Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Moze pomoc nece da mi instalira CMR na stock ROM. Jel to moze ili mora prvo Root?Treba mi clockwork mode da bih instalirao zip iz recovery-ja.Ili kako instalirati privremeni clockwork?

Poslednja izmena:
Privremeni CWM mozes iz ToolKit-a da podignes.... Ja sam ga bas juce koristio za vratim root.

Uros Novakovic/probao pa nece ne znam gde gresim.Koja opcija u gnex toolkit?

Kad izaberes svoj OS na pocetku (7 za Jelly Bean 4.1.1 ako imas taj Os) , ides na opciju 10 (pise pored nje sta znaci). Kad te pita da li si u Fastboot modu, napises no i on ce sam da nastavi dalje.

Onda ce ti se na telefonu pojaviti CWM....

Na kraju kad se ToolKit vrati u glavni meni, na telefonu pritisnes Power taster (na ekranu ces vidjeti ogromno START zelenim slovima)....

Jel ovako izgleda DSP sa ovim unapredjenjem za zvuk?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1347829207003.jpg
    uploadfromtaptalk1347829207003.jpg
    60.3 KB · Pregleda: 177
Skinuo sam poslednju Betu i stvar je resena na stock JB-u. Sad je sve savrseno :)

Da. Bez ikakvog cackanja po EQ primetio sam razliku u jacini zvuka.

.....
ti imas neku bolju verziju nexusa (not telenor) :D
moj ne podrzava
tsf-shell-android-apps-o.png

E svasta... da nisi okacio fotku ne bih poverovao.
Btw. obrisase mi fotku?

Poslednja izmena:
Sta preporucujete za backup app I data,elem koristio desire sa brdom custom rom-ova I koristio TB,a sa ovim stock nisam bas na to.Savet?

Nandroid backup preko ToolKit-a. Sve sto sacuva moze da smjesti u telefon ili komp, ili na oba uredjaja.

Drugari, jedno pitanje. Šef ima vaš telefon i Jelly Bean. Koristi MX Player pro i HD video file (wmv, 1920x1080) mu dosta secka, i zvuk i video. Probao je i iz drugih programa i isto je. Taj isti fajl ja na mom S2 bez problema teram bez ikakvih seckanja, "motanje" radi trenutno :)

Kako vama radi full hd wmv?

Drugari, jedno pitanje. Šef ima vaš telefon i Jelly Bean. Koristi MX Player pro i HD video file (wmv, 1920x1080) mu dosta secka, i zvuk i video. Probao je i iz drugih programa i isto je. Taj isti fajl ja na mom S2 bez problema teram bez ikakvih seckanja, "motanje" radi trenutno :)

Nije to do telefona. To je do rom-a :)

Nek proba preko Dice Playera, al' konkretno ne znam za wmv full HD, nisam puštao ništa jače od 720p na fonu.

Jel sjecka u default player-u? Ja sam imao problema sa MX - om i na 720p. Ima u MX-u opcija za encoder, sw/hw (tako nesto) neka se poigra malo sa tim, meni stoji hw i ne sjecka ni 720p ni 1080p za sada.

Upravo probao FullHD sempl na MX-u sa HW opcijom - sve radi glatko.

Evo, sada smo probali malo... Meni na S2 radi samo HW opcija, SW ne može da pušta, njemu obrnuto, nema podršku za HW. Neki savet?:)

Pa neka skine h264 video u mp4 kontejneru. Radiće sigurno. Ni ja nisam puštao ništa jače od 720p i sve su bili mp4 ili mkv.

Neka proba da skine i onaj codec za mx player, ne znam da li koristi ičemu, ali vredi probati.

Dosta sam pratio ovaj forum i na kraju prelomio da i ja uzmem Nexus-a. Telefon je sa JB zaista fenomenalan.

Vrh Dno