Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10.1

^^+1
^+1

Nidzo, trebas imati jedan netbook i jedan dobar tab i onda nema zime ;)

Recimo nadjem se na godisnjem odmoru kao sto planiram i normalno pogledao bih neki film sto prvenstveno i nameravam da radim.Tu mi je torent neophodn jer su svi privatni brzi.Izgleda da ce morati da se napuni memorija filmovima pre nego sto se krene,sto izgleda kao jedino resenje.Sugestije su vam dobre mada treba mi i za posao al ujedno da iskoristim i ovo.Dobar mi je i lap topic ustvari vise nego dobra i5 masina ali nikad para dosta.Ako kupim note kad cu upotrebim lap top tako da samo zarobljavam pare.Odoh da stavim lap topu oglase.

Ma da vam kazem posteno covek se zasiti istih stvari trazi promenu pa uzme drugo pa bilo to i losije.Isto kao kod zenskih uvek tudja sladja.

Ma da vam kazem posteno covek se zasiti istih stvari trazi promenu pa uzme drugo pa bilo to i losije.Isto kao kod zenskih uvek tudja sladja.

Auuuuu.... Tudja sladja...heheheheh.... Najveca prednost ti je duze trajanje baterije i manji,ali dovoljno veliki ekran...

Auuuuu.... Tudja sladja...heheheheh.... Najveca prednost ti je duze trajanje baterije i manji,ali dovoljno veliki ekran...

Veoma dobro receno za veliki i mali ali bitno da je tehnicar.Opet je prednost kad klip sa karikom u hilzni dobro dihtuje i ne propusta kompresiju da bi iskoristenje bilo sto vece.Malo sale nije na odmet al sta da kazem kupio sam n8000 utisci ko utisci jer imam sg3,sustina zadovoljavajuca sa obzirom na cenu nije bas ni malo jeftino.Ipak su to vece pare za danasnje vreme.

Ima li gde da se pazari neki dobar case. Ima li neko 8020? Kakva je situacija sa kompatibilnosti romova za varijante 8000, 8010, 8020....jel' moguce koristiti istu proceduru za root-ovanje kao za druge varijante

Pokusao sam da ubacim jellybean na Tab2 p5110, ali kad ga povezem na odin registruje ga, ali ne daje mi pass i nije zute boje vec plave. Znam da nije tema za tab2, ali ovde pise vise ljudi pa mozda neko moze da mi pomogne.
Unapred hvala.

Ima li gde da se pazari neki dobar case. Ima li neko 8020? Kakva je situacija sa kompatibilnosti romova za varijante 8000, 8010, 8020....jel' moguce koristiti istu proceduru za root-ovanje kao za druge varijante

Vrati nazad, imaš neke kožne futrole, malo su jače cene, ali i kvalitet, ako već nećeš robu sa DX-a...
Što se root-a tiče, procedura jeste ista, ali romovi za 8000 i 8020 nisu kompatibilni. Uostalom, za većinu romova imaš verzije za različite podvarijante...

Pokusao sam da ubacim jellybean na Tab2 p5110, ali kad ga povezem na odin registruje ga, ali ne daje mi pass i nije zute boje vec plave. Znam da nije tema za tab2, ali ovde pise vise ljudi pa mozda neko moze da mi pomogne.
Unapred hvala.

Googlaj, meni se to nikada nije desilo, a nisam baš malo puta flashovao koristeći odin. Instaliraj Kies, i posle uspešnog povezivanja sa tabom, onda probaj odin ponovo...

pitanje za 10 poena...ima li neka slicna procedura za otkljucavanje uz pomoc Samsung hidden menu kao sto ima za Note 2 ili S3?

Pozdrav ljudi, imam problem oko modela Samsung N8010 modela, poceo softver da brljavi posle 20 dana koriscenja. S Note u prilikom save-a se restartuje i ne sacuva promene, kada se upali nekada nece da radi senzor za okretanje slike i jos dosta manjih bagova. To je sve pocelo posle instalacije update-a. Kada je god trazio bilo koji update-a da skine sa neta i da instalira, to sam i uradio. Na desktop i lap-top racunaru bih obicno u ovakvim situacijama kada sistem brljavi i postaje spor odradio reinstalaciju, u ovoj sferi tableta sam nov i ne znam sta mi je ciniti, tj. jel postoji i ovde neki vid reinstalacije sistema ili neke popravke. Molim vas za uputstva. Hvala

P.S. Nisam siguran da je ovo adekvatno mesto za moj problem.

Ako tolko zeza, trebao bi prvo da odradis factory data reset. 99% da ce da resi sve probleme

Mene zanima jel ima negde u ponudi adapter za hdmi da bi prikljucio sa njega na tv ful hd i pogledao film.Isto tako da li moze da pusti rezoluciju ful hd,naravno na tv koji podrzava ili samo njegovu koja nije ful hd?

Imam problem sa brzinom interneta, ovo je merenje od pre pet minuta.

U isto vreme protok meren na telefonu je duplo brži. Iz tehničke podrške mi kažu da je kod njih brzina na mom modemu maksimalna za paket koji imam dakle 20/3 i da je problem u mojim uređajima. Da li je moguće da tablet guši internet iz nekog razloga? Meni ne izgleda logično, ali hajde da pitam.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1364409776474.jpg
    uploadfromtaptalk1364409776474.jpg
    29.8 KB · Pregleda: 112
Provajder? Koji paket koristiš?

Podešavanja za Telenor internet pakete:

settings/more settings/mobile networks/access point names/telenor internet:

APN: net
Proxy: prazno
Port: prazno
User name: telenor
Password: gprs

Snimi i restartuj tablet.

Poslednja izmena od urednika:
Sad vidim da je WiFi u pitanju.:S: Treba proveriti kako se ponaša na drugim mrežama, sa drugim ruterom... ima sto varijanti... Možda ti se neko prišljamčio na mrežu i cepa torent. Može da bude svašta...

Imam problem sa brzinom interneta, ovo je merenje od pre pet minuta.

U isto vreme protok meren na telefonu je duplo brži. Iz tehničke podrške mi kažu da je kod njih brzina na mom modemu maksimalna za paket koji imam dakle 20/3 i da je problem u mojim uređajima. Da li je moguće da tablet guši internet iz nekog razloga? Meni ne izgleda logično, ali hajde da pitam.

Moguće je da je do očajne Telenorove mreže tj preopterećenosti pristupne tačke. Inače takve nedopustivo male brzine su i kod mene

Da li moze neko da mi objasni kako je moguce prikopcati ovaj tablet za TV, ali preko HDMI? I da li postoji takav kabl za njega i gde moze da se nabavi kod nas?

Da li moze neko da mi objasni kako je moguce prikopcati ovaj tablet za TV, ali preko HDMI? I da li postoji takav kabl za njega i gde moze da se nabavi kod nas?
Jesi li gledao na dx-u? Ima li ti TV dlna? Svaki noviji TV danas ima usb port za reprodukciju multimedije, znam da ovo nema veze sa tabletom, ali ti na neki nacin resava problem

Tebi treba ovako nešto:http://www.clove.co.uk/samsung-galaxy-note-101-mhlhdmi-adaptor
Ali, teško ćeš to naći ovde, pa vidi, kako je kolega naveo, na DX.com
Ja sam kupio usb kabl za note, a imam i mhl kabl, pa ću probati kad stignem šljaka li ta kombinacija...

Nego, da nemaš samsung tv, note poseduje allshare tehnologiju baš za tu svrhu...?

Imam jedno pitanje: Pošto sam korisnik VIP internet modema na laptopu a uz to imam Samsung Galaxy Note 10.1 model za USA tržište GT-N8013,kod nas poznatiji kao N-8010! Nisam znao kada sam naručivao da postoje tableti bez adaptera za sim karticu.Nažalost ovaj model je takav! Pa me zanima kako da povežem tablet sa laptopom? Kako bih koristio VIP-ov internet. Pokušao sam da ih povežem bez rutera pošto ga nemam ali bezuspešno. Da li mi neko može pomoći??? Hvala!

Nazad
Vrh Dno