Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Koji mod i podesavanja kamere koristite? ja drzim na 9mpix, jer mi je rezolucija onih 13mpix *****ska, ne volim 4:3 format za slike. A mod mi je auto, nekako ne znam stvarno da li ima nekog smisla ukljucivati one modove, sem panoramskog i tome slicnom. Bilo bi bolje da ima neki nocni mod, nisam nesto prezadovoljan slikama po mraku . .

Ja auto, 13mpx obicno. Ali menjam po potrebi modove.
Nocni mod se aktivira automatski, pametna stabilizacija se zove.

Zamrla nešto tema :) . Stigao mi je oficijalni Dock. Deluje super i pasuje sa futrolom. Ima ove forice da prikazuje vreme, datum i prognozu kada ne dirate telefon, a dobra je stvar što se njihova pozicija menja, kako ne bi došlo do burn in-a. Glavni ekran kada je dockovan sadrži isto časovnik, datum i prognozu, samo što ovde imate i kalendar. Probao sam i audio izlaz i radi sasvim lepo. Dobra stvarčica.

Prilozi

• IMG_3466.jpg
    IMG_3466.jpg
    513.5 KB · Pregleda: 243
  • IMG_3473.jpg
    IMG_3473.jpg
    614.3 KB · Pregleda: 258
  • IMG_3475.jpg
    IMG_3475.jpg
    625.5 KB · Pregleda: 260
  • IMG_3476.jpg
    IMG_3476.jpg
    545 KB · Pregleda: 247
Malopre sam bio u Gigatron radnji i čačkao ovaj telefon. Pre ovog susreta sam mislio da je ovo moj sledeći telefon, ali sad kad sam ga držao u rukama, teško. Izrada mi je na nivou kineskih kopija, pogotovo ova lajsna sa strane, to izgleda kao da će se oljuštiti svakog momenta.

Malopre sam bio u Gigatron radnji i čačkao ovaj telefon. Pre ovog susreta sam mislio da je ovo moj sledeći telefon, ali sad kad sam ga držao u rukama, teško. Izrada mi je na nivou kineskih kopija, pogotovo ova lajsna sa strane, to izgleda kao da će se oljuštiti svakog momenta.

Isto sam ja napisao pre 15ak dana kada sam ga drzao. Previse je lagan i nikako ne odaje utisak premijum telefona. Po meni mnogo bolji spoljni utisak ostavlja s4

Za lajsnu ne brinite. Moj preživeo svašta, posebno prilikom stavljanja/skidanja u auto držač. Nikakvih tragova nema.
Sada sam stavio Spigen bounce, telefon dobio na masi. Meni sve potaman :)

Edit: kada se srodiš sa S - penom, i svime što on može, i TW prestane da ti smeta :-D

Poslednja izmena:
Mislim da previše pljujete TW, ili jednostavno ne koristite prednosti koje on ima nad drugim romovima. Multi window/pen window, s note, s planner su moje omiljene i jako ih često koristim. Zbog njih mi nije problem da zažmurim na raznoraznih smart sr... u TWu...

E bedak, upravo sam saznao ovo:

"I bought this dock and I like it a lot - but it doesn't work with the Spigen Neo Hybrid case. The charging prong isn't long enough to get past the case and make the docking connection."

Nije mi još stigao Hybrid, ali kad stigne izgleda da ću morati da ga prodam... Ništa onda, pojuriću možda Bounce, on bi trebao da odgovara, samo me mrzi da opet čekam da stigne...

Isto sam ja napisao pre 15ak dana kada sam ga drzao. Previse je lagan i nikako ne odaje utisak premijum telefona. Po meni mnogo bolji spoljni utisak ostavlja s4

Zemljak,
S4, u svakom pogledu, izgleda kao siroče u odnosu na Note 3. Imam oba + GT 8000 (Note 10.1).
Loznica

Edit:
Da ne krene prepucavanje, krvavo zarađena...

Poslednja izmena od urednika:
Samsung Galaxy Note III

kazem po mom misljenju..mada sam n3 cackao max 5,6 min.

Pa koji Samsung u toj klasi ima premium kvalitet kucista,tipa: aluminijum,staklo....? Samsung ti nije nikada bio u tom fazonu... I pravi je Shljamsung po tom pitanju..Ko voli da ima premijum osecaj u ruci i da mu tel. lepo izgleda u kafeu na stolu,bolje da juri Iphone,Sony i sl... ko hoce pravi SMART phone sa sirokom lepezom opcija i servisa, onda je Note 3 najbolji na svetu, jer ne postoji pametni telefon koji nudi vise..
Stvar licnog afiniteta: zelja i potreba za pregrstom pametnih opcija, ili polovina od toga? Polovina je npr. Iphone sa IOS, ALI kvalitet izrade mu je VRH! Samsung ne moze ni da mu pridje u tom smislu.Znam, jer u kuci imam 4s i iphone 5 kao i ipad 4.
Android je, sto bi ameri rekli "For a advanced users of mobile phone" . Nota 3 je najsnazniji android hardwerski, a TW mu daje i vise od toga sa S-note, i ostalim opcijama koji su totalno u office maniru...

Poslednja izmena:
Samsung ti nije nikada bio u tom fazonu

Kako da ne, uopste nisu imali telefone sa kvalitetnim, premium kucistima od raznih materijala. Ali ako si mislio na Android Samsunge onda si u pravu.

ko hoce pravi SMART phone sa sirokom lepezom opcija i servisa, onda je Note 3 najbolji na svetu, jer ne postoji pametni telefon koji nudi vise..

Oce to, svi ostali su djubre, samo N3 valja :d

Jeste N3 najbolji ali ovo ''ko hoce PRAVI SMART phone..'' je zesce preterivanje.

Kako da ne, uopste nisu imali telefone sa kvalitetnim, premium kucistima od raznih materijala. Ali ako si mislio na Android Samsunge onda si u pravu.
Nisi lepo čitao.... Aj da ponovim "Pa koji Samsung u toj klasi...."
Jeste N3 najbolji ali ovo ''ko hoce PRAVI SMART phone..'' je zesce preterivanje..Oce to, svi ostali su djubre, samo N3 valja.Jeste N3 najbolji ali ovo ''ko hoce PRAVI SMART phone..'' je zesce preterivanje.
Očigledno ne znaš softver i mogućnosti Note 3. Da si malo pogledao detaljnije na YT, video,pročitao desetine testova ozbiljnih testera, video bi da opcije olovke, S-nota, scrap book.a i ostale, daju veliku lepezu opcija, koje ni jedan telefon za sada nema.... Znači, malo čitaj, pogledaj i biće ti jasno..
Telefon je pametan onoliko koliko ti opcija daje... Ako ovu rečenicu razumeš onda ti je jasno zašto sam napisao ono gore..Ako nije, onda ...
http://www.youtube.com/watch?v=Yc4PFaAclZM
http://www.youtube.com/watch?v=CAz2qejY6dc

Poslednja izmena:
Znaci kupite samo Note 3.I nije najjaci hardverski,tw je jedno veliko g.... koje usporava sve samsung telefone.
Samsung fanovi su postali gori nego nekad Apple.Inace ovaj post pisem sa samsunga I skroz sam objektivan.

Poslednja izmena:
Znaci kupite samo Note 3.I nije najjaci hardverski,tw je jedno veliko g.... koje usporava sve samsung telefone.
I ti ne znaš da čitaš pa evo da ponovim :"Nota 3 je najsnazniji android hardwerski".
JA zbog TW i imam Note 3 jer mi njegove opcije debelo koriste... Očigledno ne znaš šta... :zgran::zgran:: Za usporavanje se slažem ali mi i dalje opcije TW primarno trebaju...

Poslednja izmena:
Ja ti kazem nije hardverski najjaci, a pritom mislim na android.To sto tebi sluze ne znaci da je to stvarno tako kako ti tvrdis.

Ja ti kazem nije hardverski najjaci, a pritom mislim na android.To sto tebi sluze ne znaci da je to stvarno tako kako ti tvrdis.

dobro ti se ne slažeš i živeli...Ja ga imam i mislim da nisi u pravu..Prvi put da TW meni koristi i to mnogo...I zato ostajem na stock romu.-...Ali super..Ja mislim da je quad na 2.3 mhz i 3 gm RAM-a najsnažnije danas u android svetu? :D

Poslednja izmena:
Pa dzaba mu ta snaga kad ga bloatware usporava, kao I svaki high end samsung.

@ dark side

Umesto sto kacis neke linkove bolje procitaj sta sam napisao : Jeste N3 najbolji ali ovo ''ko hoce PRAVI SMART phone..'' je zesce preterivanje..Oce to, svi ostali su djubre, samo N3 valja

@ dark side

Umesto sto kacis neke linkove bolje procitaj sta sam napisao : Jeste N3 najbolji ali ovo ''ko hoce PRAVI SMART phone..'' je zesce preterivanje..Oce to, svi ostali su djubre, samo N3 valja
A ja ti opet ponavljam, jer izgleda nisi shvatio: telefon je "pametan" onoliko koliko ti opcija i servisa nudi...

