Taj rad, stock aplikacija + SMS Enhancer za quick reply i to je to.
cekaj bre, zar nema na JB pop-up za stock SMS?!?
evo meni na SGS radi od pre nekog nightly-a.
Ja toliko izvlacim i sa stock JB na wifi-u....![]()
Vratio sam se i ja na stock. Ma ne vredi, najbolji je definitivno. Samo da neki mod instaliram i to je to. Ovaj paranoid je cisto zezanje, cool je malo za promenu![]()
Lepo sam vam govorio da je stock najbolji i najbrži, a vi momci uvek željni eksperimentisanja. Razumem ja to, ali kad vam neko stariji i iskusnijikaže nešto? Treba ponekad i poslušati, poštedećete sebe i telefon mučenja
![]()
Lepo sam vam govorio da je stock najbolji i najbrži, a vi momci uvek željni eksperimentisanja. Razumem ja to, ali kad vam neko stariji i iskusnijikaže nešto? Treba ponekad i poslušati, poštedećete sebe i telefon mučenja
![]()
Nonsense![]()
Onda nexus uopste nije zanimljiva igracka![]()
^ sad bi svasta rek'o, al' cu ispadnem matorac. nego ova decurlija po splavovima sve oko nekih dedica visi, nesto slabo vidim te mlade sto uzivaju u prirodnim lepotama![]()
Nonsense![]()
Pitanjce jedno, je l' koristio neko iz toolkita one modove za kameru? Povećanje bitrate-a itd? vredi li čemu?
A evo danas sa stock romom. Vrh.
Krkojzla, daješ nepotpune informacije, ništa ti ne verujem
Jedna zanimljiva stvar za one koji su koristili franco kernel. Ako ste posle toga prešli na neki drugi, potrebno je da ponovo flešujete i rom koji koristite da bi imalo nekog efekta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari