Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Danasnja potrosnja:

uploadfromtaptalk1347663163403.jpg

uploadfromtaptalk1347663180401.jpg

Mislim, cirka 3.5h ekrana dnevno sa SVIME sto mi je ukljuceno nije lose (iako bih se nadao da ce doci 4h), ali ta nerasporedjenost me ubi...

Cek cek, jel 3.5 sata preko data konekcije ili wifi? Na scr shot-u je data konekcija sto je odlicno s obzirom na pokrivenost...

Na čemu držite brightness, auto ili sami podešavate? Meni je najniži nivo odvratan. Od sada ću ga držati na pola i povećavati po potrebi.

30%, imam widget u slucaju da mi treba max na Suncu.

WiFi samo ponekad, mnogo cesce sam na DATA. U sustini, ne bi mi smetalo nista samo kad bi mi se to ujednacilo - a ne znam kako to da kalibriram. Cak sam i battery stats brisao iz CWM-a i sve isto... Najbolje se vidi da tim SS-ovima od juce: poslednjih 30ak posto je sletelo kao avion, a cak i da je sve vreme radio ekran (naravno, nije) bilo bi prebrzo. Linija strmoglava. Objasnjenja bez.

30%? Kakao znaš da je baš 30?:)

Widgetsoid ima widget sa tri (ili vise, podesivo je) nivoa osvetljenja, i ja metio 10, 30 i 100 odsto, tako da tacno znam koliko je. ;)

Sutra kopam po XDA da vidim sta bateriji tj. toj cudnoj potrosnji da cinim.

Sa te strane jeste dobro, ali nervira me kada ga drži na najmanjem, boje su loše i isprane.

Meni uopšte boje nisu isprane i loše, čak su i dobre (par godina na ips ekranu te razmazi), meni samo smeta standardna fora sa super amoledom, a to je nešto plavlji ekran, kada je osvetljenje na minimumu.

Sa te strane jeste dobro, ali nervira me kada ga drži na najmanjem, boje su loše i isprane.

Ih isprane, ne zezaj me.... Vaznije mi je to sto perfektno prilagodjava osvetljenje po noci kad nema pozadinskog svijetla i ne zamaram oci ako citam dugo, nego sto su boje ovakve ili onakve.

Recimo u odnosu na ip4 i desire hd sa kojima sam direktno poredio osvetljenje, mnogo preciznije "odredjuje" pozadinsko osvetljenje i osvetljava ekran tacno koliko treba nakon unlock-a.

Za mene je fiksni brightness od nekih 40% do 45% optimum. Auto mi je pretaman.

A ovo za brže trošenje baterije pri kraju su se lepo setili, ionako većina ljudi (ja na primer) na tim procentima već stavlja telefon na punenje pa ostanu u zabludi da baterija duže traje :).

Hhaahahhah! :D

A nisam nista nasao o tom fenomenu na XDA... Moram dublje zadrt'... :)

Ljudi izgubili su mi se gigabajti slobodnog prostora, jel znate možda šta je uzrok?

Update: Definitivno ne uvršćuje mape od raznih navigacija koje sam stavio direktno na SD.

Prilozi

• Screenshot_2012-09-15-11-40-16.png
    Screenshot_2012-09-15-11-40-16.png
    82.9 KB · Pregleda: 205
Poslednja izmena:
Evo moje potrosnje za famoznih 30%,tacno se vidi kriva kako opada naglo kad se koristio telefon a ravnomjerno kada se nije koristio...

anugeda9.jpg

Elem, danas se ispraznila baterija prije nego sto sam stigao do kuce... Kad sam upalio tel i krenuo da aktiviram Market Unlocker, on mi kaze da telefon nema root.... Provjerim Superuser, stoji zeleno root root, provjerim Busybox kaze "Your device iz rooted". Upalim Root Explorer, nece da upali RW opciju...

Sta moze da bude? Petljao sam ovih dana sa OTA Root Keeperom i jos nekim aplikacijama pa da nisam preko njih zeznuo root?

I ako jesam, mogu li samo preko ToolKit-a da ponovo odradim root bez restore-a ili tako neceg?

Evo danas sam izvukao 4h screen on time za 20h, ali opet je zbrzio poslednjih 30%.

Uroše, probaj prvo da restartuješ telefon. Ako si stvarno izgubio root, ne vidim što ne bi mogao da rutuješ preko toolkit-a ponovo.

Evo moje potrosnje za famoznih 30%,tacno se vidi kriva kako opada naglo kad se koristio telefon a ravnomjerno kada se nije koristio...

anugeda9.jpg

(Mozda nisam kopetentan da odgovorim posto je kod mene telefon bio nedelju dana), ali ipak za to vreme sam ga bas mucio i koliko se secam nije se tako trosila baterija u poslednjih 30% i uvek mi je screen on bio preko 4h...:D E sad da nesto pitam da li je neko od vas nosio telefon ili bilo koji uredjaj u BG Elektronik i koliko ste cekali na popravku moj tel tamo sutra ce biti nedelju dana a nista mi nisu javili ja zvao nema dostupnih operatera i slao mail ali nista...:S:da mi ga ne maznu ***.:sceptic:

(Mozda nisam kopetentan da odgovorim posto je kod mene telefon bio nedelju dana), ali ipak za to vreme sam ga bas mucio i koliko se secam nije se tako trosila baterija u poslednjih 30% i uvek mi je screen on bio preko 4h...:D E sad da nesto pitam da li je neko od vas nosio telefon ili bilo koji uredjaj u BG Elektronik i koliko ste cekali na popravku moj tel tamo sutra ce biti nedelju dana a nista mi nisu javili ja zvao nema dostupnih operatera i slao mail ali nista...:S:da mi ga ne maznu ***.:sceptic:

Nedelju dana sam ja čekao. Javljaju sms-om kada poprave

E sad da nesto pitam da li je neko od vas nosio telefon ili bilo koji uredjaj u BG Elektronik i koliko ste cekali na popravku moj tel tamo sutra ce biti nedelju dana a nista mi nisu javili ja zvao nema dostupnih operatera i slao mail ali nista...:S:da mi ga ne maznu ***.:sceptic:

Koji je kvar u pitanju? Planiram da pazarim Nexus pa sam radoznao...

Ima li neko narodnu verziju volume+?
Hvala unapred.

A ima li nacina da se pojaca zvuk?

Hehehe...sada kada navale sa preporukama...recimo MiNCO ali ako hoces
da menjas ROM samo zbog zvuka ima i drugih nacina da se to sredi a da ostanes na stock-u.

Pa ostao bih na stocku a za zvuk pomagaj :)

Vrh Dno