Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Nema sanse da sa trenutnom baterijom dodjem do 3h SOT... A nekad crkne i ispod 2...

Porucujem onu, samo da iskopam link. Jel free shipping?
Da preko ebay je free bar za makedoniju

c542f558cbcf3cefc76178eff4f20ef5.jpg

Poslednja izmena:
I meni izbacio neki update oko 260 mb...odradjeno ali nista novo sem Smart managera ako se ne varam..

Isti update dobio.mozda gresim ali cini mi se da baterija traje malo duze....

Nisam još, malo cvikam. Brine me baš backup, da li će da ispadne ok. Na odmoru sam, pa imam dosta posla oko kuće, pa spremam slavu...
Još malo da pročitam na twrp šta piše. Vidim da može root i sa i bez Odina, kako je bolje?

Poslednja izmena:
Nisam još, malo cvikam. Brine me baš backup, da li će da ispadne ok. Na odmoru sam, pa imam dosta posla oko kuće, pa spremam slavu...
Još malo da pročitam na twrp šta piše. Vidim da može root i sa i bez Odina, kako je bolje?
Nemoze vise root bez odin to je moglo pre sada vise ne ma nemas sta da zeznes

Videću, ovih dana sigurno. Do sada nisam hteo o tome da razmišljam, zbog garancije. Hvala još jednom.

alfaunits...

"Meni je N9002 dosao sa 5.0, a nema LTE u meniju za biranje mreza. Pa ako nema uopste LTE, bar na 4.4 cu ga vratiti"

N9002 nema LTE ni sa 4.4, ni sa 4.3, cak i "ozbiljniji" prodavci na KP ga prodaju kao samo 3G telefon. Znaci on je sam WCDMA, tj 3G telefon a ne 4G, maksimalna, teoretska brzina ovog telefona je 384 kbps, znaci 0.384 Mega Bita. Ja sam ga danas uzeo novog, po Bgdu mi radio normalno kao i neki 4G telefoni, povukao bez greske imenik, skidao aplikacije sa storea itd...

Nisam nasao ni jedan ROM osim zvanicnih kineskih na sammobile, veceras cu da guglam malo vise, mozda bi mi kineski pomogao. :) Ako nadjes nesto, ti javi.

I ne verujem da je lajsna oko telefona metalna. Zasto bi je stavili. :(

Poslednja izmena:
Kod mene je metalna lajsna. Provereno, pao mi je telefon na neko oštro kamenje, baš na stranu ekrana.

Dobro da znam, kada mi dosadi, kada ga budem prodavao, da ga nahvalim kao pojačanu verziju. :) :)

Ja se nadam da si se nesto zeznuo za ovih 0.384Mbps, da si mislio za 2G, jer bez problema mi izvlaci 20Mbps u centru na MTSu :)

Isto, nijedan ROM nisam nasao, osim kineskih Stock i onaj SVA (koji se placa samo, a preskup je iskreno)

Kako vam radi novi stock update? Odziv se ubrzao i multitasking. Kao da pametnije koristi raspoloživu ogromnu memoriju.

Sta ti nije jasno? Pa imas 3G telefon, on moze i 42/5.76 da postigne, doduse samo u idealnim uslovima.
Nisi valjda ocekivao da Note 3 Dual moze samo 0.3Mbps da povuce??? :D Covece, pa ovo je jedan od najboljih telefona ikada :)

BTW, ako imas N9002, molim te izvuci RakeIn.apk sa njega (sys/app/RakeIn.apk ili System/app/RakeIn.apk) i posalji mi nekako. Ne znam kako da izvucem iz ROm image-a, a ne mogu da flashujem dva puta ROM samo zbog toga ;)
U pitanju je app koji se koristi za Pen Window, koji je meni extra stvar!

A, podverzija (build number), hvala. Kod mene je BOI6. Mada još nisam uočio neke posebne razlike. Možda je trošenje baterije poboljšano.

Mora da postoji, to je app koji se koristi za Pen Window (mada ga na Note 4 nema, mozda ga na tvom default ROMu nema)
Trebalo bi da je isti i na obicnom KitKat ROMu (za single-SIM Note 3)

Da li ti je rootovan telefon? Jer bez toga ne mozes pristupiti sys i system folderima. Trebace ti Root Explorer, ES File Explorer ili nesto slicno sto moze da trazi root pristup pa moze pristupiti celom telefonu, obicne aplikacije i stvari tipa "My Files" ne mogu tome pristupiti.

Sad sam proverio, treba da bude u /system/app, RakeIn.apk. Elem, ako neko drugi ima KitKat stock ROM, posaljite mi molim vas RakeIn.apk :)

Poz, je li ima negdje za N9006 (Kinesko trziste) da se skine stock rom sa google-ovim aplikacijama (play store itd), ne mogu nigdje da nadjem a znam da postoji jer sad dolaze na nase trziste sa tim firmware-om (5.0, valjda za rusko trziste jer po defaultu bude ruski jezik, imaju svi jezici i aplikacije regularno). Na sammobile ima samo za kinu sa onim njihovim appstore i pretrazivacima bez gugl servisa. Je li zna neko mozda?

Ja ne znam zasto,ali ja nisam dobio taj update od 250 mb,i da li moze da se menja lajsna na ovom modelu?

Nazad
Vrh Dno