Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Taj rad, stock aplikacija + SMS Enhancer za quick reply i to je to.

Stock aplikacija mi je malo nepregledna, gasi enter na stock tastaturi i ne sviđa mi se.
Probao sam Go SMS i OK mi je, ali mi se čini da dosta usporava ceo telefon, a i nema lepu ikonicu sa brojem nepročitanih SMS-ova kao Samsungova aplikacija.

Možda je stvar navike, ali meni nije potrebno ništa više od toga, čist UI, brzina i ikonica sa notifikacijom broja nepročitanih poruka.

Čist UI, pa Samsung aplikacija je primer gde su proizvodjači unakazili stock Android.

Ja zadovoljan. Sve popaljeno, SVE :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1347263449935.jpg
    uploadfromtaptalk1347263449935.jpg
    41.1 KB · Pregleda: 138
  • uploadfromtaptalk1347263461381.jpg
    uploadfromtaptalk1347263461381.jpg
    41.4 KB · Pregleda: 139
  • uploadfromtaptalk1347263469835.jpg
    uploadfromtaptalk1347263469835.jpg
    55.1 KB · Pregleda: 132
Ja toliko izvlacim i sa stock JB na wifi-u.... :p

Vratio sam se i ja na stock. Ma ne vredi, najbolji je definitivno. Samo da neki mod instaliram i to je to. Ovaj paranoid je cisto zezanje, cool je malo za promenu :D

Pitanjce jedno, je l' koristio neko iz toolkita one modove za kameru? Povećanje bitrate-a itd? Vredi li čemu?

Poslednja izmena:
Vratio sam se i ja na stock. Ma ne vredi, najbolji je definitivno. Samo da neki mod instaliram i to je to. Ovaj paranoid je cisto zezanje, cool je malo za promenu :D

Lepo sam vam govorio da je stock najbolji i najbrži, a vi momci uvek željni eksperimentisanja. Razumem ja to, ali kad vam neko stariji i iskusniji :p kaže nešto? Treba ponekad i poslušati, poštedećete sebe i telefon mučenja ;)

Pa to i kažem, da nema nikakvog smisla stavljati custom rom na Nexus. :trust:

Onda nexus uopste nije zanimljiva igracka :D

Stvar i jeste u tome, što mnogi ljudi Android telefone shvataju kao neku vrstu igračke, bežanje od stvarnosti ili šta već ne? Umesto da uživaju u prirodi i njenim lepotama (tu naravno mislim i na pripadnice lepšeg pola :)) dok su mladi. Posle će da bidne kasno ;)

^ sad bi svasta rek'o, al' cu ispadnem matorac. nego ova decurlija po splavovima sve oko nekih dedica visi, nesto slabo vidim te mlade sto uzivaju u prirodnim lepotama :p

Trenutno koristim rasbean + trinity. Verovatno su performanse i baterija slične kao i stock, samo mi se sviđaju neke modifikacije, zato i koristim.

Evo danas mi odnesose telefon u BG Elektronik:( (cuo sam da su dobri):D,e sad kako cu vratiti podatke kad mi vrate tel ? Nesto sam cackao tamo u backup and restore pa sam "otkacio" backup, jel to ista znaci ili cu izgubiti sve i ako sam potrefio sta da radim kad stigne fon?

Da da. Fantastican posao sa Jelly Bean-om su odradili. Optimizacija vrhunska.

A evo danas sa stock romom. Vrh.

Krkojzla, daješ nepotpune informacije, ništa ti ne verujem :D

Jedna zanimljiva stvar za one koji su koristili franco kernel. Ako ste posle toga prešli na neki drugi, potrebno je da ponovo flešujete i rom koji koristite da bi imalo nekog efekta.

Da li se jos nekome desava da mu se mnogo brze trosi baterija sto je blize nuli?
Mene vec nervira u poslednje vreme, ne znam do cega je...

Meni se posle 4-5 sati istrosi jedan mali deo baterije i posle toga ide sporo

Stigao zvanični update na 4.1.1 na Telenoru.

Krkojzla, daješ nepotpune informacije, ništa ti ne verujem :D

Jedna zanimljiva stvar za one koji su koristili franco kernel. Ako ste posle toga prešli na neki drugi, potrebno je da ponovo flešujete i rom koji koristite da bi imalo nekog efekta.

Tek sad videh da nisam okačio još jedan ss, bilo je kasno zaspao sam :D btw, izgurao je na 3h 30min. Nema razloga da lažem a ovamo da mi se gasi fon na pola sata, niđe veze :D

Vrh Dno