Na čemu držite brightness, auto ili sami podešavate? Meni je najniži nivo odvratan. Od sada ću ga držati na pola i povećavati po potrebi.
30%? Kakao znaš da je baš 30?![]()
Ma auto, non stop ulazim/izlazim iz kuce i muka mi je stalno podesavati osvetljenje...
Sa te strane jeste dobro, ali nervira me kada ga drži na najmanjem, boje su loše i isprane.
Sa te strane jeste dobro, ali nervira me kada ga drži na najmanjem, boje su loše i isprane.
Evo moje potrosnje za famoznih 30%,tacno se vidi kriva kako opada naglo kad se koristio telefon a ravnomjerno kada se nije koristio...
![]()
Drugari, da li moze jedan screenshot stock Jelly Bean status bara sa jednom ili dve notifikacije i screenshot settings-a.
Unapred hvala
(Mozda nisam kopetentan da odgovorim posto je kod mene telefon bio nedelju dana), ali ipak za to vreme sam ga bas mucio i koliko se secam nije se tako trosila baterija u poslednjih 30% i uvek mi je screen on bio preko 4h...E sad da nesto pitam da li je neko od vas nosio telefon ili bilo koji uredjaj u BG Elektronik i koliko ste cekali na popravku moj tel tamo sutra ce biti nedelju dana a nista mi nisu javili ja zvao nema dostupnih operatera i slao mail ali nista...:S:da mi ga ne maznu ***.:sceptic:
E sad da nesto pitam da li je neko od vas nosio telefon ili bilo koji uredjaj u BG Elektronik i koliko ste cekali na popravku moj tel tamo sutra ce biti nedelju dana a nista mi nisu javili ja zvao nema dostupnih operatera i slao mail ali nista...:S:da mi ga ne maznu ***.:sceptic:
A ima li nacina da se pojaca zvuk?
Hehehe...sada kada navale sa preporukama...recimo MiNCO ali ako hoces
da menjas ROM samo zbog zvuka ima i drugih nacina da se to sredi a da ostanes na stock-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari