Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10.1

***, kad je pakleno dobar tablet...kad li će naslednik...?

Pakleno dobar je bio... Ali i pre nove godine kada je bio na bench testu je napisano da mu je rezolucija vec zastarela, i na telefonima dodje fhd a samsung izbaci citavu seriju plastike i nijedan sa fhd ekranom a kamoli 2560x1600, verujem da ce pre da stave to u note 3 koliki su ludaci... Ako je note 8.0 naslednik oni su onda prsli zesce, nadam se da ce izbaciti neki sa 2/3giga rama, quad core a15, grafika makar ona kao u nexusu 10 i fhd rezolucija.

Pakleno dobar je bio... Ali i pre nove godine kada je bio na bench testu je napisano da mu je rezolucija vec zastarela, i na telefonima dodje fhd a samsung izbaci citavu seriju plastike i nijedan sa fhd ekranom a kamoli 2560x1600, verujem da ce pre da stave to u note 3 koliki su ludaci... Ako je note 8.0 naslednik oni su onda prsli zesce, nadam se da ce izbaciti neki sa 2/3giga rama, quad core a15, grafika makar ona kao u nexusu 10 i fhd rezolucija.

Laki, smiri malo :D

Nasao sam na oglasima n8010 za 240e, nov neotpakovan? Da li vredi i kako se nosi sa trenutno aktuelnim aplikacijama i igrama. Trenutno se dvoumim izmedju njega i nexus 7 v1, s tim da je razlika u ceni primetna.

Nasao sam na oglasima n8010 za 240e, nov neotpakovan? Da li vredi i kako se nosi sa trenutno aktuelnim aplikacijama i igrama. Trenutno se dvoumim izmedju njega i nexus 7 v1, s tim da je razlika u ceni primetna.

Note 10.1 je definitivno opakiji uređaj, imao sam oba, i to duže vreme. I to je odlična cena, uzimaj...

pretpostavio sam da je note opakiji, samo je jos ostalo da se smislim da li uzeti njega ili nexus7 za 120e :).

pretpostavio sam da je note opakiji, samo je jos ostalo da se smislim da li uzeti njega ili nexus7 za 120e :).

Prednosti: jači SoC, bolji zvuk, duže trajanje baterije, više rama, olovka, veći ekran...Zadnje dve stvari treba da si ti ključne, ako ti uopšte treba veći ekran, i olovka, uzimaj...

CM11 :) I to fino radi

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384183233929.jpg
    uploadfromtaptalk1384183233929.jpg
    52.3 KB · Pregleda: 155
  • uploadfromtaptalk1384183272505.jpg
    uploadfromtaptalk1384183272505.jpg
    42 KB · Pregleda: 151
Naravno

Ima li neki inf da li ce biti sw upgrade, ili je ovaj model zaboravljen u ime novog tableta 10.1

N8010XXUCMK2_N8010OXACMK2_DBT.zip update u Nemackoj

U Nemackoj se pojavio ovaj update, istina 4.1.2. verovatno resili problem Google search i Google news stand.
kako da ga ubacim, Kies mi pravi problem javlja da GT N 8010 nema mogucnost za update , a nevest za Odin

Hvala

J

Jel je uspeo neko da povezeze flesku preko otg kabla? Video sam gomilu klipova na yt ali meni uvek javlja high power device connected

Da, radio mi je usb flash i mis.

Ima li negde opcije da mi prilikom notifikacije npr. o prispelom emailu.ukljuci ekran,kako bih to video?Kod mene je ekran uvek u stand by modu isko je stigla notifikacija tj. cuje se zvucno upozorenje.

Poslednja izmena:
posle dugo koriscenja i instaliranja dosta aplikacija,rutovanja,klokovanja resio sam da ga vratim na staro. i preko odin sam mu flesovao ofisijelni stock,sa samsungovog sajta. i sad imam utisak da malo sporije radi. recimo otvorim app u settings i malo se nacekam dok sve ucita,a nema ni 20 instaliranih aplikacija,neke osnovne. da li je iko odavde imao taj ,,problem'' i kako ga je resio?

Stize Kitkat

Samsung zvanicno objavio stize Kitkat za galaxy Note 10.1

Mislim da stize u US... internacionalni ne znam...

Da li je neko probao da klokuje cpu i gpu sa boeffla-kernel-2.2-Samsung-n80xx kernelom? na xda ga hvale samo tako a na mom n8000 samo s**nja pravi.

Ne znam za sta ga koristis, ja nikakvog razloga nemam ni da pokusam... Najzahtevnije mi je pregled 3d modela BimX programom, nisam nikad osetio manjak snage... :)

Nazad
Vrh Dno