Vidim ja da necu dugo biti na stock-u...
Za stock nema?
Sonic, je l' moguće da ovaj rom nema auto sync?![]()
'Fala Sonice. 'Fala Gizmoide.
Trenutno sam u gradu, posle cu nabacim doktorov mod. I da postavim direktno pitanje koje vec provukoh u svom review-u: kako da ukinem suvise Home Screen-ove, i uopste da editujem HS, sem menjanja Wallpapera? Nema Menu opcije na HS, a ja sam izgleda imbe da to nadjem sam...
@marinko98
Moze, bice kasnije.![]()
Kao što rekoh, mod nije za stock, samo Minco.
Stavi nova, apex ili holo launcher i moći ćeš da sređuješ sve.
Koliko launcheri menjaju izgled JB?
Kod mene je ovo lepo radilo, na S2, i to pri prelasku sa ICS na JB (oba kuvana ROMa).Sinhornizaciju naravno da ima. Ako misliš na ono da ti sam instalira aplikacije kada staviš novi rom, to nema. Mislim da ni jedan JB rom to nema.
Elem.. ne znam kako kod vas ali,ono sto me uzasava kod custom romova je stalni update.. taman sredim codename rom 3.3.0 i rekao bih da sam zadovoljan .. posle 5 dana izadje 3.3.1 .. kaze ispravka bugova .. i ja iako ih nisam ni primetio .. ok.. ne mogu a da ne ubacim novi .. pa sve ponovo podesavanja i zezanja.. taman kazem sebi e super to je to.. pogledam... kad ono izasao 3.3.2 .. auuuh .. a tako je svakim kuvanim romom .. i na kraju vratim se na stock .. iako nema sva ta silna zezanja i tweakova prezadovoljan, makar psihicki![]()
Elem.. ne znam kako kod vas ali,ono sto me uzasava kod custom romova je stalni update.. taman sredim codename rom 3.3.0 i rekao bih da sam zadovoljan .. posle 5 dana izadje 3.3.1 .. kaze ispravka bugova .. i ja iako ih nisam ni primetio .. ok.. ne mogu a da ne ubacim novi .. pa sve ponovo podesavanja i zezanja.. taman kazem sebi e super to je to.. pogledam... kad ono izasao 3.3.2 .. auuuh .. a tako je svakim kuvanim romom .. i na kraju vratim se na stock .. iako nema sva ta silna zezanja i tweakova prezadovoljan, makar psihicki![]()
ljudi,
videh više načina za update non-yakju verzija na yakju 4.1.1..jel može neki link sa što kraćim procesom..bootloader i root me ne zanima..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari