krale
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.11.2014
- Poena
- 210
Celi displey je lajsnaJa ne znam zasto,ali ja nisam dobio taj update od 250 mb,i da li moze da se menja lajsna na ovom modelu?
Celi displey je lajsnaJa ne znam zasto,ali ja nisam dobio taj update od 250 mb,i da li moze da se menja lajsna na ovom modelu?
Vrati nekoliko strana nanazad i videces za koju bateriju smo pricaliImam problem sa baterijom nesto zeza,ne moze da napuni do 100% napuni do 98-99,ali 100 nema sanse.do pre je bilo.sve ok,a sada se malo brze prazni.
Jeste li vi menjali baterije i koje ste uzimali?
Nasao sam neku malo skuplju,ne znam kakav je isao sam bolje skuplje
Ja sam naručio dva puta bateriju polarcell s onog nemačkog sajta i oba puta sam dobio refund s porukom da je carina vratila bateriju nazad. Ništa mi nije jasno, s obzirom da vidim da su drugi naručivali i da im je baterija stizala. :/
http://www.amazon.de/PolarCell-Samsung-GT-N9005-GT-N9000-EB-B800BE/dp/B00IHVTWQM
Da li je to ova baterija,ako jeste da narucim?
Nisam te shvatio sto se tice lajsne,kako.mislis lajsna je ceo display?
Ne moze da se menja nikako?
Samo da dodam. Na custom romovima izgleda da package disabler ne radi. Barem kod mene na darklordu ne radi. Pre neki dan ga pazarih i ne radi.@alfaunits hvala na objasnjenju. Da i ja tebi udelim nesto pametno posto vec vidim da volis i forsiras samsung telefone; pazari package disabler pro sa stora i pobij sve sto pozelis da se ne cimas toliko sa romovima bespotrebno (ne znam kako ali na ne rutovanom telefonu radi sve kao i titanium)...nemoj samo ko ja da preteras pa da ti olovka ne radi itd :d
@alfaunits hvala na objasnjenju. Da i ja tebi udelim nesto pametno posto vec vidim da volis i forsiras samsung telefone; pazari package disabler pro sa stora i pobij sve sto pozelis da se ne cimas toliko sa romovima bespotrebno (ne znam kako ali na ne rutovanom telefonu radi sve kao i titanium)...nemoj samo ko ja da preteras pa da ti olovka ne radi itd :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari