Ma da vam kazem posteno covek se zasiti istih stvari trazi promenu pa uzme drugo pa bilo to i losije.Isto kao kod zenskih uvek tudja sladja.
Auuuuu.... Tudja sladja...heheheheh.... Najveca prednost ti je duze trajanje baterije i manji,ali dovoljno veliki ekran...
Ima li gde da se pazari neki dobar case. Ima li neko 8020? Kakva je situacija sa kompatibilnosti romova za varijante 8000, 8010, 8020....jel' moguce koristiti istu proceduru za root-ovanje kao za druge varijante
Pokusao sam da ubacim jellybean na Tab2 p5110, ali kad ga povezem na odin registruje ga, ali ne daje mi pass i nije zute boje vec plave. Znam da nije tema za tab2, ali ovde pise vise ljudi pa mozda neko moze da mi pomogne.
Unapred hvala.
Ako tolko zeza, trebao bi prvo da odradis factory data reset. 99% da ce da resi sve probleme
Imam problem sa brzinom interneta, ovo je merenje od pre pet minuta.
U isto vreme protok meren na telefonu je duplo brži. Iz tehničke podrške mi kažu da je kod njih brzina na mom modemu maksimalna za paket koji imam dakle 20/3 i da je problem u mojim uređajima. Da li je moguće da tablet guši internet iz nekog razloga? Meni ne izgleda logično, ali hajde da pitam.
Jesi li gledao na dx-u? Ima li ti TV dlna? Svaki noviji TV danas ima usb port za reprodukciju multimedije, znam da ovo nema veze sa tabletom, ali ti na neki nacin resava problemDa li moze neko da mi objasni kako je moguce prikopcati ovaj tablet za TV, ali preko HDMI? I da li postoji takav kabl za njega i gde moze da se nabavi kod nas?
Da li moze neko da mi objasni kako je moguce prikopcati ovaj tablet za TV, ali preko HDMI? I da li postoji takav kabl za njega i gde moze da se nabavi kod nas?
Da li neko zna za ovaj Telenor tablet kad ce update na 4.2.2
Nema razloga za suze, stiže petica:
http://m.techradar.com/news/phone-a...ime-pie-release-date-news-and-rumours-1091500
Tebi treba ovako nešto:http://www.clove.co.uk/samsung-galaxy-note-101-mhlhdmi-adaptor
Ali, teško ćeš to naći ovde, pa vidi, kako je kolega naveo, na DX.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari