Obrisi kes iz marketa?
SONICCCCC :d
Je l' si MINCO rom instalirao iz CWM, klasika varijanta?
KRKOJZLAAAAA
Ma da cwm, wipe data, cache, dalvik, instal zip from sd card.
Posto skoro sigurno uzimam ovaj telefon, 99.9 % vec bih poceo da se raspitujem o njemu. Da li mu treba stavljati Custom ROM-ove i kernele ili je stock varijanta dobra?
E da, sta me je zanimalo. Da li ima neka modovana stock tastatura sa č ć š itd?
Stock tastatura ima to, samo ćirilica.
Poslao.
Pa znam, latinica mi trebaHajd mi baci na mail: [email protected] mod koji koristis za bateriju. Flesnuo sam rom, odoh da legnem, mrzi me sada da za kompom sedim i trazim mod za % a bez toga kao da nemam fon
![]()
Poslao.
Ako vas smore spore animacije, idite u developer options i tu namestite one tri vrednosti što su sada na 1x, na 0.5x. Ako hoćete da i dalje imate onu crt animaciju pri zaključavanju, onda ostavite Window animation scale na 1x.
Da, to sam prvo uradio i to bas na 0.5![]()
Posto skoro sigurno uzimam ovaj telefon, 99.9 % vec bih poceo da se raspitujem o njemu. Da li mu treba stavljati Custom ROM-ove i kernele ili je stock varijanta dobra?
Ako vas smore spore animacije, idite u developer options i tu namestite one tri vrednosti što su sada na 1x, na 0.5x. Ako hoćete da i dalje imate onu crt animaciju pri zaključavanju, onda ostavite Window animation scale na 1x.
^ Samo podesis na o.5 i to je to, izadjes na back taster.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari