Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Povučeš iz gornjeg levog ili desnog ugla ka centru ekrana

Jeste. Našao sam i uputstvo u telefonu ali ne mogu da ponovim. :)

Edit. Uspeo ali iz 50 pokušaja ga smanji.

Poslednja izmena:
Desi se tako sto prstom povuces iz gornjeg levog ugla dijagonalno ( prema dolnjem desnom uglu ) i onda ukljucis tu ociju. Ili je mozda ukljucen one handed mode i onda sve mozes da smanjis da bi mogao koristiti jednom rukom. One handed mode se aktivira prevlacenjem prsta od ivice ekrana i vracenjem nazad. Naravno pre ove akcije se mora ukljuciti u podesavanjima one handed mode.

Ma uspeo sam, samo ne mogu iz prve i dalje, nego očigledno mora da se vežba.

Je'l neko to uopšte koristi? Ja ću to da ugasim.

Ukapirao sam jednu stvar koju sam izgubio sa ubijanjem Unified Deamon procesa. Kad se zatvori s Flip ne vidi se temperatura. Nema je ni na lpckscreen.

Čim ga enablujem podivlja GPS i Accuweather Widget. Refreshuje se na svake 2 sekunde u beskonačnost. Šta li se tu pokarabasilo da ni factory reset ne može da reši?

uz telefon sam dobio nov neotpakovan punjac ali samo sa jednim onim, kao za s4... u cemu je fora sa ovim dvokrakim?

Ako mislis to sto note3 ima 2 ulaza spojena u kablu jedno je za punjenje a ono manje za brzi prenos podataka.

znaci isto ce da puni i obicnim punjacem i kad se ta dva spoje?
hvala ti

To dodatno ti je usb 3.0 i nema veze sa punjenjem. Isto ga puni i punjac od S4.

Vidi ako je punac 2ampera onda treba da ga puni sa 1800ma inace to drugo je za prenos podataka usb 3.0

fc1064dabf8ea8ffadcd1679269a48c1.jpg

ovo mi je punjac :D

To je taj instaliraj Gsmbattery i vidi koliko maa pise kad se puni 1800 treba da je :)

1800 je samo na početku, posle uspori na 1200. Tako je na S5 bar, verovatno i ovde.

Ne kad cackas telefon je na 1200 ostavi ga 5 min i upali i vidi dali je 1800 kod mene je tako kad se puni i kad cackam za vreme punenja pada na 1200

Pozdrav ljudi..jel dobio jos neko update ovaj fabricki? Ja sam na telenoru i jos uvek ga nema

Ne, ovi sto kažu da su ga dobili, ja ne znam kako. Ja sam u telekomu i još ga nema. Ni na Samsungovom sajtu ne stoji da ga je neko dobio u Srbiji.

Moj brat je na Vip mrezi i dobio je update..ne razumem kako funkcionise ovo..da neko ima a neko ne

Telenor je dobio update pre nekoliko dana. Probaj manuelno da čekiraš apdejt na about delu.

896463d0b642f65533a437f2daac46e2.jpg

37f131b755d6c520db665b450fd5899a.jpg

Telefon sam proverava jednom dnevno. Nije neophodno manuelno sem ako auto update nije isključen.

Ne, jer ne umem da cackam te stvari oko softvera... mozda je nesto do mreze a i mozda i do telefona

Vidi je'l ti isti baseband version kao meni. Ako nije mozda tu još nešto rešavaju.

Nazad
Vrh Dno