Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10.1

Iz radoznalosti. Tako je uvek posle nekih 6 meseci koriscenja novog uredjaja =) A najvise zbog igrice RR3,hteo sam da vidim znaci li ista klokovanje graficke. Ne koristim ga poslovno,uzeo sam ga pre malo vise od godinu dana samo radi igrica,tada je delovao kao naj za to,za mene.

Društvo, uzeh note 10.1 pre par dana i imam par pitanja za vas. Pošto na laptopu imam vpn konekciju i preko remote desktopa pristupam udaljenom kompjuteru, odgovaralo bi mi da to imam na tabletu, da li neko zna da li ima neka aplikacija za ovu svrhu. Što se tiče olovke zanima me, u kojim je vi aplikacijama koristite ? I što se tiče 4.4 androida, kada se to očekuje, pozdrav

Društvo, uzeh note 10.1 pre par dana i imam par pitanja za vas. Pošto na laptopu imam vpn konekciju i preko remote desktopa pristupam udaljenom kompjuteru, odgovaralo bi mi da to imam na tabletu, da li neko zna da li ima neka aplikacija za ovu svrhu. Što se tiče olovke zanima me, u kojim je vi aplikacijama koristite ? I što se tiče 4.4 androida, kada se to očekuje, pozdrav

Probaj Teamviewer za remote desktop. sto se tice olovke, meni je primarna upotreba upravo u tom programu

Probaj Teamviewer za remote desktop. sto se tice olovke, meni je primarna upotreba upravo u tom programu

Znam za timeviewer, ali ga moram instalirati na kompjuteru kome želim na pristupam. Naravno, nije problem ali me zanima može li bez njega, jer ja i sada tom kompu prilazim sa mog laptopa bez timeviewera, samo preko vpn konekcije i remote desktop konekcije

Znam da nema, već sam proveravao, mislio sam da neko ima neki info kada se očekuje ....

Znam da nema, već sam proveravao, mislio sam da neko ima neki info kada se očekuje ....

Za sada konkretna najava za note 2 pa ocekujemo i za 10.1 po toj logici...
Ovo je proslomesecna vest

http://www.sammobile.com/2014/02/18...te-for-multiple-devices-rollout-begins-today/

A ovo je novo: The update is coming. Faryaab from sammobile posted this:
"Samsung has started testing Android 4.4.2 KitKat on the Galaxy Note 10.1 (GT-N8000/GT-N8010/GT-N8020)."

Poslednja izmena:
Mi ga, na 2014 edition, još nismo dobili, a sumnjam da će prvo update-ovati stariju verziju...
Pratite i našu temu, pa kad bude za naš, očekujte uskoro i za vaš model...

Da kažem da sam uspeo da se povežem sa udaljenim kompjuterom. Prvo sam morao da napravim vpn konekciju pa onda sa programom microsoft remote desktop koji sam skinuo sa marketa sam se spojio. Sve sljaka perfektno i olovcica ovde ekstra pomaze, bez nje tesko da bi moglo nešto da se uradi. Imam samo problem pošto mi treba escape taster, a na tastaturi ga nemam ili ga ja ne vidim ? Takodje popizdeo sam zbog futrole. Uzeh neku jeftinu sa kp sajta, dobro štiti tablet ali skoro da ne mogu da izvadim olovčicu dok je tablet u futroli :( kakve ste vi futrole nabavili ?

Dobro je,zamenih futrolu, dečko od koga sam je uzeo mi je zamenio za drugu. Što se tiče tastature ako vam treba kojim slučajem taster escape, a može da zatreba kada se povezujete na udaljeni komp našao sam hacker's keyboard koja ima kompletno sve tastere i koja je odlična, naravno kome ovo treba. E sad bilo bi dobro kada bi tablet mogao da jednu tastaturu drži aktivnom u normalnom radu a kada se ostvari konekcija preko remote-a da izabere ovu hacker....

Gde ste kupili note 10.1 2014 i za koliko? Gledao sam zvanicne cene i dal bese oko 80000, malo previse.

Da li neko zna koji je najlakši način za rutovanje ovog tableta

Ukoliko vam treba konekcija na desktop mašinu, odlična aplikacija je pocketcloud. Ima u sebi esc i funkcijske tastere i onda ne morate instalirati specifične tastature, ima i emulaciju desnog tastera miša, sve u svemu odlična kome treba, pozdrav

lepo je videti da ovaj polovan model vec ima da se nadje za 200eura sa slotom za sim

Nasao sam na oglasima nov, 2014 32gb lte verziju za 470e. Covek daje garanciju 6 meseci. Jedino mi se ne svidja bela boja. Kanda mu dodje fina ponuda?
Samo sto meni nije hitno za tablet, a dvoumim se dal ipad ili samsung ili da sacekam neki 12" tablet. Cackao sam u Uscu 12" samsungov i posle mi 10" deluje mali :D
Jedino sto je 100k za wifi verziju, idi begaj.

ja bih 10.1 lte i ne bih razmisljao.12 ima jos bolja softverska resenja i 3.0 usb.

Ja cekam da mi se javi sutra sa cenom za lte na 410 evrica,naravno iz Madjarsake.

pozz svima, sorry ako bude neko pitanje ponovljeno nov sam ovdje..
zanima me kupnja konkretno modela note 10.1 (2014) pa bi molio one koje imaju da napisu nes o njemu sta im se svidja sta ne, procitao sam dosta recenzija al opet iskustvo iz prve ruke je najbolje..
takodjer brine ovaj S pen, koliko note zavisi od nje ? koliko je kvalitet izrade kucista.. vidio sam na par klipova na s pen ne ulegne dobro u utor, ajd to iz pocetka moze desit se ko tvornicka greska, al sta na kon pola godine, godinu dana uporabe ?? koliko zavisi note sa penom, moze li funkcionisat bez njega.. sta je za sta protiv kupnje ovog modela ?

hvala unaprijed!

pozz svima, sorry ako bude neko pitanje ponovljeno nov sam ovdje..
zanima me kupnja konkretno modela note 10.1 (2014) pa bi molio one koje imaju da napisu nes o njemu sta im se svidja sta ne, procitao sam dosta recenzija al opet iskustvo iz prve ruke je najbolje..
takodjer brine ovaj S pen, koliko note zavisi od nje ? koliko je kvalitet izrade kucista.. vidio sam na par klipova na s pen ne ulegne dobro u utor, ajd to iz pocetka moze desit se ko tvornicka greska, al sta na kon pola godine, godinu dana uporabe ?? koliko zavisi note sa penom, moze li funkcionisat bez njega.. sta je za sta protiv kupnje ovog modela ?

hvala unaprijed!

Ne znam šta si imao pre ovog tableta, ali mi deluje da nisi imao nijedan :D
Elem, tablet je najkvalitetnije izrade od svih samsunga, a rekao bih da nije daleko ni od ipad-a, ne računajući razliku u upotrebljenim materijalima. S-pen odlično leže, ja imam i Note3 i Note 10.1 (2014), a imao sam i sve prethodne modele i nikada nije bilo problema sa tim, ne znam odakle ti to. Još najnoviji model ima i najbolje rešen sistem"bravljenja".
Ono što je realna mana ovog modela je još uvek nedovoljno "ispeglan" SW, recimo na Note3, 4.4.2 dosta bolje radi od 4.3 na velikom note-u. Očekujem se da će update za njega to skorije rešiti. S druge strane, ekran i uopšte HW je veliki plus u odnosu na konkurenciju, a posebno ako koristiš S-pen, odnos uloženo/dobijeno je na strani Samsunga.
Ukoliko ne, ipad air je tu, kao i tvoja preferencija u izboru os-a...

Poslednja izmena:
pa u pravu si, nisam dosad imao nije tablet.. zato su mozda i moja pitanja postavljena amaterski, laicki..
od mob imam iphone i bas iz tog razloga nebi uzimao ipad, vec bi android da malo promjenim..
ono malo sto se razumijem (vise radi hardwarea) je izbor pao na Note 10.1 (2014), sad kako cijena nije mala, zato me zanimaju licna iskustva da li se isplati uzet, sta je za, sta protiv..

a to za s pen, sam od nekog korisnika na youtube vidio kako je postavio klip gdje se zali i prikazuje kako s pen ne ulijeze dobro, tj da se nakon 2 sedmice tokom nosenja u torbi zna sam pomjerit, tak nes..

pa u pravu si, nisam dosad imao nije tablet.. zato su mozda i moja pitanja postavljena amaterski, laicki..
od mob imam iphone i bas iz tog razloga nebi uzimao ipad, vec bi android da malo promjenim..
ono malo sto se razumijem (vise radi hardwarea) je izbor pao na Note 10.1 (2014), sad kako cijena nije mala, zato me zanimaju licna iskustva da li se isplati uzet, sta je za, sta protiv..

a to za s pen, sam od nekog korisnika na youtube vidio kako je postavio klip gdje se zali i prikazuje kako s pen ne ulijeze dobro, tj da se nakon 2 sedmice tokom nosenja u torbi zna sam pomjerit, tak nes..

Za koliko para si našao (u eurima)?
Kod nas je pala cena, i može se naći već za 400 (wi-fi)

pa sve zavisi, u "brand" radnjama je bas zara cijena, a u par shopova sto su najpovoljniji gdje sam i mobove uzimam je 470 - 500 e (LTE verzija)

Kod nas bar toga nema, sve zvanicne radnje su zacepile istu cenu, i tako za sve uredjaje. Jedan lik na crnom marketu vidim vec poduze prodaje jedan lte beli za 470e. Malo mi i cudno da niko nije uzeo obzirom da je u zvanicnoj prodavnici 770e.

Kod nas bar toga nema, sve zvanicne radnje su zacepile istu cenu, i tako za sve uredjaje. Jedan lik na crnom marketu vidim vec poduze prodaje jedan lte beli za 470e. Malo mi i cudno da niko nije uzeo obzirom da je u zvanicnoj prodavnici 770e.

Možda prodaje više komada :D

Ja ga zvao, reko dal ima crni i kaze nema jer tablete radi samo po porudzbini, prodaje samo telefone. Neko mu narucio pa otkazao. Mozda je fora, al onda bi trebalo da ima i crni, ko zna.

Ne mogu da menjam post. Nasao sam u oglasima, jedan decko mi dao link. Covek iz ns, na kp, ima 231+ i 1 - , nov note 10.1 2014 za 435e i to lte verzija, ima obe boje.
Dal je to moguce ili ima neka kvaka? Pre nedelju dve jedan prodavao neke display modele, neraspakovane za 450e, ali wifi verzija. Mozda je i ovo nesto slicno, mada ko zna, onaj odozgo vidim sada postavio oglas lte beli za 460 umesto 470e. Nazvacu coveka sutra da vidim pa ako ima vajde da se prosetam do ns da pogledam.
Taman sam mislio da uzmem tab pro 10.1 i vidim ovo. Note ipak ima jaci procesor, 1gb rama vise, olovku bas i ne koristim, malo je tezi, al nista strasno. Valjda ce da ga prebace uskoro na taj kit kat.

Nazad
Vrh Dno