Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10.1

***, kad je pakleno dobar tablet...kad li će naslednik...?

Pakleno dobar je bio... Ali i pre nove godine kada je bio na bench testu je napisano da mu je rezolucija vec zastarela, i na telefonima dodje fhd a samsung izbaci citavu seriju plastike i nijedan sa fhd ekranom a kamoli 2560x1600, verujem da ce pre da stave to u note 3 koliki su ludaci... Ako je note 8.0 naslednik oni su onda prsli zesce, nadam se da ce izbaciti neki sa 2/3giga rama, quad core a15, grafika makar ona kao u nexusu 10 i fhd rezolucija.

Pakleno dobar je bio... Ali i pre nove godine kada je bio na bench testu je napisano da mu je rezolucija vec zastarela, i na telefonima dodje fhd a samsung izbaci citavu seriju plastike i nijedan sa fhd ekranom a kamoli 2560x1600, verujem da ce pre da stave to u note 3 koliki su ludaci... Ako je note 8.0 naslednik oni su onda prsli zesce, nadam se da ce izbaciti neki sa 2/3giga rama, quad core a15, grafika makar ona kao u nexusu 10 i fhd rezolucija.

Laki, smiri malo 😀

Nasao sam na oglasima n8010 za 240e, nov neotpakovan? Da li vredi i kako se nosi sa trenutno aktuelnim aplikacijama i igrama. Trenutno se dvoumim izmedju njega i nexus 7 v1, s tim da je razlika u ceni primetna.

Nasao sam na oglasima n8010 za 240e, nov neotpakovan? Da li vredi i kako se nosi sa trenutno aktuelnim aplikacijama i igrama. Trenutno se dvoumim izmedju njega i nexus 7 v1, s tim da je razlika u ceni primetna.

Note 10.1 je definitivno opakiji uređaj, imao sam oba, i to duže vreme. I to je odlična cena, uzimaj...

pretpostavio sam da je note opakiji, samo je jos ostalo da se smislim da li uzeti njega ili nexus7 za 120e 🙂.

pretpostavio sam da je note opakiji, samo je jos ostalo da se smislim da li uzeti njega ili nexus7 za 120e 🙂.

Prednosti: jači SoC, bolji zvuk, duže trajanje baterije, više rama, olovka, veći ekran...Zadnje dve stvari treba da si ti ključne, ako ti uopšte treba veći ekran, i olovka, uzimaj...

CM11 🙂 I to fino radi

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384183233929.webp
    uploadfromtaptalk1384183233929.webp
    44.3 KB · Pregleda: 155
  • uploadfromtaptalk1384183272505.webp
    uploadfromtaptalk1384183272505.webp
    25.6 KB · Pregleda: 151
Naravno

Ima li neki inf da li ce biti sw upgrade, ili je ovaj model zaboravljen u ime novog tableta 10.1

N8010XXUCMK2_N8010OXACMK2_DBT.zip update u Nemackoj

U Nemackoj se pojavio ovaj update, istina 4.1.2. verovatno resili problem Google search i Google news stand.
kako da ga ubacim, Kies mi pravi problem javlja da GT N 8010 nema mogucnost za update , a nevest za Odin

Hvala

J

Jel je uspeo neko da povezeze flesku preko otg kabla? Video sam gomilu klipova na yt ali meni uvek javlja high power device connected

Ima li negde opcije da mi prilikom notifikacije npr. o prispelom emailu.ukljuci ekran,kako bih to video?Kod mene je ekran uvek u stand by modu isko je stigla notifikacija tj. cuje se zvucno upozorenje.

Poslednja izmena:
posle dugo koriscenja i instaliranja dosta aplikacija,rutovanja,klokovanja resio sam da ga vratim na staro. i preko odin sam mu flesovao ofisijelni stock,sa samsungovog sajta. i sad imam utisak da malo sporije radi. recimo otvorim app u settings i malo se nacekam dok sve ucita,a nema ni 20 instaliranih aplikacija,neke osnovne. da li je iko odavde imao taj ,,problem'' i kako ga je resio?

Stize Kitkat

Samsung zvanicno objavio stize Kitkat za galaxy Note 10.1

Mislim da stize u US... internacionalni ne znam...

Da li je neko probao da klokuje cpu i gpu sa boeffla-kernel-2.2-Samsung-n80xx kernelom? na xda ga hvale samo tako a na mom n8000 samo s**nja pravi.

Ne znam za sta ga koristis, ja nikakvog razloga nemam ni da pokusam... Najzahtevnije mi je pregled 3d modela BimX programom, nisam nikad osetio manjak snage... 🙂

Nazad
Vrh Dno