Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10.1

Meni treba pomoc oko ovog uredjaja. Naime drugarica ga je uzela i hoce da se igra na FB. Trazi joj instalaciju Adobe Flash playera iako je on vec instaliran i samo se vrti u krug.

Ima li neko resenje ovog problema?

Meni treba pomoc oko ovog uredjaja. Naime drugarica ga je uzela i hoce da se igra na FB. Trazi joj instalaciju Adobe Flash playera iako je on vec instaliran i samo se vrti u krug.

Ima li neko resenje ovog problema?

Koristi drugi browser koji podrzava flash tipa maxton ili dolphin

Jel zna neko da li ima Note u Telenoru, ili mora da se ceka nedeljama? Ovi na korisnickom servisu su mi nekako nedoreceni, "mozda ima, mozda nema", tipa "imali su ih u Delti, morate da odete tamo i proverite" :D.

Uh, opasno sam se napržio na Note... samo da udomim SGT 7+.

Jel zna neko gde moze da se kupi case za Samsung Galaxy Note 10.1?

Jel postoji nesto slicno ovome? MD306.jpg ili ovako nesto smart-slim-high-quality-folio-cover-for-samsung-galaxy-tab-10-1-gt-p7510-black-p13208556670.jpg

Poslednja izmena:
Da li zna neko gde moze ovo da se kupi?

Ima ih na kilo na ebuy.

Prilozi

• 519115312_956.jpg
    519115312_956.jpg
    52.4 KB · Pregleda: 197
Ja sam ipak odustao od Telenora, i naručio osnovni model.
3G mi nije neophodan, a tablet stiže sutra...

Usput sam naručio od DX-a ovu futrolu:

http://dx.com/p/protective-pu-leather-case-for-samsung-galaxy-note-10-1-n8000-black-157289?item=22

Pogledaj link gore...

Inace, evo mog iskustva sa dx.com, narucio sve oko 10.11., do 15.11. su skupljali porudzbinu, 21.11. napustila Hong Kong, i tek juce je posiljka stigla u Srbiju, sada je na carini, ocekujem je na kucnoj adresi za koji dan...

Poslednja izmena:
Svega ima samo Note nemaju danima vec :D

Od Telenor info centra dobijam vec par dana informaciju da ih nemaju na stanju...danas u bulevaru u prolazu pitam i imaju ali samo beli tako da treba licno proveriti...

Koliki su troskovi preko osnovne cene na sajtu...?

Za sve je free shipping u Srbiju, dakle cena koja ti se pojavi, pa neka konverzija u eure i to je to...konverzija nije baš kao u banci, ali je i dalje vrlo povoljno, da se ne vraćam, mislim da sam napisao i cenu u usd i koliko je to ispalo u eur—ima a evo i slika:

egede8yv.jpg

u7a6y7ed.jpg

y4e3yqy5.jpg

y9u5umyq.jpg

edu9apy2.jpg

Koliki su troskovi preko osnovne cene na sajtu...?

Mislim da se ne carine pošiljke čija vrednost, uključujući poštarinu, ne prelazi 70€ - fizička lica. Za pravna lica je limit 50€. Nemoj me držati za reč

Do sada su mi sve pošiljke bile oslobođene carine. Nokia 6310i :d , futrola za tablet - 23$, modem e372 - nešto preko 70$ ... Za modem je Kinez, Bog ga poživeo, napisao vrednost 5$ Izgleda da ovi naši nisu više zulumćari. Pre dve godine su me odrali za futrolu za HD2, kupljenu preko nekog portala u Danskoj. Ako se dobro sećam carina i kojekakve takse, na vrednost pošiljke od dvadesetak evra, su bile preko 100%

Mislim da se ne carine pošiljke čija vrednost, uključujući poštarinu, ne prelazi 70€ - fizička lica. Za pravna lica je limit 50€. Nemoj me držati za reč

Ово је тачно. Релативно скоро је донет тај закон.
За све преко тога, како ти се заломи...

Nazad
Vrh Dno