Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10.1

Jako mi se dopada ova "igračka"! Naručio sam ga u Telenoru pre 7 dana, nikako da stigne... U call centru mi 3 operatera daju potpuno različite informacije. Kupi li ga neko u Telenoru?

Jako mi se dopada ova "igračka"! Naručio sam ga u Telenoru pre 7 dana, nikako da stigne... U call centru mi 3 operatera daju potpuno različite informacije. Kupi li ga neko u Telenoru?

Ovo bi i mene interesovalo...da li je razlika izmedju N8000 i N8010 samo u sim kartici?

Bez obzira na ekran i plastiku, opasno sam se zagrejao da pazarim ovo čudo...samo da vidim koji model...
Našao sam u uspon-u najjeftiniji za oko 53K wifi only model, zna li neko bolju ponudu?

Da li je u telenoru zakljucan i kakav je postupak otkljucavanja?

Ako je isti kao ostali Samsunzi sa droidom, onda je trivijalan postupak. Treba proveriti.

Ovo nikako ne moze biti krs od tableta.Ko kaze da je krs,ne razume se bas u tablete.Ima ovde na sajtu test.Jeste da nema fullhd ekran ali je ipak ovo jako dobar uredjaj.Kome treba da sve zapisuje i ko voli da crta,bolje masine nema.Ni jedan uredjaj nije savrsen,pa nije ni ovaj ali meni se Note 10.1 jako dopada i da mogu kupio bih ga.Ima velike mogucnosti.A tek preciznost olovke je veliki plus.

Ja sam ga naručila pre pet dana i niko mi iz Telenora ništa ne odgovara. Da li si ti konačno postao vlasnik i koliko si dugo čekalo?

Tapatalk2 i ja

Mislim da ću i ja naručiti 10.1, samo da ga još neki operater uvrsti u ponudu. Ima li neko info da li će stizati u VIP?

Jel ovo sad najbolji android tablet? Plastika i izrada me ne zanima, ionako bi ga odma obukao u neki case

@mirjananeta
Prvi kontigent je bio minimalan. Drugi, navodno, stiže ove sedmice... Danas je tri nedelje kako ga čekam, osedeh!

Poslednja izmena od urednika:
Jel ovo sad najbolji android tablet? Plastika i izrada me ne zanima, ionako bi ga odma obukao u neki case

Ako misliš po hw karakteristikama, posle ipad3 jeste najbolji...

Od android tableta, iako ima sa jačom rezolucijom, sa jačim SoC-om nema tako tu nema brige..

@mirjananeta
Prvi kontigent je bio minimalan. Drugi, navodno, stiže ove sedmice... Danas je tri nedelje kako ga čekam, osedeh!

I ja sam dobio isti info, baš malopre u telenoru...

Mislim samo na android, ipad2 imam kuci i dao sam ga majci koliko mi je upotrebljiv

Očekivala sam crni a stigao beli! Sada u potragu za lepom futrolom, da li neko zna gde i šta može da se nađe?

Tapatalk2 i ja

Vezano za kupovinu preko Telenora moj predlog je kupovina preko čekova ili visa kartice na 6 ili 12 rata u prodavnici. Em odmah dobijate uređaj em niste u obavezi da uzimate broj. Naravno tamna strana je što ulazite u poslovni odnos sa bankom :). Ali ukupni TCO bi trebalo da je povoljniji.

I ovi naši su dobri ali ne mogu da ih navatam - niko se ne javlja na telefone. Zna li neko cene?
http://avantagecase.com/kolekcija/classic

Drugari jel' neko merio 3G brzinu? Moji jučerašnji rezultati nisu sjajni iako živim u području odlične pokrivenosti. Do juče sam imao i 10/3.8 Mb. Od kako je Note ušao u kuću brzina downloada je, jedva, 3-4Mb/s - up je i dalje između 3 i 4Mb/s... Ovi viši rezultati su mereni Galaxy Tabom 7.7 koji sad ne mogu da "otmem" od prijatelja :)

I ovi naši su dobri ali ne mogu da ih navatam - niko se ne javlja na telefone. Zna li neko cene?
http://avantagecase.com/kolekcija/classic

Drugari jel' neko merio 3G brzinu? Moji jučerašnji rezultati nisu sjajni iako živim u području odlične pokrivenosti. Do juče sam imao i 10/3.8 Mb. Od kako je Note ušao u kuću brzina downloada je, jedva, 3-4Mb/s - up je i dalje između 3 i 4Mb/s... Ovi viši rezultati su mereni Galaxy Tabom 7.7 koji sad ne mogu da "otmem" od prijatelja :)

Pojake su im cene, ali luksuz se plaća...za mene u svakom slučaju preskupo...

Danas na standu Samsunga sam proveo skoro pola sata sa ovim tabletom, dok ne vidim Google Nexus 10,ovo je za mene najbolji tablet, malo falilo da ga uzmem kod Telenora, ali posto imam Vipov, glupo je da rabim dva, ih sto nisam sačekao :)

A gde je taj Samsung štand gde uredjaj može da se isproba?

Ja baš juče naručio futrolu, mat foliju i otg kabl, sve preko DX-a... Baš da vidimo koliko će ima trebati da sve ovo stigne...

Inače, bio sam par dana na putovanju i koristio sam note 10.1 malo intenzivnije, utisci o bateriji su više nego pozitivni. Sa uključenim wifi-jem baterija izgura solidnih 8h screen-on, bez wifi-ja (prevashodno gledanje filmova, nešto malo čitanja preko pocket-a i igranja sa olovčicom) i do 9.5h. Naravno, osvetljenje sam manuelno podešavao, za uslove u zatvorenom, i mislim da je osvetljenje koje je meni odgovaralo bilo za nijansu slabije od auto podešavanja...

Da li postoje neke najave o sledećoj generaciji 10.1 GN-a? Ako se ne varam Nexus 10 pravi Samsung što znači da nema prepreke da sledeća verzija GN dobije istu rezoluciju. Uz poboljšanja softvera i pristojnu cenu definitivno biti bio tablet broj 1.

Nazad
Vrh Dno