Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Blago tebi, moja još nije stigla. Javi utiske...
Kako sad sad koristim je odlicna baterija je bila napunjena na 55% evo vec drnkam pola sata i pala je na 47 ipak je daleko bolja od orginala, inace baterija deluje kvalitetno izrabotena plastificirana je sto je odlicno

Poslednja izmena:
Da li nekako mogu da se izbace aplikacije iz ovih foldera u apps meniju? Idu mi zesce na zivce a ne mogu da nadjem nacin da ih klasicno vidim kao i sve aplikacije bez foldera.
I da li moze na pocetnom ekranu da se postave po 5 ikonice u jednom redu a da se ostane na TW, bez promene launchera?

Ima li neko resenje?

Poslednja izmena:
Da li nekako mogu da se izbace aplikacije iz ovih foldera u apps meniju? Idu mi zesce na zivce a ne mogu da nadjem nacin da ih klasicno vidim kao i sve aplikacije bez foldera.
I da li moze na pocetnom ekranu da se postave po 5 ikonice u jednom redu a da se ostane na TW, bez promene launchera?

Ima li neko resenje?
Mogu da se izbace idi na edit i iznesi sve app nadvor od foldera, a za to da bude 5x5 mora da imas root

PolarCell baterija za sada odlicna
e2cf4b490036130251c31d3923f280c7.jpg

Meni treba i punjac i kabl jos jedan dodatan pa zbog toga sam mislio sve da uzmem.

Inace koji si ti kit narucio i od koga? I jel ovo stvarno original i jel valja ili ne? I kako moze inace da se prepozna koji je punjac original, a koji ne? Meni sve to isto i dosta slicno. :d

Meni treba i punjac i kabl jos jedan dodatan pa zbog toga sam mislio sve da uzmem.

Inace koji si ti kit narucio i od koga? I jel ovo stvarno original i jel valja ili ne? I kako moze inace da se prepozna koji je punjac original, a koji ne? Meni sve to isto i dosta slicno. :d
Pa ne verujem da je orginal punjac ali kit ti je ne bitan dali je orginal ili ne isti su pune bateriju za 3-4 sata
http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=370970948376&alt=web

Aha, ok. Pa i ja sam pretpostavio tako da nije mozda original ali ono nisam bio siguran. A ova baterija sto dolazi uz ovaj kit jel OK jel drzi dobro ili je krs?

I jel znas mozda ti ili neko drugi kako uopste moze da se prepozna original punjac? Gledam i na kupujem prodajem svi su navodno originali i svi su isti, mada znam takodje da ima dosta dobrih kopija. A treba mi jos jedan punjac...

Tesko mozes da razlikujes punjace... potpuno su identicni. Jedina razlika je u tome sto kinezi posle nekog vremena krenu da zuje... :)
Sto se tice baterije i dalje preporuka za polarcell. Posle godinu dana komotno izvlaci 1 dan sa 6.5-7sot aktivnog koriscenja...na ne tako dobrom 3g signalu

Aha, tako sam i pretpostavio za punjace. Bas su svi identicni. A za bateriju hvala, imacu u vidu nju onda da narucim. Jer sam se razmisljao svakako da neki kit ovakav uzmem. Nego nisam siguran sta valja, a sta ne. Hvala u svakom slucaju tebi i @krale na pomoci. :)

Inace da li ce dobiti mozda oficijalni 5.1.1 Note 3 ili je podrska za njega prestala? Vidim da je izasao za Note 4.

Poslednja izmena:
Najverovatno nece dobiti taj apdejt ostace na 5.0 Ali tu su custom romovi da bude uvek bude up to date :D

Da okacim i ss da ne bude prazna prica za bateriju. Aktivnije koriscenje, Brightness na 50-75%, 3G sa losim prijemom, gledao sam pola sata ligu sampiona u hd..bla bla... nemam facebook i ostalu gamad... 5.0 stock bez roota

Prilozi

• uploadfromtaptalk1443632842635.jpg
    uploadfromtaptalk1443632842635.jpg
    40.4 KB · Pregleda: 159
  • uploadfromtaptalk1443632852970.jpg
    uploadfromtaptalk1443632852970.jpg
    41.3 KB · Pregleda: 163
  • uploadfromtaptalk1443632867291.jpg
    uploadfromtaptalk1443632867291.jpg
    32 KB · Pregleda: 163
Moja puni dve godine za koji dan. Vreme je da kupim novu. Ako imaš prodavca za preporuku, slušam

Da okacim i ss da ne bude prazna prica za bateriju. Aktivnije koriscenje, Brightness na 50-75%, 3G sa losim prijemom, gledao sam pola sata ligu sampiona u hd..bla bla... nemam facebook i ostalu gamad... 5.0 stock bez roota

Sto crni interu takav font? :sceptic:

Rucni rad... mora promocija :)

Jurim N3 Duos vec koje vreme, i vec mesec dana me ispaljuju na KP :D

Na kraju cu otici u Dubai ili HK po komad;)

Ovo mi prosto nevetovatna cena...jos ako dolazi sa 4.3 out of the box, extra!

Nisam kupovao... al gotovo sam siguran da su u pitanju telefoni iz Madjarske.

Čim piše da je garancija 12 meseci znaš da ne može da bude normalno :D

Nije telefon iz Madjarske, vec "iz Madjarske", posto dual SIM falgship Samsung telefoni se uopste ne prodaju zvanicno u EU.

Ali te su cene inace, bili su mnogo skuplji do pre nedelju dve. Iste ccen su mi nudili na KP prodavci sa prilicno ocena, jedino sto ili im ne dodje kada treba, ili kao rasprodao sve bilo rezervisano (a ja rezervisao!)

Nema sanse sa 4.3 da je, sem ako nije neki zaostali primerak, vec vise od godinu i po N9002 izlazi sa 4.4x

Da li problem oko flashovanja 4.3 vazi i za Note 3 Duos? (u stvari sta je problem, Odin ce moci da odradi flash, ali ce brikovati fon?)

Da li downgrade sa 5.0 na 4.4 radi normalno?

I ako neko u medjuvremenu zna ili nadje link za N9002 ROMove, javite :) Osim kineskih sa Sammobile, nisam nasao nijedan.

Meni je N9002 dosao sa 5.0, a nema LTE u meniju za biranje mreza. Pa ako nema uopste LTE, bar na 4.4 cu ga vratiti, mrzim LP interfejs, a Samsung je jos dodatno zeznuo dual SIM za LP telefone, jer sada ne postoji opcija da Net nema prioritet :( (pa ako je ukljucen net, sa druge kartice se ne moze zvati ili poslati poruka :d Mogu se dobiti SMS/pozivi ali ne i poslati ;))

Sa 5 na 4.4 bi moralo normalno da se radi, na 4.3 nece da moze nazalost.

A sta se desava ako se proba na 4.3?
Radi DG na KK BTW (uradio sam) i laknulo mi je koliko je laganiji i bolji UI nego na LP :)

Ne znam zasto, ali ovaj N3D ima metalnu maskicu sa strane kao i moj S5 Duos sto ima. Da li je to Samsung poceo da ih tako radi za ta trzista ili je poceo novije galaxy telefon da radi tako ne znam :)

Prvo punjenje baterije se zavrsava veceras, videcu bas kako izdrzava. Skroz je nov, cak je i charger counter bio na jedan samo :) (i iz nekog razloga i Headset connect counter je bio na 1 :D)

Mozes samo da brikujes nista drugo odin celo vreme javuje ce ti fail fail fail i javice ti se ova slika na note 3
b0417a88b17d8d07fce6ebd4424ede7c.jpg

Ok:)

Elem, sad jos da nadjem Gapps za kineske Stock ROMove....
EDIT: Ako neko ima ROM za rusko trziste, pleeease javite :) Ubacio sam kineski bez razmisljanja da ce ukloniti Play Store i nijedna varijanta sa neta mi ne radi sada ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno