Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10.1

Preporuka za veću rezoluciju je Vakomova matrica za S pen.

Sad citam, u Nemackoj ovi tableti dobili JB upgrade, ajd ako stigne ovde neka neko javi
http://www.androidpit.com/jelly-bean-update-galaxy-note

Poslednja izmena:
Ceo dan proveravam, ali još ništa...

Ali imas i oficijenu download stranu

Jelly Bean Update Rolling Out For The Galaxy Note 10.1

When I first reviewed the Note 10.1, I was so impressed with it that I was sure it would be the next tablet I would purchase, and despite the release of the Nexus 10, I’m actually still learning towards the Note 10.1 as being the best tablet out there. The only thing that was holding the device back was that it was running Android ICS, and not Jelly Bean, meaning that it hadn’t gotten a taste of that performance enhancing 4.1 butter. But all that is about to change, as Samsung has started rolling out Android Jelly Bean update to Note 10.1 devices in Germany, and can also be downloaded and installed right NOW if you don't feel like waiting.

Here’s the proof, courtesy of SamMobile:

The OTA update is currently only available in Germany, but you can download the update and install from samfirmware.com if you don’t feel like waiting on it.

Ma, video sam to, ali se ide peko odina, gde se koristi tar od N8000 i za moj N8010, a potvrđeno je da ima malih problema sa takvom instalacijom, pa bih ipak još malo sačekao...

@mirjananeta
Clear data i clear cashe iz application managera

Pokušala i ništa. Opet mi izbacuje poruku da je YouTube zaustavljen. Kada deinstaliram dopune radi bez greške. Užasno me nervira što ne znam šta nije u redu.

Tapatalk2 i ja
Исто је и код мене на Galaxy Tab 10.1V, могуће да је у проблем у најновијој верзији "јутјуб" апликације.

Evo sad probah. Kod mene, Note 10.1, youtube radi. O kakvom apdejtu pričate? Na Samfirmware-u postoji samo apdejt za Nemačku (JB).

Poslednja izmena od urednika:
Evo sad probah. Kod mene, Note 10.1, youtube radi. O kakvom apdejtu pričate? Na Samfirmware-u postoji samo apdejt za Nemačku (JB).

Pa, bio je update aplikacije, ali sam ja dobio i manji sw update uređaja, oko 80MB...nisam bio siguran na šta Marijana tačno misli...ako ti se youtube zeznuo posle update same aplikacije, onda ništa lakše, settings/aplications manager/pa na listi desno nađi youtube, i onda force stop, clear data, clear cache, i uninstall updates...
Ako posle te procedure sve bude radilo normalno, probaj da je ponovo update-uješ...

Drugari, imam glup problem. Tablet mi ne prikazuje broj pozivaoca - sve "vidi" kao unknown number. Ima li ko rešenje?

Drugari, imam glup problem. Tablet mi ne prikazuje broj pozivaoca - sve "vidi" kao unknown number. Ima li ko rešenje?

I meni isto, nisam ti baš pomogla ;). Doduše to sam pripisala Telenoru zbog tarife koja ne uključuje govorne pozive, mada kakve sad to ima veze : lupko : : lupko : : lupko : : lupko :. U svakom slučaju ima nas još zainteresovanih za rešenje.
Sa youtube i dalje ista stvar, radi samo fabrička aplikacija bez apdejta, ( sve sam uradila kao što ste mi napisali)
I na kraju da ne ispadne da samo kukam, volim ovaj tablet.

U pravu si, sa voice karticom radi.

Možda ti se youtube kolje sa nekom, naknadno, instaliranom aplikacijom. Tu je jedini lek hard reset, pa apdejt youtube-a bez instaliranja drugih aplikacija sa marketa, pa install i test redom ... Najbolje bi bilo da se priisetiš šta si instalirala pre nego što su krenuli problemi.

Edit:

Zvao kol centar i aktivirao identifikaciju.

Vala, iako krcka, i ni približno ne izgleda fensi kao ipad, drago mi je da sam ga pazario...

Nego, kako vam ide sa olovčicom, koristi li iko olovku ka business alat? Ja kao čekam foliju koju sam naručio preko dx-a, da ne napravim oranicu od ekrana, pošto sam video po iskustvima drugih, da se ekran može ogrebati samim korišćenjem olovke..

Ne mogu da verujem! To bi bio neverovatan Samsungov propust. Ovaj s-pen je premali za moje pipke, razmišljam da naručim neki kvalitetniji. Izluđuje me što Samsung sve dodatne spravice naplaćuje kao da su od platine!

Ne mogu da verujem! To bi bio neverovatan Samsungov propust. Ovaj s-pen je premali za moje pipke, razmišljam da naručim neki kvalitetniji. Izluđuje me što Samsung sve dodatne spravice naplaćuje kao da su od platine!

Da ne bude da trolujem protiv Samsunga, sad sam malo trazio po XDA o grebanju ekrana, i zanimljivo, nigde ne nadjoh tu temu, a procitao sam o tome pre nekih par nedelja, dobro se secam...

Evo sad uzeh olovčicu, da isprobam kuckanje zbog prethodnog utiska da je potreban, po meni, prejak pritisak da bi ekran odgovorio. Međutim što je više koristim kao da se taj pritisak smanjuje ili mi se samo čini. Uglavnom narednih dana ću pokušati da savladam sve tajne s pena jer mi treba za beleške. I da, čemu služi ono dugmence pri vrhu?

U pravu si, sa voice karticom radi.

Možda ti se youtube kolje sa nekom, naknadno, instaliranom aplikacijom. Tu je jedini lek hard reset, pa apdejt youtube-a bez instaliranja drugih aplikacija sa marketa, pa install i test redom ... Najbolje bi bilo da se priisetiš šta si instalirala pre nego što su krenuli problemi.

Edit:

Zvao kol centar i aktivirao identifikaciju.

Problem sa youtubom nastaje kadavse azurira. Imao sam isti problem. Deinstalirao sam ga i nekim cudim je ostao i sada sve savrseno radi. Odlican tab. Jedina mana nema Gorila staklo. Imam ga nekih nedelju dana. Ekran je odlican. Imao sam Asus 101 i 201, samsung p-1000, samsung 7 plus, samsun p 6800, doduse njega jos uvek imam, samsung 7500, toshibu at 100 na kratko i po meni ovo je najbolji tablet do sada. Ipad je vise izvikan jer sam imao i 2 i 3 i brze bolje sam ih prodao. Neka hvala. Android rules.

Kupio sam zastitnu foliju za ekran i ne utice na rad saa s pen olovkom. Potpuno je zasticen.

Poslednja izmena:
Toliko o bateriji...pri tome, imam jos 20% preostalo.
Samo voditi racuna o osvetljenju, koje zaista nije potrebno biti veliko ako se tablet koristi u zatvorenom, i to je to, >10h bez problema...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1352710112861.jpg
    uploadfromtaptalk1352710112861.jpg
    86.1 KB · Pregleda: 180
Sve više koristim S pen, idealno za beleške sa sastanka. Ne dopada mi se aplikacija S note, mislim da je mnogo bolja LectureNotes, međutim trial verzija je u pitanju, a ja ne znam kako da kupim full verziju. Isti problem imam i sa SwiftKey 3 za tablet. Svaki savet je dobrodošao.

Sve više koristim S pen, idealno za beleške sa sastanka. Ne dopada mi se aplikacija S note, mislim da je mnogo bolja LectureNotes, međutim trial verzija je u pitanju, a ja ne znam kako da kupim full verziju. Isti problem imam i sa SwiftKey 3 za tablet. Svaki savet je dobrodošao.

Nemoj da kupuješ SwiftKey. Nešto slično ćemo dobiti uz novi apdejt (jelly bean 4.11).

Ja sam se malo igrao sa kineskim "stylusom" i osećaj je jako dobar. Nema onog zvečanja, škripanja i grebanja. Doduše nema ni tastera, koji nekad vredi. Kad koristim S-pen imam osećaj kao da ekserom stružem po ekranu.

http://dx.com/p/aluminum-alloy-2-in...tive-stylus-pen-for-mobile-phone-black-101347

http://dx.com/p/capacitive-screen-stylus-w-ballpoint-pen-black-123837

Imaš PP

Baš dobro izgledaju, gde mogu kod nas da se nađu?
Još uvek nisam otkrila tajnu tastera...

Odgovorila...

Vrh Dno