Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Ja bih uzeo s3 verovatno da kupujem sada. A ako bih kupovao u decembru, onda bih verovatno uzeo Note 2, jer bi tada trebalo da se pojavi.

Mislim da ti cenovno ispadne isto ako sada uzmeš nexus, pa posle s3, i ako odmah uzmeš s3.
ne znam,nesto mi se svidja ovaj nexus,s3 mi se gadi.. :(

Nemoj r185. Skini r181, najbolji je.
Možeš i 512mhz gpu varijanti, mada ka koristim tu 384.

nope.Jedino ako su ispravili onu plavu boju,da nije onako glossy.Ali ne verujem.

Ja sam bio juče da ga vidim, napisao sam utiske u temi za s3. Beli je lepši,i nije toliko sjajan. Npr, mojoj devojci je lepši beli s3, nego moj nexus. U svakom slučaju, izgled ne bi trebalo da te odvrati od kupovine.

Uroše, pa tu na tom ubogom bondu nemaš ni slot za 1,3ghz :D

Bez namere da flejmujem - primetno bolje mi radi ICS na Nexusu nego na One X.

Pa kako i nece kad na HOX-u i bilo kom HTC-u, Sense ugusi telefon :)

I ne treba sad kupovati s3 bar do nove godine, taman ce lepo pasti cena... Meni jedan lik nudio gnex za moj GS2 + 20 eura, ja se dvoumim zbog kamere...

^po gsm arena testu Nexus ima bolji audio kvalitet od sgs II, bar je to moj utisak a kamera je sasvim solidna i upotrebljiva iako je 5mpix [mpix su nebuloze, znas i sam, mada ima malo vise detalja ako je 12mpix npr], gledaj fotke i 1080p klipove po netu, meni je ta kamera ok a ja sam, kao sto znas, zahtevan po pitanju kamere :) Znas i sam da za 20e doplate mozes da dobijes lepsi telefon sa vecim ekranom i max google podrskom :) I ja razmisljam da uzmem Nexus u decembru. A autonomija ce biti ista, 1750mAh kod Nexusa ali i veci ekran a 1650mAh kod SGS II i manji displej.

E dobro je sto si se javio zbog procenjivanja kamere :)

Nekako sam ja odusevljen ovom kamerom na SGS2 stvarno pravi extra slike, ali najvise sto volim je hardversko home dugme, to me isto koci :)

Videcu malo da procesljam testove, pa cu jos razmisliti sta da radim :)

Zaboravićeš na tu relikviju iz prošlosti (hw dugme) vrlo brzo :)

HW dugme je do 00 ali ajde.. ako su takvi trendovi tu se nista ne moze..

Jeste bolja SGS II kamera ali nista epski, kad je meni Nexus kamera ok onda kapiram da je i vecini korisnika :D

Volim da imam to hw dugme, zato sto ljudi misle da imam Iphone :D

Je l' ima neki battery mod da mi ispiše bateriju u procentima? Listam na xda, ali ima samo za Theme Chooser koji je na AOKP/CM9.

Nađoh, mora ručno, nema flashable zip:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1431618

Imaš samo kao aplikacije na marketu, ali ne zamene bateriju u desnom uglu, već budu u levom. Jedna takva je battery circle.

Jao kada me neko pita da li mi je to iphone, dođe mi da mu puknem šamarčinu istog momenta :D
A ni oni što me pitaju da li je to galaxy nisu ništa boji. Ne znam šta da im kažem na to, jeste galaxy ali ne taj koji to misliš?! :)

Poslednja izmena:
^ kajlu sam dobio jos za 18-ti rodjendan :)

Znas da sam ja fin novosadski momak :p

Sve sto ima velik ekran i touch screen, ljudi misle da je Iphone :)

Inace biser jedan, kad smo se vec dotakli prepoznavanja telefona... Drugarica jedna ultra burzujka (plavusa, ima pufnasti rozi volan, svasta uvek nesto rozle) pita me kao jel to Iphone (ona ima 4s, platila ga 1000 eura kad je izasao, mislim da bukvalno medju prvima imala), ja kao jeste drugar mi doneo iz Amerike pre neki dan, to je ova nova petica, pogledaj ekran koliki je, pogle boje, pogle koliko je tanak, ona zinula, gleda kao, mora da zove nekog odmah da joj naruci, ali ona ne vidi Samsung da pise, doduse bio je mrak :D

Poslednja izmena:
Ou maj faking gad... :D

Drugarica kazes? :p

Dosta off-topic naglabanja - juce sam, u svom naletu njakanja fonova po Uscu, procackao posteno i Gnex. Posle SIII, najbolji utisak. Fino izgleda i radi, jedino mi cudno delovase ti on-screen tasteri... :)

Ou maj faking gad... :D

Drugarica kazes? :p

Dosta off-topic naglabanja - juce sam, u svom naletu njakanja fonova po Uscu, procackao posteno i Gnex. Posle SIII, najbolji utisak. Fino izgleda i radi, jedino mi cudno delovase ti on-screen tasteri... :)

Pa mogao si mene juče da pitaš da pogledaš telefon, bio mi je u levoj ruci :D
Radi duplo bolje nego stock, pogledaj onaj video što sam okačio jutros :)

Pogledao. :) Nema sta, super je.

Pa mogao si mene juče da pitaš da pogledaš telefon, bio mi je u levoj ruci :D
Radi duplo bolje nego stock, pogledaj onaj video što sam okačio jutros :)

Ne siri dezinformacije :) Nije duplo bolji, ako je i bolji uopste. To sto ima dodatna podesavanja, to se ne racuna u brzinu. Ja sam ekstra zadovoljan sa Stock+Franco (najnoviji 185)+NOVA. Telefon prelepo radi. Tacka :)

185 meni dosta vuče bateriju, pa sam se vratio na 181.
Uporedi tvoj i moj video i videćeš da moj radi bolje :p

Na tvom :d videu samo sumanuto vrtis one ekrane i ne stigne covek da posteno vidi sta se desava i koliko je transakcija glatka :)
Nego, kako da resim problem. Kada palim telefon ili ga restartujem, uvek mi stigne obavestenje da imam 9 novih poruka - sms (a nemam). Poruke sam ranije bekapovao na gmail (kada sam prelazio sa 4.04 na 4.04) sa sms+ i posle updejta vratio, pa mi se nekako cini da je problem do toga.

Ako želiš snimiću ti sutra još jednu, sporiju, da lepo vidiš :)
Uh, nemam pojma. Ja sam sve to radio preko titaniuma.
Probaj da izbrišeš sve, pa ponovo da vratiš sa tim programom. Ako to neće, onda bekapuj poruke sa titaniumom, izbriši, pa vrati isto sa njim.

A možeš da probaš i da izbrišeš taj bekap sa gmaila.

Ljudi, kakvi su vasi utisci o audio kvalitetu? gsm arena test- audio kvalitet je odlican ali ovaj lik bas napljuva..

[YOUTUBE]Enita5UgJ8U&list[/YOUTUBE]

Ima li neko neke bolje slusalice/bubice? Da li je zvuk u slusalicama uporediv sa GS I ili je vise kao kos SGS II ili.. ? Postoji li neki fix, neki rom, voodoo trip..?
Ovaj je napljuvao i kameru ali sam na osnovu vidjenog zakljucio da je sasvim upotrebljiva tj malo losija od GS II.

Kako to kačiš linkove, ne mogu da ih vidim sa telefona? Ovo je već drugi put.

Supercurio, lik koji je napravio vudu, pravi trenutno nešto i za nexus, ali ne znam kada će biti gotovo.

Najbolje bi bilo da odeš do vip a i sam proceniš kameru i zvuk.

Poslednja izmena:
Pa YT klip, standardno postavljanje na benchu..

Au kakvo spustanje, skenyah se malo..

There have been several people out there asking about the sound quality of the Galaxy Nexus. We know the original Galaxy S and Nexus S set a very high standard with the Wolfson WM8994 DAC. How does the TI TWL6040 fair in comparison? First a little background on myself, I'm what you call a typical audiophile. I listen to high end earphones (or IEMs) and I only listen to FLAC, not MP3. For those who never heard of FLAC, think of it as the HD for music.

I used the same FLAC files to play in the stock Galaxy S and Galaxy Nexus player to do a comparison.

This will not be a long post. Simply because the Galaxy Nexus' sound quality is very poor in comparison to a Voodoo'ed Galaxy S. In technical terms, the treble and bass are very roll-offed. This means that the audio chip does not reproduce the highest and lowest frequencies of the music sufficiently. Also, the soundstage is compressed and for some reason the tonality is off. I have no idea why it can sound that bad but it does.

Needless to say, I'm very disappointed with this. As an audiophile, this is unacceptable. I hope Google pays attention to music quality more in the future. 16GB is also not enough for FLAC listeners like me since one album can easily take up 300MB.

Don't take me wrong, I love my Galaxy Nexus. I don't usually post here but I feel the need to this time. Even with my disappointment with the sound, I'll still keep the Galaxy Nexus as my main phone. It's amazing.

For the majority of people, this post is irrelevant. If you're used to listening to MP3, online streaming like Pandora or Spotify; and you used stock earbuds, Beats or Skullkandies, you probably won't notice the difference or even get bothered about it. As I said, this post is to all Android audiophiles out there. I don't know if the disappointing sound quality will effect your decision on the Galaxy Nexus or not. For me at least, I can always go back to my desktop rig at home

Best regards
Gary

Izvor :
http://androidforums.com/samsung-galaxy-nexus/451683-audiophiles-galaxy-nexus-sound-quality-vs-galaxy-s.html

Prvi put kada si okačio u s3 temi i evo sada ovde ponovo. Uopšte mi ne ponudi da otvorim preko yt aplikacije, danko preko chromea i stock browsera, a oni kažu da je strana pogrešna.

5. pasus je najvažniji, vodi se time :)

Sumnjive linkove kaci :D

Ni ja ne mogu da otvorim YT, a ako otvorim preko browsera izadje error.

Cek, cek, ja zaboravio, jel to Gnex nema slot za memorijsku?

Nazad
Vrh Dno