Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Dobio sam i ja update na Telenoru. Prvi put kada sam video da je pomenuto ovde u temi, ručno pretražio i dobio update

kad slikam, nekad i nekad mi izbaci processing i naravno ako malo mrdnem sliku ona bude mutna... kad nema toga slika je sasvim jasna.. kako da ga nateram da ne pali to? :D

Oduvek je ****** kamera. Na L je malo bolja situacija. Možeš da probaš da slikaš sa best shot kad je loše svetlo.

Ugasite onu smart stabilizaciju ili kako se vec zove, i nece da kasni toliko sa prikazom slike.
A ovaj telefon i inace zna da omasi fokus.

nije meni frka kad ce da je prikaze, nego da me ne smara kad slikam nesto i mislim da je uhvatilo i ja pomerim telefon i on mi zamrlja sve :(

Ako imaš auto night mode ugasi ga

sve sam pogasio i to al opet mrka kapa... skinucu neku aplikaciju drugu za slikanje :D

Juče mi je Note 3 pokidao živce...

Uradio sam OTA update onog dana kada je izašao na Telenoru. Nisam uradio hard reset, čekam da dobijem novu microsd karticu, pa o istom trošku da to obavim. Ne žurim, jer nemam nikakvih problema.
U subotu (ovu poslednju) zamenim sim karticu, zbog LTE. Stavim novu, sve radi kako treba.
Juče (sreda) oko 2 popodne (bio sam u romingu), iz čista mira reboot (u tom momentu koristio Tapatalk), i uđe u bootloop - kako se podigne, posle max 5 sekundi reboot, ne uspe ni da se zakači na mrežu. U tom momentu ručno je odabran jedan operater, ali od ujutro, čim sam doputovao. Radio je i 4G roming, sve OK.
Izvadim microSD. Nema promene.
Odaberem airplane mod - nema promene.
Izvadim i SIM karticu -nema promene.
Stock recovery - clear cache partition - nema promene.
izvadim bateriju, doputujem kući, probam opet, ništa.
I uradim factory reset.

Pogledam mailove na računaru - imam 3 maila od Cerberusa, poslata u 3 minuta, tačno u vreme kad je problem nastao. Piše - unauthorized sim card detected.
Nisam ga instalirao ponovo.
I

Jel ima neko pojma kako da sklonim zelene smajlice kad mi neko posalje poruku. Ja bi da budu normalni u boji.

Ne kontam koja je to apk. A da , mislim na one zelene smajlice u aplikaciji za poruke. Imam ja na tastaruri emoji ili kako se vec zovu ali kad mi neko posalje smajlic ja dobijem zeleni

Još nema zvaničnog lollipop-a. Samo još mi i Bosanci u okruženju. Moj sledeći telefon sigurno neće biti Samsung.

Kako bre nema? Ima više od mesec dana na svim mrežama.

Nema. Ja sam u telekomu kupio telefon i još ga nema. Ni na http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N9005/ nije objavljeno da je Srbija dobila nadogradnje na 5.0. Vi koji ste dobili stvarno ne znam kako. Kod mene u firmi su uzeta 6 note 3 i nijedan nema za sada mogućnost nadogradnje.

Poslednja izmena:
Flashuj Odin-om.

Open Europe za bilo koju zemlju.

Ako nije zaključan na mrežu, možda da probaš da staviš Telenor karticu, trebalo bi da ti ponudi OTA update

Nazad
Vrh Dno