Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Samo ti lol-isi Japanac :)

@hektor
Ja sam sa 300 i nesto dobio member.. :)

Al dobro sta hocete bar vam isprobava covek ROM-ove i kernele, ne morate vi da se mucite, jos imate i live update :)

Recimo, ako si kaznjavan, odlaze se status, to je jedno od pravila za dobijanje... :p

Newcomer fo' life! :D

Drugari, uzeh i ja Nexusa danas. :) Odmah sam ga prebacio na yakju, recite mi koji je najbolji kernel?

Dobrodosao u klub :)

Sto se kernela tice ja koristim Bond-ov undervoltovan za 50mV u odnosu na defaul vrijednosti. Prelistaj par strana unazad ima scr shotovi koliko mi baterija traje. U odnosu na stock, dobio sam oko sat i po vise display usage.....

Imas i praktican gnex toolkit (mislim da je zadnja verzija 7.0) za adb komande,fleshovanje itd itd....

Hvala. :)

Hajd' baci link, ako nije problem, za taj Bondov. Što se tiče GNex toolkita, video sam da ima sve i svašta, al' meni draže iz cmda sve da kucam.

Btw. isto pitanje i za radio, ja imam neki I9250XXLA2 što je bio u yakju paketu kada sam ga skinuo, čini mi se da je onaj što je bio na telefonu malo bolji, al' sam zaboravio koji je.

Xxla2 je radio za yakju.

Ja trenutno imam franco kernel r181 384gpu. Super radi.

jos jedan glas za franco. Ja ga koristim sa stock romom i odlicno radi (naravno nova launcher je obavezan - ili pak apex, ali meni nova radi mnogo bolje)

Kod mene je Nova Launcher Prime 1.1.4, odlično radi. Stavih francov kernel, da li podržava undervoltovanje? Pokušao sam incredicontrol, ali piše da ne podržava menjanje napona.

Poslednja izmena:
Moze da se menja napon, ja sam odradio undervolt, dodushe iz francove aplikacije

@dr.sinic Bem li ga. stvarno kao da malo lagira u odnosu na proslu verziju. Sacekacu jos jedan update, pa ako ne isprave, vracam na 1.1....

Poslednja izmena:
Nervira me što mi nekada skrolovanje home screena ne ide potpuno glatko.
Idite u settings developer options, podesite window i transition animation scale na 0.5. Mnogo brže je sve, probajte :)

Upravo izašao update za apex. Čini mi se da je brži i da konačno nema nikakvog seckanja pri skrolovanju home screenova. Uz onu promenu za animacije koju sam vam rekao u prošlom postu, telefon stvarno leti.

Update za apex je izasao pre 2 dana :) a ne znam meni je gadno kad smanjim i animation i transition, lepse mi izgleda kad je na 1x nego na .5 ili na off...

Tek mi je večeras ponudi update.
Možda je na sgs2 ružno, kod mene je super :p
Čak sam isključio animaciju za ulazak i izlazak iz app drawer—a, sada bukvalno sve radi trenutno, na nivou sgs3 :)

Bez namere da flejmujem - primetno bolje mi radi ICS na Nexusu nego na One X. Inače, stavih Bond kernel i undervoltovao sam frekvencije za 50mV, videću kako će se ponašati nakon par dana.

Imaš one X i nexus? Lepo :)
Evo su moje voltaže, koristim min 192mhz i max 1344
6d79250b-9d30-4f11.jpg

Probajte ono sa animacijama što sam napisao.

Jesi li to kupio frankovu aplikaciju?
Spustio sam poslednje dve vrednosti na 900 i 825.

Poslednja izmena:
Aha, "kupio" :)
Inace fin program, sve ima ugradjeno, nema sta da razmisljas. I skidanje najnovijih karnela (obe verzije), undevolt....

Sad vidim da Bond kernel ima samo 4 vrednosti za clock, 1200 MHz, 920 MHz, 700 MHz i 350 MHz, za razliku od franco kernela.

Imaš one X i nexus? Lepo :)

Nemam, ali bio je na par dana kod mene dok se odlučim šta ću uzeti. :)

Poslednja izmena:
Ja sam se nesto nalozio na ovaj Nexus.Inace imam S2,koji je polupan i trebam ga promeniti.Mislio sam uzeti s3,ali mi se ne svidja izgled nesto.Sada sam gledao cene nexusa i ne mogu da verujem da je toliko jeftin,oko 300e nov..Sta vi mislite? Znam da se ne isplati menjati,ali ovaj je polupan pa moram.A u decembru cu verovatno preci na s3,ili nesto drugo...

Ja bih uzeo s3 verovatno da kupujem sada. A ako bih kupovao u decembru, onda bih verovatno uzeo Note 2, jer bi tada trebalo da se pojavi.

Mislim da ti cenovno ispadne isto ako sada uzmeš nexus, pa posle s3, i ako odmah uzmeš s3.

Nazad
Vrh Dno