Šta je novo?

Samsung Galaxy Ace saveti.

Vec sam odradio root preko SOC-a, mislim da je taj update.zip samo za 2.3.x. Nazalost nisam video koja je bila tacna verzija Froya, a sto se pomenutog roma tice on je i bio 'krivac' sto sam se bacio na ovo... :)

Jos da i ovo pitam, da li je trebalo odraditi particionisanje sd kartice u CWM? Ja sam samo isao wipe data, factory reset, wipe cash...

Jos da i ovo pitam, da li je trebalo odraditi particionisanje sd kartice u CWM? Ja sam samo isao wipe data, factory reset, wipe cash...

Ako radish particionisanje kartice, najpre sve sa nje prekopiraj na komp posto particionisanjem gubish sve podatke sa nje.

Ma i to sam odradio, pa onda ponovo instal. sve od nule, sada je sve kako treba... :)

^^^nadam se da znas da sada treba da instaliras aplikaciju koja ce da ti dalvink prebaci na particiju kao i instalacija aplikacija??/^^^

npr. apps2sd, link to sd ili S2E i tako dalje ima ih dovoljno a sve rade slican ili isti poso..

Poslednja izmena:
imam tel vec 3 meseca i strasno je spor, kad treba da pozovem nekog ili posaljem poruku ili da bilo sta, dok mi otvori ekran treba 3-4 sekunde
imam i telenor OT i ispade brzi 3 puta od ace-a

ako postoje podesavanja ili da ga reklamiram
]

hvala unapred

ICS od veceras prelazi iz beta faze u NIGHTLY!!!!!!!

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    118.9 KB · Pregleda: 129
Ispao mi je telefon i slomio se ekran, ekran sve radi ali ima ogromna pukotina celom sirinom, ima li neko iskustva sa zamenom celog displeja i da li te popravke vrsi operater kod kog sam uzeo mob (telenor)?

Поправку врши овлашћени сервис, али о твом трошку. За сгс2 је око 150-200е, за твој је мање, али не знам колико.

Sa tolikom cenom nisam siguran da li vredi popravljati ga, svraticu sutra do telenora da vidim koliko bi to kostalo da vidim da li se isplati...

Мислим да је бг електроник овлашћени сервис. Зови њих и питај. Теленор слободно прескочи, немој губити време са њима.

OK, zvacu ih sutra da se dogovorim sa njima. Hvala na pomoci!

Ispao mi je telefon i slomio se ekran, ekran sve radi ali ima ogromna pukotina celom sirinom, ima li neko iskustva sa zamenom celog displeja i da li te popravke vrsi operater kod kog sam uzeo mob (telenor)?

Kako ti je ispao ? Sa koje visine, na sta ? Jel mozesh slikati kako se polomio ?

Ispao mi je iz džepa dok sam izlazio iz auta, znači nema ni pola metra visine, na beton. Okacicu sliku ovih dana.

Pitam poshto je i meni za Prvi Maj ispao SGT10.1 sa nekih pola metra ( drzao sam ga u krilu u samo je skliznuo ) sva sreca na zemlju pa mu se nishta nije desilo.

ja cekam CM9 ali je tema na XDA zatvorena danima (uselila se admninistratorska vlast i od tad nista) mozda su i batalili projekat CM9 za ACE...

ja cekam CM9 ali je tema na XDA zatvorena danima (uselila se admninistratorska vlast i od tad nista) mozda su i batalili projekat CM9 za ACE...

A da pogledash shta se desava na oficijelnom site-u? Tema je zatvorena zbog smaraca. Pogledaj na galaxyics.com

pogledao sad iiii :banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana:

a to iznenadjenje je verovatno kamera??... posto je to najavio Maclaw u nekom od postova kao " Now it's time for camera"...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno