Posledica pada?
Odakle si naručio drugi ekran i koliko novaca je?
Ista situaciji i kod moje rođake...Note 3 ispao sa pola metra na parket. Na njemu se nalazila silikonska obloga i tempered glass, ništa vidljivo nije puklo, samo se ekran ugasio i neće više da se upali(telefon se pali, ali ekran jok). Serviser kaže da je otišao displej/ekran i da mora da se menja komlet sa fremom, cena 140 evra(garancija mesec dana). Pošto ga je namestio pojavio(ili je već bio) se još jedan problem na matičnoj ploči(on tako tvrdi), koji još nije rešio. Pitali ga za cenu rešavanja tog problema sa matičnom, kaže sve je uračunato sa cenom displeja-140 evra.
Da ne narucujes ona sa VAT ?Već dva puta naručujem polarcell bateriju za note 3 i na kraju dobijam refund sa porukom da je baterija vraćena sa naše carine. Nije mi jasno šta je u pitanju, pošto znam da su ljudi ovde naručivali bateriju i stizala im.
Pa ne znam, naručio sam odavde http://www.cellephone.de/en/cell-phone-accessories/polarcell-battery/samsung/Da ne narucujes ona sa VAT ?
Neznam za ovi ja sam ebay narucio isto i taj je nemacPa ne znam, naručio sam odavde http://www.cellephone.de/en/cell-phone-accessories/polarcell-battery/samsung/
Već dva puta naručujem polarcell bateriju za note 3 i na kraju dobijam refund sa porukom da je baterija vraćena sa naše carine. Nije mi jasno šta je u pitanju, pošto znam da su ljudi ovde naručivali bateriju i stizala im.
Evo jednu sliku baterija je fenomenalnaSad ću je naručiti i ja, javljam kako je prošlo
Deki koja je tacno oznaka modela? Ja videh danas isto neki n9002 nov u oglasima za 299e
Dosla poveca kolicina, skroz novi batch izgleda. (ali nema ih puno, svako ima po jedan-dva primerka kada sam ja proveravao, a tada sam ih JEDVA nasao - sad vidim eto nekoliko strana DSkeZasto su N9002 preko oglasa toliko jeftiniji...vidim da se krecu od 275-290EUR...?
Spusti neki castom rom i otpakovaj ga i od tamo ga izvadijel moze neko da mi posalje RakeIn.apk sa 4.4 verzije plz?
Izbrisao sam ga, a ne vraca mi se ceo ROM. Ne mogu da skinem proveren apk sa neta.
Apk jr za Pen Window.
Vidi dali dopiraju konektoreKupio sam pre neki dan original s view cover preko oglasa. Radio je normlano ali poceo je da zeza. Juce sam nesto menjao poklopce stavio bio original i danas vratio opet ovaj s view. Vise nece da aktivira i deaktivira aktivan prozor. Ne reaguje uopste. Probao sam i da restartjem telefon i opet ista prica. Prvo je malo radio ali u prekidima cas hoce, cas nece da aktivira ativan prozor i sad uopste ne radi vise.
Da li zna mozda neko resenje i sta da radim? Kako mogu da namestim da opet normalno radi s view cover?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari