Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10.1

Jedno malo glupo pitanje. Kako mogu da namestim da mi se posle odredjenog vremena ugasi display i automatski zakljuca?

Znaci sve zivo sam probao i nece, stavio sam za display screen timeout da mi bude 15 sec i nista. Prodje toliko on i dalje ukljucen, isto i da stavim i na 30 sec, minut ili vise.

Ako neko zna resenje neka javi, ne znam sta je problem?

Jedno malo glupo pitanje. Kako mogu da namestim da mi se posle odredjenog vremena ugasi display i automatski zakljuca?

Znaci sve zivo sam probao i nece, stavio sam za display screen timeout da mi bude 15 sec i nista. Prodje toliko on i dalje ukljucen, isto i da stavim i na 30 sec, minut ili vise.

Ako neko zna resenje neka javi, ne znam sta je problem?

Ok, ostavi pod display screen timeout 15 sec, ali onda idi pod security i namesti lock automatically na immediately

Namestao bio i to, drndao se i tako i opet nista.

Na kraju je pomogao samo jedan reset i problem resen. :)

Ne znam sta se istripovao odjednom. U svakom slucaju hvala ti na odgovoru i pomoci. ;)

Flešnuh nemački stok JB 4.12. Na prvo drndanje sve radi.

Sala, naravno, mada meni zaista 10-ka izgleda nezgrapno na soferki, stalno bi se plasio da ne spadne. Mislim da ovi sto prodaju na k......p.......com imaju za Ipade, verujem da odgovaraju, a imaju i univrzalne, sve je to isto, dotezu se sa svih strana.

Sretna Nova godina svim posetiocima ove teme!
Već danima pokušavam da pronađem odgovarajuću aplikaciju koja bi zamenila sudsko advokatski rokovnik. Probala sam Franklin Planer ali unos podataka S penom je malo komplikovan. Treba mi što jednostavnije rešenje za pisanje i listanje.
Hvala, i da, da li se kod nas neko bavi izradom aplikacija?

Sretna Nova godina svim posetiocima ove teme!
Već danima pokušavam da pronađem odgovarajuću aplikaciju koja bi zamenila sudsko advokatski rokovnik. Probala sam Franklin Planer ali unos podataka S penom je malo komplikovan. Treba mi što jednostavnije rešenje za pisanje i listanje.
Hvala, i da, da li se kod nas neko bavi izradom aplikacija?

Hm, za ozbiljan, note-taking, na profi nivou, kakav ti zahtevas, tesko...
Sve je moguce, ali uz dosta truda, koje samo teski entuzijasta moze da ima :D
Moje je misljenje da je ova olovka ipak za kreativne likove, a da joj je upotrebna vrednost za pisanje znatno manja..

Moja preporuka: kupi bluetooth tastaturu(po mogucstvu original Samsung) i koristi evernote, win-win kombinacija...

Sto se aplikacija tice, naravno da ima firmi, ali i solo developera, zavisi sta ti treba, neki od njih su i na forumu...

Da li se zna kada ce update JB za N8000?

Ja sam uspešno odolevao promeni roma do jutros, ubacio sam Darkmanov ClockworkMod Recovery Touch V 6.0.2.7, a večeras ću i neki od romova, samo da vidim da li Tundra, Redemption, ili najnoviji USA 4.1.2 stock za 8013...javljam utiske..

Instalirao sam BLK9 stock deodexed by Darkman, i preko unlimited aps mod bas za BLK9 i radi extra, sve aplikacije se mogu koristiti kako u cascade tako i dual view-u...
Baterija za sada drzi jednako dobro kao na fabrickom....u svakom slucaju preporuka...

Instalirao sam BLK9 stock deodexed by Darkman, i preko unlimited aps mod bas za BLK9 i radi extra, sve aplikacije se mogu koristiti kako u cascade tako i dual view-u...
Baterija za sada drzi jednako dobro kao na fabrickom....u svakom slucaju preporuka...

S-pen radi normalno?

Primecuje se manji lag ali losije radi 3g, cesto ostaje bez signala...

Sad sam se iznervirala, istekla mi trial verzija Franklin Planner, a na Samsung app mi ne prihvata karticu za kupovinu. Da li je tu uopšte moguće kupovati aplikacije sa našim karticama i kojim?
Ova aplikacija mi je neophodna za posao pa vas molim da me prosvetlite kako da je nabavim.
Hvala.

Ova baterija me odusevljava svakim danom sve vise, nisam imao previse vremena da se igram sa tabletom zadnje dve nedelje i ovo je rezultat toga...(da napomenem da je u pitanju wifi 8010 verzija i najnoviji cma5 deodexed rom by darkman), a ostalo je 13 % dovoljno za bar sat i vise...
uploadfromtaptalk1360538051387.jpg

Prilozi

• uploadfromtaptalk1360538079498.jpg
    uploadfromtaptalk1360538079498.jpg
    49.5 KB · Pregleda: 156
Sad sam se iznervirala, istekla mi trial verzija Franklin Planner, a na Samsung app mi ne prihvata karticu za kupovinu. Da li je tu uopšte moguće kupovati aplikacije sa našim karticama i kojim?
Ova aplikacija mi je neophodna za posao pa vas molim da me prosvetlite kako da je nabavim.
Hvala.

Sad sam se i ja iznervirao, nema čestite narodne verzije, i kupio,Intezinim Masterom, preko Samsungovog naloga... Par puta mi je odbijao karticu ali je na kraju prošlo. Treba biti uporan, ovaj Samsungov servis je dosta kilav.

Sad mi duguješ navodilo za uporabo :)

Poslednja izmena od urednika:
Jedno pitanje za vlasnike Samsung Galaxy Note Tab N8000?Posto planiram da kupim doticni uredjaj prvenstveno zbog baterije a kojim bi zamenio lap top jer bih ga koristio najvise na putovanjima i godisnjim odmorima.Ono stome najvise zanima kakva je situacija sa privatnim trakerima torentima kao sto su hdspace,rds,gbv i da ne nabrajam.Dali moze preko Samsung Galaxy Note Tab N8000 da se skidaju filmovi sa tih trackera putem torenta kao na racunaru?Imam informacije da to moze ali sporo radi tj nikako.Normalno instalira se torent sa samsungovog marketa i kad se pokrene skidanje sve to lepo radi i vidi fajl u torentu ali nece da skida ili jako sporo a koliko vidim ima dovoljan broj ljudi koji daju na torentu taj film koji hocu da skinem.Sta bi to moglo da bude problem?

Neces se dobro provesti sa torrentima na androidu po pitanju brzina skidanja, pogotovo na privatnim trakerima.

Netbook ili laptop rade bez greske na tom polju i nezamenjivi su za neke stvari i pored svojih mana u odnosu na danasnje tablete.

Poslednja izmena:
Znao sam da ce neste da zaebe stvar,za sto god da se ufatim uvek nadjem neku manu i to bas ono sto mi treba.:mad:Hvala na odgovoru.Znaci ipak je istina i sad opste dovodim u pitanje da li prodati lap top i kupiti note?Dajte neki predlog sta je pametnije posto sam u prvom postu napisao zasto ce najvise sluziti i sad sam u velikoj nedoumici.Jer dolazi polako vreme godisnji odmora pa da se razmislja.Vec sam uplatio godisnji odmor na rate pa sam zato malo digao frku oko toga.

Poslednja izmena:
Prodaj laptop i kupi netbuk sa dobrom grafikom. A tezak je ko transformer sa dokom. I ima 250/320/500 gb storage.

ne znam stvarno nikoga ko kupuje tablet zbog torenta, ako ti je to bitna namena, zaboravi...Ali, za stvari kojima je namenjen, uređaj je odličan...

Nazad
Vrh Dno