista prica :)

aj za vas što pričate o ramu pitanje...
settings/apps/running - koliko imate free?
i bilo koji task manager - koliko piše da imate free? može npr ovaj ili ovaj

Evo screens onda.
qe9e9uzy.jpg
y6utese2.jpg
u7usepyn.jpg

Na ovaj ekran sam mislio, jel imaš to?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384255165103.jpg
    uploadfromtaptalk1384255165103.jpg
    63.8 KB · Pregleda: 128
Pa rekoh ti, tu je pisalo 1.4GB.

Edit: evo i tog screena.
apy6etup.jpg

Poslednja izmena:
Zemljak,
Edit:
Da ne krene prepucavanje, krvavo zarađena...

Mesar? :)

Inače, imam s4 i nikako da se odlučim da uzmem N3. Bio sam dva puta u Telenoru da probam i odustanem posle. Vidim da ste svi koji ste prešli zadovoljni, ne znam šta da radim :|

Osim olovke, deluje mi sve isto, samo uvećano.

Pa rekoh ti, tu je pisalo 1.4GB.
ok, nisam te razumeo

treba ljudima objasniti razliku između tih 1.4 free i onih 1.0 free koji pišu na onom widgetu koji si skinuo (inače ta razlika ume da bude i drastičnija, ti si skoro restartovao tel pa nije još) pa da ne dolazi više do zabune šta je slobodan a šta bačen ram

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno