Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

100mV??? Pa jel pise na xda da si smio toliko da ides ispod...? Za 50mV ili 75mV smanji i to je to....Ne mogu sve voltaze za frekvencije da idu sa svakim governorom takodje. Nije to bas klik tu klik tamo i sve da radi...

Pa gledao sam od onog lika što sam vam okačio link, on je smanjivao i za po 200. Evo sada sam sve smanjio za 50 i governor mi je interactive.

Da li znate koja je razlika između GPU Acceleration u prop bildu i gpu rendering u developer options?
Ova prva opcija ima da se namesti u liquid settings.

Poslednja izmena:
Moze li malo objasnjenje. Isprobavao sam sve te romove i na kraju iz recovery-ja sam vratio moj bekapovani rom (stock) - inace kada sam instalirao liquidcool nisam stavio onaj extra dodatak za kameru. Sada sam na tom mom stock romu i samo sam mu ubacio karnel franko :) Sada mi kod video snimanja daje mogucnost velikih ociju i usta itd. Odakle se to stvorilo?

@sonic

Gpu acc koji se inace intezivno koristi tek od ics-a je u stvari koriscenje gpu jedinice za sve aplikacija, ne samo za igre i aplikacije koje su graficki zahtjevne.

Gpu rendering opisuju kao element koji pomaze boljem radu aplikacija sa losijom grafikom na ics-u i generalno na androidu koji ima relativno mocan gpu. Ranije su sva "iscrtavanja" isla preko cpu-a, sad valjda i gpu ima uticaja na "smoothness"

@hektor
Ja imam na stock rom-u te zezalice kad upalim prednju kameru... nos, oci, usta, pozadina....

Uključio sam to u prop meni-u. Radi sve ok, dok kada uključim ono u developer, onda neke aplikacije zezaju.

Da li ste vas dvojica normalni? :D
Ta *******cija sa kamerom postoji od prvog dana ics-a i dolazi uz novi telefon, imali ste to sve vreme. I radi i na prednjoj i na zadnjoj kameri.

Poslednja izmena:
Pa ja znam da to imam :p hektor se nesto zaboravio. Inace meni te opcije postaju dostupne tek kada upalim prednju kameru...

Kako to? Nešto tu ne valja, mora da radi na obe. Sada sam probao, zadnja kamera 1080p rade svi efekti.

1080p?Hm...

Edit: Radi ali samo snimanje, kako sliku napraviti sa ovakvim efektima?

Poslednja izmena:
Naravno da radi :)

E to već nije moguće.
U stvari probaj da stisneš ekran dok snimaš, tako slikaš pri normalnom snimanju, ali ne znam da li može sa efektima.

Poslednja izmena:
Pazi kad ja ovo prvi put vidim za ove pola godine koliko ga imam :) Jos me vise zbunilo kad je sonic rekao da je dodatna arhiva za liquid za efekte kamere. Racunam da je to samo za liquid posebno napravljeno. Znaci od pocetka na ics-u? Svasta :)

Za 7 sati mog sna, izgubio je 3%, min 192,max 1536,voltaže nisam dirao.

Juče su mi bile spuštene za po 50,pokrenuo quadrant i na pola testa za cpu se restartovao. Jedino nisam siguran zbog čega, stavio sam da mi meri cpu temp na 5 sekundi, pa ne znam kolika je bila u trenutku restarta. A nisam siguran da li je to bilo zbog voltaža, jer mi je bio i na punjaču dosta dugo, pa ga je i to grejalo.

Posle toga sam ga skinuo sa punjača, pustio da se ohladi, a voltaže su se vratile same na default i odradio quadrant normalno do kraja. Temperatura nije prešla 78°C.

Evo slike posle prvog korišćenja. Opet je tokom mog sna gubio 1% na 2 sata.
Korišćenje je bilo Tapatalk, chrome, g+, YouTube, Gmail, Google Reader, malo poziva i mislim da je to to. A rom možda ima neki bag, pa to ne prikazuje u statistici.
b2dea773-7602-c014.jpg

b2dea773-7611-bcad.jpg

Cek, ti pricas o svemocnim-najdojajanijim-super liquidcool romu :) I ti mene ubedjujes da predjem na tu bagovitost :)
Prvo si koristio karnel koji sam proizvodjac nikom ne preporucuje, zatim rom sa gomilom bagova, stvarno si chudan lik :d

Cek, ti pricas o svemocnim-najdojajanijim-super liquidcool romu :) I ti mene ubedjujes da predjem na tu bagovitost :)
Prvo si koristio karnel koji sam proizvodjac nikom ne preporucuje, zatim rom sa gomilom bagova, stvarno si chudan lik :d

Moja greška je bila ono ono za kernel. Ja sam čitao neko staro obaveštenje od januara. Već sam pisao, 384mhz je prava fabrička frekvencija gpu-a, kao i 1536mhz za cpu.

Čak i ako ima neki sitni bag, nije ništa bitno, a svakako je mnogo veća korist od roma, nego šteta.

Pogledao sam, snimio bih i ja tebi da vidiš kako klizi 1536mhz + liquid, ali nemam čime :D

Za koji dan ću se detaljno pozabaviti undervoltom, ali više zbog smanjenja toplote, nego baterije.

Sada sam testirao uv. Ovo su mi stabilne voltaže :
1344-1225
1228-1175
1036-1050

Za ostale nemam vremena sada.
Inače, primetio sam da telefon bukvalno isto radi na 1036mhz i na 1536mhz, nema nikakve razlike u brzini. Zbog toga ću vratiti max frekvenciju na 1344.

Temperatura mi se u normalnom radu kreće od 40 do 60, ali najčešće je između 45 i 55.
Kada radim antutu test za procesor onda se popne do 70, ali tu ostane samo sekund, posle se spusti na oko 65.

Ovaj "sonicni doktor" ubija sa postovima :p

Ja mislim da je on jedini newcomer sa 1000+ postova :)

Nazad
Vrh Dno