Pa dzaba mu ta snaga kad ga bloatware usporava, kao I svaki high end samsung.

Znači ipak je najjači android? :D
Znam ja da koči ali kada ideš na android, pomiriš se sa većim ili manjim lagovima (zavisi koji ROM).... Ali ponavljam TW mi debelo koristi jer sa olovkom i aplikacijama koji idu uz ovaj fon on je debelo zagazio u office manir, i to toliko da ni jedan telefon to nije do danas ostvario.... Znači, pionirski ali izuzetno pametno...Jednostavno, koristi mi i TW ne menjam...

Uslovno receno najjaci, u praksi lg g2 brise patos sa n3 po brzini I lakoci rada.

A ja ti opet ponavljam, jer izgleda nisi shvatio: telefon je "pametan" onoliko koliko ti opcija i servisa nudi...

^ i onda je N3 zbog ''samsung note'' funkcija i s-pen jedini pravi smartfon?

Bolje ne pisi nista, nisam Samsung/Note hejter samo ne mogu da se nacudim i ismejem kada procitam tako nesto.

Poslednja izmena:
Samsung Galaxy Note III

^ i onda je N3 zbog ''samsung note'' funkcija i s-pen jedini pravi smartfon?

Nije samo to, naravno.Postoji mnogo opcija preko toga.. Ali opet ne razumes: note 3 daje najveci broj opcija,odnosno,sa njim mozes da odradis mnogo toga sto ne mozes ni sa jednim drigim smart phone.Ako imas note 3 onda znas, koje su to opcije...

Pa svaka generacija Note-a je imala vise funkcija od ostalih tj Note je bio klasa za sebe do N3 (sada su se ipak pojavili jos neki phableti koji su losijii ali opet postoje), ok - N3 je najbolji i ima najvise opcija ali reci da ostali nisu dovoljno ''smart''.. mislim je6em mu misa..

Samsung Galaxy Note III

Pa svaka generacija Note-a je imala vise funkcija od ostalih tj Note je bio klasa za sebe do N3 (sada su se ipak pojavili losiji phableti ali opet postoje), ok N3 je najbolji i ima najvise opcija ali reci da ostali nisu dovoljno ''smart''.. mislim je6em mu misa..

Pa za mene nisu...suma summarum... i to je cinjenica...Ako se neki telefon uvredi, evo izvinicu se..sto ih branis? :D
Koliko samo digitalnih potpisa i drzavnih dokumenata mailom prosledim, ni broja se ne zna.. statisticke graf pokazatelje,takodje.. Za mene su to revolucionarne opcije..I kada nemam lap top pri sebi ovaj telefon mi debelo pomogne na nacin,koji ni jedan drugi fon ne moze..Zato je kompletniji u ponudi servisa u odnosu na sve...Tj. Najpametniji je.... Ali to je moje misljenje...neka misli svako kako hoce...

Velika razlika je kad napises ''najpametniji je'' (*****na fraza ali ajde, i ja mislim da je N3 najbolji) i ''jedini je pametan, smart, ostali su 3310 u poredjenju sa n3'' ali nebitno.. vidim da gazis taj N3 pa nema svrhe da ti kvarim osecaj nadmoci koji imas u parcetu plastike :) :d

Samsung Galaxy Note III

Velika razlika je kad napises ''najpametniji je'' (*****na fraza ali ajde, i ja mislim da je N3 najbolji) i ''jedini je pametan, smart, ostali su 3310 u poredjenju sa n3'' ali nebitno.. vidim da gazis taj N3 pa nema svrhe da ti kvarim osecaj nadmoci koji imas u parcetu plastike :) :d

Svo vreme gazim ipad 4, dok ovo kucam, :D ali napolju,kada sam mobilan,nosim n3 i za sada sam zadovoljan...
Nije mi bitna nadmoc vec usluga tj. servis..Nemam taj kopleks zvezda-partizan,a pogotovo ne sa 41 godinom zivota. I svaki sam svaki tel ,koji sam imao,kritikovao debelo..Gore sam napisao vec da je to" Shljamsung " kad je materijal u pitanju.l. Za sada sumiram pozitiv i negativ i tek posle 2 meseca cu izbaciti ovde kompletnu kritiku ako to nekome bude koristilo..
Edit: nisam napisao da su ostali 3310 u odnosu na n3 ..sada vec preterujes...Ali samnapravio komparaciju sa iphone,koji imam...On ne daje ni polovinu opcija tj servisa koje n3 daje pa ti onda zakljuci...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno