Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Evo ja ga metio. Mislim CWM. :D Nisam mogao da izdrzim... :)

Ipak mi je tel bez toga k'o rukomet bez kontakta... :D

Preko Gnex ToolKit-a ili ima jos neki nacin? Cini mi se da sam tamo vidio neku temporary cwm opciju ili nesto slicno tome da je pisalo...

Preko fastboot - a. Ne znam napamet, a nemam vremena sada to da nađem. Moraćeš sam :)
Mada čini mi se da i ako flešuješ cwm za stalno , a ne izbrišeš ručno određeni fajl sa telefona, stock recovery će se sam instalirati preko cwm-a pri sledećem restartu.

Da da, ToolKit zavrsio posao kao i obicno :) Sad normalno pokazuje Charged nakon kompletnog punjenja.

Da li neko zna, gde u Beogradu može da se kupi originalni Car Mount ECS-K1F2BEG?

Kao i anti-glare foliju, ubih se tražeći a svuda samo obične imaju.

Pomagajte ljudi probao sam opet da pričam, ali sada ne samo da me sagovornik ne čuje nego telefon ispušta neke čudne zvuke, ustvari pišti ko lud ne znam šta da radim:S:

Servis znači pod drugom stavkom.
Pod jedan da li si na stock-u? Ako jesi probaj modem/radio da promeniš, ako ne pomaže onda servis...

Pozz svima,sada sam i ja na slatkim mukama :D
Skrpio sam lovu za neki polovan android,tražio po oglasima i onda kada sam se najmanje nadao,nazovu me iz te...ora da su dobili odobrenje "iz vrha :d" da mi izađu u susret oko obnavljanja ugovora 6 meseci pre isteka (poslao sam im nedavno e-mail sa pitanjem oko procedure :-devil-:).
Pošto već četvrtu godinu koristim Nokiu N82 znam da ću prelaskom na android biti izgubljen kao u svemiru,jer nisam baš načisto sa svim pojmovima i skraćenicama sa kojima se "gađate" oko flešovanja,rutovanja,brikovanja,... (imam volje da naučim :p)
Da li je g-nexus pravi izbor ili da idem na nešto "jednostavnije"? (kontam da je napravljen za naprednije korisnike,a ja to definitivno nisam).
Otiću kasnije da ga isprobam,valjda imaju izložen primerak.
Na šta da obratim pažnju? Da li je neko uzimao skoro u T..enoru? Zaključani su na tu mrežu?

Nema tu puno filozofije... Nakon 10-ak dana na JB-u kajaces se sto ranije nisi presao na Android :).... Nexus je odlican uredjaj, ima odlican ekran i odlicnu rezoluciju, kamera nije na top nivou ali ***... Izrada je sasvim ok, i ja se ni trenutka nisam pokajao sto sam ga uzeo.

Po meni, sa Nexusom nemaa potrebe za flesovanjem bilo kog ROM-a/radio/kernela dok malo ne procitas sta je sta. Mozda ces biti i zadovoljan stock Jelly Bean-om, ko zna...

Ako ti se isplati uzimati ga na ugovor, slobodno kupuj. Ne brini se za unlock ili garanciju, sve se moze vratiti na prvobitno stanje i nije komplikovano nauciti neke osnovne stvari.

Sto se tice modela, ti izlozeni su obicno u dosta losem stanju, i gledaj jedino da ti neki takav ne uvale. Sto se tice novog, kupis, koristis par dana i vidis da li je sve ok...Posle toga otkljucavanje i ostalo.

fleshuje se... to ce ti ovi ostali reci koji su to menjali... mislim da je trenje pisao o tome na nekoj od prethodnih par stranica... ne mora da znaci da ce ti ovo pomoci, ali mozes da pokusas... jesi pokusao neku drugu karticu? mozda je tu problem? Cudi me nov telefon, pa tako odmah ima problem...

Postavio sam uputstvo za takve stvari jedno 5 puta u ovoj temi. Nemam snage da to radim ponovo :)
Pogledaj poslednjih 20 strana na brzinu i traži link za xda.

Mislim da nije softverski problem, sad sam ceprkao po forumu i video post od marinko98 necu da gresim dusu ali mislim da sam kupio telefon od tog njegovog prijatelja :-( posto je moj tel iz Kule,a sumnjam da je da bas na dva telefona iz Kule ne radi mikrofon.Ali ko bi proveravao da ne radi zvucnik kada kupuje telefon "star dve nedelje samo proban da li je sve u redu" izgleda da ide u servis...
PS: izvinjavam se marinko98 ako gresim ali da ne bude zabune odgovori mi da li je tvoj prijatelj prodao tel ali iskreno:trust:

Mislim da nije softverski problem, sad sam ceprkao po forumu i video post od marinko98 necu da gresim dusu ali mislim da sam kupio telefon od tog njegovog prijatelja :-( posto je moj tel iz Kule,a sumnjam da je da bas na dva telefona iz Kule ne radi mikrofon.Ali ko bi proveravao da ne radi zvucnik kada kupuje telefon "star dve nedelje samo proban da li je sve u redu" izgleda da ide u servis...
PS: izvinjavam se marinko98 ako gresim ali da ne bude zabune odgovori mi da li je tvoj prijatelj prodao tel ali iskreno:trust:

Izvini što nisam ranije odgovorio na tvoje pitanje, ali sam morao da zovem prijatelja fiksnim telefonom, pošto je već zaspao i mobilni mu je isključen. Naravno da ću iskreno odgovoriti, naročito zato što sam prozvan ovde u ovoj temi. Da, prodao je telefon nekom momku iz okoline Zrenjanina, a to si verovatno ti. Kad sam mu rekao da se kupac žalio na forumu na problem koji je i on imao sa svojim telefonom, rekao mi je da mu je on prilikom prodaje naglasio da proba telefon i da taj problem postoji za koji ni on, a ni ja nismo znali da li je softverske ili hardverske prirode? (zato sam to pitanje i postavio na ovaj forum u nadi da će neko znati u čemu je problem? ali kao što si mogao da pročitaš, nismo dobili siguran odgovor). Ti nisi hteo da probaš telefon prilikom kupoprodaje. Da li je to tačno? Ako jeste, zašto ga nisi probao? :trust:

Kao prvo ovo ostavite van foruma, a kao drugo nema prozivke prema Marinku, covek nema nikakve veze sa tim...

@marinko98 ne prozivam ja tebe (mozda je tako izgledalo) tebi svaka cast ja sam juce pricao sa tvojim prijateljem koji je mi je rekao da nije imao pojma za taj problem a kada sam ga kupovao odnosno kada sam polazio rekao mi je kao e da kada razgovaras samo stisnes zvucnik i onda pricas.Posto je moj prethodni tel se k800i to mi nije nista znacilo mislio sam da tako treba,ustvari rekao je da tako treba

Ekipice, je l' probao neko neki CM10 based ROM? Ili cist CM10?

Nisam nameravao da menjam stock JB ali postoji par detalja iz CM7 koji mi nedostaju, pa bih ih potrazio u CM10.

Osnovno sto me zanima je:
1. Poredjenje sa stock JB u brzini?
2. Baterija spram stock JB?
3. Stabilnost - desavaju li se random restarti, power-off-ovi, BSOD-ovi?

Unapred hvala! :)

Šta ti to nedostaje? Ako ti je vec tolika frka, vrati se na O2x, a meni daj Gnex, ja ću biti zadovoljan i sa stock-om :D

Nazad
Vrh Dno