Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Ja sam na stock rom-u i dalje, ali je CM10 vrlo ozbiljan kandidat za prvi custom ROM koji ce moj gnex da vidi :)....

"star dve nedelje samo proban da li je sve u redu"

NIKAD ALI NIKAD ne kupujes telefon koji je "samo proban". Ne moze da bude malo ili mnogo nov kako prodavci znaju da napisu/kazu, ili vrlo malo koriscen - neraspakovan...

.... koji je mi je rekao da nije imao pojma za taj problem......

...... rekao mi je kao e da kada razgovaras samo stisnes zvucnik i onda pricas.....

Jel ti sad, kad sam razdvojio ovo, prica izgleda malo drugacije? :) Ipak je znao za problem po mom misljenju.

Djilke, begaj bre tamo... :D

Fale mi neke sitnice, tipa nativne Notification precice, nativna opcija send-on-enter (tj. iskljucivanje iste), screenshot u power-button meniju i jos koji detalj. Mozda bi neko rekao da nije za menjanje ROM-a, ali bas se o tome i radi - ako je na CM10 sve ostalo kao ovde, a dobijem i to malo sto zelim, osta on zakucan na mom Gnexu... :)

Nista, cekamo onda Urose misljenja i komentare zajedno, a mo's doci i do NS da zajedno odradimo flashovanje - castim pivom! ;)

CM10 je još uvek u fazi razvoja, ko zna kad će to raditi bez bagova. Iskreno, stock stvarno uništava i probao sam Minco par dana sa istim kernelom - bolja je baterija na stocku i generalno mi bolje radi.

Na S3 sam video da ima onaj burst mod za brzo okidanje prilikom fotografisanja (20 okidanja za 3-4sec.) kao i mogućnost slikanja prilikom snimanja video klipa.
Da li ima nešto slično i za nexus ili je samsung to ograničio samo za S3?

Na S3 sam video da ima onaj burst mod za brzo okidanje prilikom fotografisanja (20 okidanja za 3-4sec.) kao i mogućnost slikanja prilikom snimanja video klipa.
Da li ima nešto slično i za nexus ili je samsung to ograničio samo za S3?

Slikanje tokom snimanja je moguće od prvog dana, samo pritisneš ekran u toku snimanja i on će uhvatiti tu sliku.

Burst mod nema, ali može da slika onoliko brzo koliko ti možeš da pritisneš okidač.

Sledece nedelje mobilni ide u BG Elektronik tako da je ta prica zavrsena, e sad posto osim mikrofoncica tel kida hteo sam da skinem need for speed ili tako neke trke, ali na google play mi izbaci neke gluposti pa da vas pitam gde to da nadjem da skinem-po mogucstvo besplatno?Da i preporucite mi neki fee music player ali dobar ja skinuo neki rocket ali mi se ne svidja..:p

Na koju foru bi trebao da radi BT strim muzike na gnexu? Probah danas u nekim kolima sa BT-om, ali sve sto sam uspio da namjestim je da pricam preko hands free-a ...

kocka je bačena ,)
javili mi da se strpim par dana ... :happy:

Sledece nedelje mobilni ide u BG Elektronik tako da je ta prica zavrsena, e sad posto osim mikrofoncica tel kida hteo sam da skinem need for speed ili tako neke trke, ali na google play mi izbaci neke gluposti pa da vas pitam gde to da nadjem da skinem-po mogucstvo besplatno?Da i preporucite mi neki fee music player ali dobar ja skinuo neki rocket ali mi se ne svidja..:p

Imaš u temama: "Mast have Android aplikacuje" i "Aplikacije Android OS" - diskusija, najčešće aplikacije koji članovi foruma koriste i preporučuju, pa malo vidi u tim temama. Ja muziku ne slušam pa ti tu ne mogu pomoći.

Poweramp je ubedljivo najbolja aplikacija za Android koju sam ja koristio. Placa se, ja sam je kupii, tako da ne znam da li moze da se nadje narodna verzija

Malo gledao danas, CM10 je zaista jos uvek Nightly za Gnex (maguro verzija). Pogledacu sutra koji su bagovi u pitanju, i koje verzije kang-ova su najpopularnije, pa izvestavam sto detaljnije za zainteresovane. :)

Sad idem da se osutam. :D

da li su ovi sa telenora kodirani ili mogu da rade i na ostalim mrezama? ako su kodirani koliko kosta otkljucavanje?

Merkam Nexus poslednjih dana pa me interesuje:
Sada kosta oko 300e, koliko ce mu pasti cena do nove godine i koliko do proleca? Da znam koliko pucam na ovoj egzibiciji :)

Samo realne procene :)

Mislim da neće previše pasti cena, čak iako Google izbaci novi.
Samo će polako nestati sa tržišta.
Osim ako ne nađeš neki stariji od 6 meseci, pa bude i sada jeftiniji.

Aj recimo u slucaju da izbaci novi Nexus sa cenom od 550-650e?

Pa isto ce se kretati cijena... Sem ako ne lupe 299$ u USA mada je pitanje kako ce to uticati na cijenu kod nas.

Ako bude novog nexusa ove godine (a nije sigurno, jer se šuška da neće biti novog androida ove godine, samim tim ni nexusa) izaćiće cela serija. :D

Inače, malopre sam iz fioke izvadio desire i oduševio se koliko bolje leži u ruci od nexusa. Valjda zato što je malo deblji, zaobljeniji i dosta manji. :D

Da li je moguće ubaciti Samsungovu aplikaciju za SMS u Galaxy Nexus?
Do sada sam koristio Samsung brendirane Android telefone i njihova SMS aplikacija mi je puno zgodnija od ove koja stiže uz Nexus..

Samsung SMS aplikacija je djubre. Kad sam probao onu koja dolazi uz AOSP ROM odusevio sam se, Go SMS je otisao u penziju a Samsung SMS aplikacija je samo ruzno secanje.

Ja bih svoj Note glat zamenio za Nexusa kad bi neko hteo :) a inace nadam se da ce uskoro i novi Nexus.

Poslednja izmena:
Vrh Dno