Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Ne nego me u vecini slucajeva sagovornik ne cuje kako treba ...svi se zale da me cuju kao iz bureta pa se nekada i izgubim skroz. Das za telefon 500e i onda lupas glavu... vise sam popizdeo hteo sam da ga razbijem. evo nesto o tome http://androidadvices.com/permanently-fix-sgs2-echo-digital-noise-reductioncancellation-problems/#.UD4uh6CBXIU

Probaj u toku razgovora da iskljucis taj Noise Reduction pa da vidis dali ce te cuti.

Ne znam ni gde je ni kako se isklučuje? Mene sagovornik apsolutno ne čuje, jedino kad uklučim spikerfon onda me čuje, ali onda i svi u mom okruženju čuju šta pričamo, nije baš prijatna situacija.

Tu je, malo sam zakasnio sa postavljanjem. Sad kad je HAD napisao da je to najverovatnije hardverski problem, sve ovo oko flešovanja i rutovanja pada u vodu...

Nemoj da me drzis za rec probaj na sve nacine... ja kazem da meni na s2 ni jedan rom nije pomogao, a probao sam svasta... e sad pitanje da li je to uopste i problem...

Kao što rekoh, nexus nema noise reduction, tako da ne možeš to da isključiš.
Imaš radio, bootloader, rom i još neka dva fajla. Radio i bootloader moraš preko fastboot-a da flešuješ, rom preko cmw-a. Stavi prvo rom, pa ostalo.
Ona dva fajla ne znam šta su, moguće da oni služe za automatsku instalaciju svega ovoga u folderu. U svakom slučaju sada ti ne trebaju.

Nexus nema problem sa noise reduction ;) do sada bi to brujalo na xda to imaju neki S2, Note, S3...

Ova dva dana mi ispadose neocekivano natrpani poslom, i verovao ili ne, jos kucam ovo sa O2X-a - dakle, pisljivih sat vremena nisam imao da telefon osposobim za svakodnevnu upotrebu...

Sutra prepodne def. nemam obaveza, pa NAPOKON hvatam mezimca u ruke! :)

P.S. Pod "hvatanjem mezimca u ruke" nisam mislio nista pogano, pokvarenjaci jedni prljavi... :D :p

E moj mironiko, ne znaš šta propuštaš. Kad ga jednom uzmeš u ruke (mislim na Nexus naravno) ;) više ga nećeš ispuštati ni pod razno.

Mislim na Nexus naravno - hahahaaahahahah! :D

@dr.sonic
Ma ja sam ti stari prljavac... :p

Ako mi se bude dalo ovih dana da probam i NexusHD v4.1 ili BAMF Paradigm v2.3. HD za osnovu ima BAMF...videcu.

"Dalo mi se veceras", ionako ne preferiram erotiku po IT Forumima. :p
Dva sata za NexusHD i isto za BAMF. Ok su ROM-ovi, ali...
Kreator NexusHD-a bi trebao da se odluci za 2-3 boje, ovako.... vidi se da je neodlucan. :)
BAMF za nijansu brze radi, isto mnogo podesavanja svega i svacega (recimo 6 razlicitih ikona za bateriju), umerenije boje...
Oba ROM-a su mi odsekla deo slova na Beautiful Widgets?
Stock i MiNCO ROM rade brze, tecnije,...
Sve (zamalo), kako treba. :) Toliko za veceras od mene, sutra je radni dan, bar za neke od nas. Laku noc.

Super, skratio si mi listu za 2, sada je ostao da probam android revolution hd. Da nije neko već probao?
Ja sam inače juče stavio rasbean. Skoro kao stock, samo sa malim kozmetičkim izmenama tipa plavi nav bar buttons, oni prekidači u notification baru. I radio je nekako ludački brzo, kao da su animacije ubrzane dosta (neke su bile čak i izbačene). Jedino sam imao problem sa onim swipe-ovanjem recent apps-a, tu kao da je štucao, ili je jednostavno toliko brz pa preskoči animaciju :)

Imam jedno glupo pitanje...

Naime imam GNex sa Telenora ICS 4.0.4.
Neću sa se smaram sa ROM-ovima već bih samo hteo update na stock JB.

Da li moram da otključam bootloader i da rootujem ili ne za ovu operaciju?

Mislim da moraš.

Inače, izašao update za Google search (now). Dodate su opcije za obaveštavanje o nepogodama, bioskop i konačno možete da izaberete koje timove hoćete da pratite. Od sportova ima fudbal (ima partizan), košarka (samo nba), američki fudbal, hokej i bejzbol.

Poslednja izmena:
Probao sam MIUI v4.1 2.8.24

Nisam izdrzao ni sat vremena...previse mi je "vockast", da ne govorim da sam morao juriti opcije po ROM-u,
maltene ne lici na android. Nije za mene, ko zeli, neka proba.

Kako vam se sviđa ovakav nexus? Ja sam se zaljubio :)
4d691167-3b3d-871b.jpg

Ruzniji od trenutnog dosta...

Nego, evo o'mah jednog megaglupog pitanja od mene - dje da iskopam neke teme za Gnex, za ovaj Holo Launcher? Dobar mi je, ali pomalo zanru... :D

Nemam nista protiv da Nexus II tako izgleda ako socivo kamere bude uvuceno a ne ravno ili ne daj Boze
ispupceno...i odgovarajuce velicine. :)

Lepši mi je ovaj sadašnji, mada jedno je kad se vidi na slici, a sasvim drugo uživo kad se vidi, opipa, proba...

Pa ne pise Gorenje a ni Obodin na njemu. Bas ste na kraj srca,...ko vam trese kavez - priznajte? :d;)

Stvarno nemate pojma, baš je lep. Lep je i ovaj naš, ali ovaj je nekako veseliji i opušteniji :) naš nexus je onako kao betmenov mobilni :D

Kada je u civilnoj varijanti, odnosno Brus, seda u Aventador i vadi nexus :D

Poslednja izmena:
Pa to nije Batman to je Brus, molim te budi precizniji. Hahahaha

Ne svidja mi se ovo Sony izdanje Nexus-a. Sa ovim lajsnicama i belom bojomn mi je nekako vise za ''dame''.

Ne znam da li gledate Sci-Fi seriju Fringe, ali kada su glavni likovi izvadili I9250 razvukao mi se kez na licu :smoke:.

Meni se razvukao kad sam ga izvukao iz svog dzepa po prvi put... :D

Opet ti sa svojim dvosmislenim komentarima,...ostavi ti njega u dzepu. :d

Vrh Dno