Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

hvala, u cetvrtak sam kod njega...
hvala na brzoj pomoci i savetima...

no koment stvarno, sad sam isao na *#0*# i na crvenoj pozadini se vidi skoro ceo fabricki lock screen...
prekosutra idemo da porazgovaramo :)

Moj drugar je isto pre nedelju dana kupio beli Note 3 i takođe kao i ti ima burn in po ekranu.
Nismo mogao da verujem da je tako brzo izgoreo amoled,ipak je to relativno nov telefon.

Isto to sam video na note 4 u telenoru. Evo i slika.

76d66971f572baf4cd0ad44efa4fb2d0.jpg
4f61795b6426530540acc78b44d8ff63.jpg

Vidi se grid ikonica urezan u ekran :)

Osim onih kojima telefon sluzi da postavljaju shotove trajanja baterije aka osvetljenje u minusu, velika verovatnoca je da ce dobiti burn in posle par meseci koriscenja.

meni je osvetljenje uvek na automatski na nuli ili plus pet ako sam napolju...
cd987bff1a43caeed6ef33cbc6693f73.jpg

Baš sam gledao ovaj moj, posle godinu dana nema ni tačkice.

A kao popravili amoled nema više burn in kao kod prvih modela.
Ništa onda crna pozadina i osvetljenje na minimumu.

ne znam sta da kazem... nemam komentar :D
ako ne bude hteo da menja, nek ostane, sta da radim... kad nisam hteo da bacim jos stotku i uzmem nov u kutiji :(

ne znam sta da kazem... nemam komentar :D
ako ne bude hteo da menja, nek ostane, sta da radim... kad nisam hteo da bacim jos stotku i uzmem nov u kutiji :(

Ma nema sta da nece, uvalio ti je ostecen uredjaj i sve pod nekim decjim izgovorom. Trazi svoj novac nazad, i nadji drugi na oglasu

dogovoricemo se nesto, znam ga odavno... nisam imao problem sa njim nikad... napravicemo nesto :D

Nemoj samo citamo posle u novinama o tome kako su se drugari "prijateljski raspravljali" [emoji1]

naravno da necemo, sve probleme resavam mirnim putem, razgovorom, oduvek... da ne spamujem, javljam za koji sam menjao :D

Moj ima godinu ipo, isto tako nema ne tačkicu burn in.
@ nidza
Ja sam na Telenoru, uradio OTA update, nisam radio factory reset. Jedini problem koji s primetio je sa Mobiwol aplikacijom, nije radila. Nisam pokušavao da sredim, uradio reinstall, i sada sve ok.
Meni je telefon primetno brži.

Sve mi radi super. Unified deamon je disabled jer mi je divljao accuweather sat, refreshovao se u krug ko lud i samo kecao GPS. Ne vidim da mi ista fali što ne radi više.

Ja sam uradio Telenor OTA pre par dana i posle toga full wipe data/factory reset i sve radi savrseno. Nemam nikakav problem, i cini mi se da baterija duze traje...

Blago tebi. Meni ovo ****** divlja posle reseta.

imam note3 iz telenora. uzeh danas 4g karticu u telenoru jer su pustili akciju i kao besplatna zamena kartice, ubacih, medjutim u podesavanjima mreze nemam LTE opciju uopste. neki hint?

nakon instaliranog lolipopa dobio sam u podesavanjima mreze opciju za LTE, medjutim nista, konstantno imam samo H+ signal. . hmm

Nazad
Vrh Dno