Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pogledaj nekoliko postova iznad, danas sam uzeo lte karticu u telenoru : ) a i nekoliko km sam od centra beograda tako da bi pokrevenost trebalo da bude ok, mada koliko toga telenor fejluje, sta se i ja cudim . .

imam note3 iz telenora. uzeh danas 4g karticu u telenoru jer su pustili akciju i kao besplatna zamena kartice

A kazi mi jel kartica aktivna cim je dobijes ili mora da se ceka da je aktiviraju u roku od 24h? I od kada je ta akcija, nisam cuo za to... :/

Edit: I jel mozda mogu oni da iseku na microsim odmah tamo, da ne jurim da mi neko isece?

Poslednja izmena:
pogledaj nekoliko postova iznad, danas sam uzeo lte karticu u telenoru : ) a i nekoliko km sam od centra beograda tako da bi pokrevenost trebalo da bude ok, mada koliko toga telenor fejluje, sta se i ja cudim . .

Tako je, pokrivenost ocekuj na minimumu...

Zivim u centru Beograda i nemam 4g,uzeo juce karticu ,rekose mi 6 meseci promo ,posle toga se naplacuje,ali nisu znali da mi kazu cenu,imam s5 kodiran na telenor mrezu

Sta 6 meseci promo?

Bas tako,6 meseci promo,dok ne pokriju signalom vecinu zemlje a onda pocinje naplata
Inace nece moci odredjeni modeli da koriste lte zbog softvera u telefonima
Neki su otkljucani neki ne ,s5 nije i ceka se apdejt od telenora ,nabrojali su mi modele koji jesu softverski otkljucani i koji nisu ali me nije zanimalo da pamtim jer me interesovao s5
Tako da ne mislite da vam telefon ne radi ili sta vec,vec je problem do telenora
Kada ce apdejt izaci,ne znaju
Zamolio bih moderatore da ovaj post prebace u temu o telenoru

Poslednja izmena:
Mimitza gde si kupio telefon. Ja sam kupio u mtsu i još nema, ali čim stigne odmah ubacujem. Jedva čekam

Mene su na Poljskom romu nervirale preinstalirane Poljske aplikacije koje su došle sa njim.

Krale said čekam ota u telekomu jer mi se ne gubi garancija. Mada na granici sam da zanemarim to jer ga u telekomu još nema.

Tako je ne gubi se garancija sa flesovanjem oficijalni rom jedino gubis ako flesujes cf auto root ili twrp

Jesam ja slep ili na sammyfirmware nema jos telenor verzije?

Imam onu poljsku prvu i nerviraju me one njihove aplikacije...

Nema ni telenor ni telekom. Jel stigao još nekome zvanični telekomov.

Poslednja izmena:
Pošto je kod prethodnih nadogradnji (4.3, 4.4) svaka verzija bila ponuđena za određenu mrežu pretpostavljam da bi trebalo i sada tako.

Pa nije, ja kad sam probao OTA da uradim, a telefon je iz telenor mreže, kad pokrenem OTA piše mi SEE

Jel probao neko ovaj SEE. Ima li nekih pratećih aplikacija koje su vezane za neku mrežu.

Već drugi ili treći put mi se dešava da slučajno bacim aplikaciju koja je aktivna u prozor, kao u Windows-u. Ne znam kako da formulišem dobro pitanje za Google, jer mi izbacuje samo razne savete za Multwindow. Napominjem da znam da šta je Multiwindow i isključen je. Ovo je nešto drugo, ne deli mi ekran na 2 dela, nego mi se aplikacija smanji i čitava stane u nešto manji prozor. Čitav homescreen može da se smesti u prozor, ali ja ne znam KAKO se to desi?

😀

Nazad
Vrh Dno