D
Deleted member 48070
Guest
Preporuka za veću rezoluciju je Vakomova matrica za S pen.
Sad citam, u Nemackoj ovi tableti dobili JB upgrade, ajd ako stigne ovde neka neko javi
http://www.androidpit.com/jelly-bean-update-galaxy-note
Ceo dan proveravam, ali još ništa...
Ne radi mi YouTube sa poslednjim ažuriranjem. Zašto?
Ne radi mi YouTube sa poslednjim ažuriranjem. Zašto?
Preporuka je da se posle ovakvih, radikalnih, apdejta uradi hard reset.
Ugasi pa upali tablet, ako već nisi, meni sve radi bez problema...
@mirjananeta
Clear data i clear cashe iz application managera
Исто је и код мене на Galaxy Tab 10.1V, могуће да је у проблем у најновијој верзији "јутјуб" апликације.Pokušala i ništa. Opet mi izbacuje poruku da je YouTube zaustavljen. Kada deinstaliram dopune radi bez greške. Užasno me nervira što ne znam šta nije u redu.
Tapatalk2 i ja
Evo sad probah. Kod mene, Note 10.1, youtube radi. O kakvom apdejtu pričate? Na Samfirmware-u postoji samo apdejt za Nemačku (JB).
Evo sad probah. Kod mene, Note 10.1, youtube radi. O kakvom apdejtu pričate? Na Samfirmware-u postoji samo apdejt za Nemačku (JB).
Drugari, imam glup problem. Tablet mi ne prikazuje broj pozivaoca - sve "vidi" kao unknown number. Ima li ko rešenje?
Ne mogu da verujem! To bi bio neverovatan Samsungov propust. Ovaj s-pen je premali za moje pipke, razmišljam da naručim neki kvalitetniji. Izluđuje me što Samsung sve dodatne spravice naplaćuje kao da su od platine!
U pravu si, sa voice karticom radi.
Možda ti se youtube kolje sa nekom, naknadno, instaliranom aplikacijom. Tu je jedini lek hard reset, pa apdejt youtube-a bez instaliranja drugih aplikacija sa marketa, pa install i test redom ... Najbolje bi bilo da se priisetiš šta si instalirala pre nego što su krenuli problemi.
Edit:
Zvao kol centar i aktivirao identifikaciju.
Sve više koristim S pen, idealno za beleške sa sastanka. Ne dopada mi se aplikacija S note, mislim da je mnogo bolja LectureNotes, međutim trial verzija je u pitanju, a ja ne znam kako da kupim full verziju. Isti problem imam i sa SwiftKey 3 za tablet. Svaki savet je dobrodošao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari