Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Ma nisam ni rekao da je prednost, nego, čini mi se praktičinije, šta znam, vozim Xsaru Picasso, pa je i na njoj instrument tabla na sredini, nije sa strane :D

Daily reminder.

Samo ti ime kaže - brzina animacija...

U pravu ste, posle factory reset se preporodio. Ne da se prepoznati telefon.

Ko god prelazi na OTA L neka ga bekapuje i spljeska. To je bar u današnje vreme sat do dva posla.

Nesto nisam primetio da mi je Xposed usporio telefon, ni najmanje.
Otkad u Nova launcheru moze double tap na status bar da zakljucava? Cpu temp ne videh ni u jednom romu koji sam koristio.
Nisam rekao da nista od ovoga nema po romovima ali da nema sve u jednom.
A gandza je signal za wifi. :D

Poslednja izmena:
Ovo za nova launcher može oduvek. Instaliraš screen off i onda u novi u gestures podesiš da double tap pokreće screen off... Prilično stara i jednostavna fora.

Ovo za nova launcher može oduvek. Instaliraš screen off i onda u novi u gestures podesiš da double tap pokreće screen off... Prilično stara i jednostavna fora.
Pitao je za douple tap na status bar a to Nova ne može.

Može uz pomoć još jednog programa, bez xposed-a sa dodatnim modulom. Ok, nije double tap na status bar nego double tap bilo gde na ekranu. Ako je potrebno baš da bude double tap na status bar to sleep, moze da se instalira all in one gestures i tamo podesi... Znam da je sada u pitanju da mora da se instalira par aplikacija (ili neki custom rom-ovi ovo već imaju: arya rom ima podešavanje za network speed, all in one gestures i još par stvari), ali je početak diskusije vezan za to da li nešto može bez xposed-a ;)

Ima slim rom tu (double tap to sleep na status bar) opciju, a sigurno ima još takvih romova...

Ma može sve. Evo na brzinu sam namestio u arya rom (taj sam pre neki dan namestio i ok je) pomerio sat levo, network speed koji se gasi kada nema protoka, u all in one gestures podesio double tap na status bar, instalirao ovaj cpu temp (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yanyan.cputemp) prvo koji mi je play store izbacio i evo rezultata :

uploadfromtaptalk1427138493073.png

Plus ovaj cpu temp možeš da prevlačis po i sa status bara gde hoćeš, levo, desno, skineš sa status bar, vratiš na status bar... Kome treba, nije loše, ja ga skinuo samo demonstracije radi :)

Edit: e jedino ne znam kako gandžu da namestim :D

Poslednja izmena od urednika:
Napisah double tap za status bar, ovo sa screen off aplikacijom koristim odavno.
E gandza nece da moze. :D

Poslednja izmena:
Potpuno mi je odlepio Unified Deamon posle factory reseta. Disableovao sam ga i trebalo je Weather Widget da umre, ali nije. Radi izgleda normalno.

Kakva je situacija od ostalih na Telenor OTA?

Hoce li uskoro pustiti nesrecni lolipop kod nas?

Izgleda da je za N9005 pušten za VIP i Telenor, dok za N9005 koji su kupljeni u Telekomu još nema.

pozdrav narode, raspitivao sam se za n3 i kupio sam ga, n9005 model... bele boje, kao nov...
sve radi super ali me brine jer na jako svetlim pozadinama se vidi (kao iza slike) samsungov logo...
juce sam ga uzeo i nije mi pravilo problem ali danas vec pocinje da me nervira...
zna li neko neko resenje ili je greska u hardveru? :(

Imas li cime da slikas da vidimo? Rekao bih da je burn in ali me cudi da se urezao logo.

Au čoveče, kad pre burn in... :(
To je hardverski problem, nema pomoći.

Stajao je u radnji sa tim ekranom mesecima i urezalo se u AMOLED. Ako ne možeš da vratiš telefon probaj sa nekom aplikacijom za oživljavanje ekrana. Plazma televizori su imali nekad ovaj problem, dok ovi novi mogu da se opasulje posle dovoljno vremena normalne upotrebe.

Ako je stvarno burn in, onda može samo ekran da se zameni.

Ako stvarno ne možeš da vratiš uređaj, koristi tako i vidi da li se smanjuje sa vremenom...

takvog sam ga uzeo... sutra cu da odem da se zalim, ja pitah i on kaze 'to samo ekran dobro drzi boju' hahahah svasta...
hvala vam...
a usled cega dolazi do ovoga?
polovnog sam uzeo inace...

Vraćaj to.
OMG ekran dobro drži boju, neverica :D
Jednostavno, "izgore" pikseli, to je boljka amoleda...

zamenice oni njega, siguran sam u to ;)

ne razumem te aplikacije za ozivljavanje ekrana, mozes da mi pomognes? hvala ti...

Nema vajde od tih aplikacija. Mislim velika je verovatnoca da ce i tebi vremenom da se desi neki burn in, ali ne mora bas od prvog dana da imas ovako unakazen ekran.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno