Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Mislim da njemu verovatno trebaju slicice za temu :)

P.S. Urose imas PM, ako nisi video :)

Stigao zvanični update na 4.1.1 na Telenoru.

uzeo sam GN pre pola sata verzija 4.0.4 ,upalim ga sada i dobijem "system update is reday to install".
Da li treba da odradim neki back-up pre procedure ili ne?

https://developers.google.com/android/nexus/images

Pazi na Verizon i GSM verzije...yakju je default za nas GSM - Factory Images "yakju" for Galaxy Nexus "maguro" (GSM/HSPA+) a takjy je identicna samo sto dolazi sa preinstaliranim Google Wallet-om.

Hvala puno

Ako se baca na Nexus mod bice super.... :)

Vidio sam i odgovorio na p.m

Mislim da njemu verovatno trebaju slicice za temu :)

P.S. Urose imas PM, ako nisi video :)

Hocu da vidim kodove u JB, da se pripremim za S III JB.

Veoma se razmisljam da uzmem ovaj telefon, mnogo mi se svidja

Nista, instalirao si JB, cekiraj one tri opcije za backup i restore i to je to.... Ako te zanima mozes instalirati gNex ToolKit i odraditi root, unlock, nandroid backup ostalo sta te zanima.

Evo baterije rasbean + trinity (krkojzla style, na 30% :D )
Auto brightness, uglavnom wi fi, mada je bilo i 3g i naravno koristio sam mnogo više aplikacija nego što on pokazuje :)
ynu4ypa5.jpg

yde2ysy7.jpg

evuba8u9.jpg

Kupio I ja danas ali nema update a na JB

Je l' uspeo neko da isključi konvertovanje u MMS na Jelly Beanu? Neću da koristim GO SMS Pro, a nisam ni video da ima neki modovan MMS.apk za stock.

Jel moze neko da mi posalje iGO apk na pm.Hvala unapred

Nista, instalirao si JB, cekiraj one tri opcije za backup i restore i to je to.... Ako te zanima mozes instalirati gNex ToolKit i odraditi root, unlock, nandroid backup ostalo sta te zanima.

Jel moze nesto da se od**be prilikom rutovanja (4.1.1)?
Kupujem danas futrolu u jednom šop-servisu za mobilne i lik ispred mene plaća uslugu rutovanja (4.0.4) 1600din uz napomenu servisera da ne radi apdejt.Pa zar nije mogao da mu odradi apdejt pa onda rutovanje? Meni smrdi da mu namešta ponovno "servisiranje" u kratkom vremenskom periodu.Ili ja nisam pohvatao neke cake jer mi je ovo prvi android.

Poslednja izmena:
Ne moze nista da se "pokvari" root-om....Imas Gnex ToolKit, skines ga oko 100 mb-a, instaliras, pokrenes i samo pratis uputstva na ekranu. Nema ni 2 minuta posla. Taj lik sto placa root-ovanje je ili totalni dunster ili ga je ovaj navuko za 1600 kinti. Druge nema. Vise vjerujem da je navucen zbog te "napomene" servisera. 4.0.4 je ICS, 4.1.1 je Jelly Bean. Inace, napomena znaci da ako odradi update izgubice root sto jeste tacno, ali rekoh,root-ovanje uz pomoc ovog programa je citavih 2 minuta i naravno root moze i na 4.0.4 i na 4.1.1

Jasno mi je.Serviser se vodi onom : draga mušterijo,doćeš mi barem jos jednom na naplatu.
Posle apdejta :-devil-:

Pa otprilike ta prica...

"Jesam ti rekao da ne update-ujes"?
"Pa jeste ali meni su rekli da je tako bolje"
"Pa jeste bolje, izgubio si root,moze opet - 1600 dinara"

....

:p

Evo baterije rasbean + trinity (krkojzla style, na 30% :D )
Auto brightness, uglavnom wi fi, mada je bilo i 3g i naravno koristio sam mnogo više aplikacija nego što on pokazuje :)

Aj ako te ne mrzi stavi slike kao thumbove ili ih smanji ili nesto trece, samo da nije ovako kako je sada :)

Update dostupan i za Telenor telefone.

Jel postoji neki softver za komp preko koga moze da se uradi backup i instalacija (kao npr. Ovi suite za Nokiu), ili da skidam update preko wirelessa? Ako ide preko wirelessa, da li sam uradi backup?

mislis da kontam sta si me sada pitao :d
Polako,u android svetu sam od juce.Izgubljen kao u svemiru
Odradio sam preko N-ToolKita unlock,root,... ali nisam backup&restore.Da li sam trebao odmah ili moze i posle instaliranih programa i igrica?

yakjuxw je verzija sw-a koja dolazi na nase trziste...yakju je internacionalna verzija da tako kazem. Ovaj prvi kasni sa update-om google-a, ovaj drugi dobija odmah. Ako zatreba garancija, na telefonu moras imati yakjuxw i zato te pitao da odradis backup cistog os-a, bez aplikacija i ostalog. Mada, mislim da na netu moze da se nadje yakjuxw image i da se flesuje ako zatreba...

Sto se tice tvog backup-a, odradi nandroid backup kad instaliras sve sto hoces.

Moze li se namjestiti da telefon sam primi dolazeci poziv posle 2 zvona recimo ako su prikljucene slusalice? Dakle da ne diram nijedan taster.

Ako nadjes T9 za stock, vici da se okanem custom ROM-ova.

Naravno, ja sam prezadovoljan telefonom i stock ROM-om. Samo imam te dve sitne modifikacije koje mi nedostaju.

Apsolutno sam se skinuo sa flash-ovanja, kao na SGS-u.

Nazad
Vrh Dno