D
Deleted member 63203
Guest
Ma nisam ni rekao da je prednost, nego, čini mi se praktičinije, šta znam, vozim Xsaru Picasso, pa je i na njoj instrument tabla na sredini, nije sa strane 
Uključeno je oduvek. Telefon radi OK, nego mi se tač nešto je dopada, kao da za nijansu kasni.Uključi developer options, pa u njemu podesi "Window animation scale", "Transition animation scale" i "Animator duration scale" na 0,5x , biće brži![]()
Kakva ti to gandža u status baru?
A cemu sluzi ovo ,cisto me zanima meni je ti na 1x ?Uključi developer options, pa u njemu podesi "Window animation scale", "Transition animation scale" i "Animator duration scale" na 0,5x , biće brži![]()
Daily za Stock, Nightly za AOSPDaily reminder.
Pitao je za douple tap na status bar a to Nova ne može.Ovo za nova launcher može oduvek. Instaliraš screen off i onda u novi u gestures podesiš da double tap pokreće screen off... Prilično stara i jednostavna fora.
Napisah double tap za status bar, ovo sa screen off aplikacijom koristim odavno.Ovo za nova launcher može oduvek. Instaliraš screen off i onda u novi u gestures podesiš da double tap pokreće screen off... Prilično stara i jednostavna fora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari