Šta je novo?

Samsung Galaxy Ace saveti.

izaso je juce nightly...

Je l' ima neko predlog za aplikaciju za kameru koja ima osnovne funkcija oko fotografija i videa?
Nisu mi bitni specijalni efekti, samo da je jednostavna i da radi. Instalirao sam CM 7.2 vo-1 Miracle edition V4 rom i fino radi ali mi fali ova aplikacija.Hvala :)

Samo ubaci stock aplikaciju. Imas ih okacene tu gde si i rom skinuo

^^
sto se miracle-a i stock kamere tice, citao sam da ne radi flash u video rezimu, tako da mogu da ti preporucim lg camera (po mogustvi pro verziju)... :)

Hvala obojici, skinuo sam Lg cameru i radi ok :)

sprema se novi reliese CM9.
Maclaw najavio i kameru... Videcemo

o5 neko komesanje, slicno kao srpska politika inace bagznor kaze da je marcin osposobio kameru i da sada skoro u potpunosti radi... inace maclaw je juce izbacen iz tima jer je kako kaze bagznor krao pare sa racuna, bio lenj i nije bavljao svoje duznosti ......:d u medjuvremenu su obe teme zatvorene jer je Maclaw navodno objasnio kako i zasta je trosio novac pa je sada neko pomirenje u toku ....:D

neki zaplet ko u Tursku seriju .....

Postoji li neki GPS fix za ICS Final onaj rom?

Ovo je izuzetno nefunkcionalno, ili trazi satelite po 15 minuta ili ih ne nalazi uopste.

pa meni radi ok , prvi put ga je naso malo sporije ali sada sve u manje od 2 min

Ok malocas je izbacen patch koji preko sinocnjeg izdanja nightlija (CM9) osposobljava kameru...
Preview i dalje ne radi...

Poslednja izmena:
Hvala, ali nisam nasao nista adekvatno.
Videcu da sacekam CM9, valjda ce tu situacija biti bolja.

ja ga koristim vec duze vreme(CM9) , u stvari mi je daily rom jos od bete 9.. sinoc izaso RC1, danas flashujem....:D

nakon vise testiranja, kamera ne radi preko aplikacija vec samo stock.
to treba valjda da se resi u sledecoj verziji, video sam da se vec zale ljudi na xda.

@bojan.zex ajde isprobaj gps kada instaliras rom, meni kao da ne radi, trazi satelite sto godina i ne nadje nista. tako mi je bilo i na ics final, pa se tripujem da nije hardverski nesto.

Poslednja izmena:
isprobacu veceras ali juce je radio na CM9 beta 10

proradio gps sam od sebe, ali i dalje ne radi lokacija na google maps (sto znaci za npr foursquare), video sam da se i na to zale ljudi na xda.

Sta se desava sa zvanicnim samsungovim sajtom? Hteo bih da skinem 2.3.7 ali ne mogu nigde da nadjem.Zar nije pre bilo sve kod njih na support strani?

Goli rom nije bio nikad naravno. Update radis preko kiesa, to mozes da skines sa sajta...

Sta se desava sa zvanicnim samsungovim sajtom? Hteo bih da skinem 2.3.7 ali ne mogu nigde da nadjem.Zar nije pre bilo sve kod njih na support strani?

ja kolko znam zvanicni 2.3.7 i ne postoji. zadnji zvanicni je 2.3.6 a 2.3.7 je CM7 a njega ces skinuti najlakse na XDA developers...

Idi na samfirmware i tu imas sve oficijelne romove ali zadnji je 2.3.6.

Samo da ja javim da sam ja moj Ace utopio pre oko 2 i po meseca. Posle sam uzeo ZTE Skate ( isti HW samo 4.3 ekran )
Sad sam na SGNote-u od pre malo vise od nedelju dana :)

Kakva su vasa misljenja/iskustva sa Ace+ modelom ?
Uzeo bih ga u Vipu. Nekako mi se vise svidja od G300 :)
Da li ce biti ICS za njega ?

Pre neki dan instal. CM9 RC1 i u kombinaciji sa Holo Laucher HD Plus, radi bez greske... :D

Translate pliz :D To bi mi bio prvi android fon, kapiram da je ovo dobro sto si napisao :d

Nisam siguran da je to napisao za ace+, vec obican ace. A sto se tvoje dileme tice, pa pre bih isao na veci ekran i jacu rezoluciju nego na izgled. Drugar ima g300 i mene je jako prijatno iznenadio. Da je bio kad sam ja uzimao, ovaj ace ne bih ni pogledao :)
Dakle savet je da ne potcenjujes ekran, kao sto sam ja sa ovim mojim prvim androidom...

Poslednja izmena:
pozdrav svima.kako se pokazao [ROM][UNOFFICIAL]CyanogenMod-7.2.0-by-TA-KANG[UPDATE 07.05.2012] ?potreban mi je rom na kome sve radi a da nije egzotika kao cm 9 koji koliko vidim nije jos ispeglan (posto sredjujem sestri telefon a ne sebi :D), i ako imate neku preporuku za kernel slobodno mi napisite znacilo bi mi.hvala unapred

Nisam siguran da je to napisao za ace+, vec obican ace. A sto se tvoje dileme tice, pa pre bih isao na veci ekran i jacu rezoluciju nego na izgled. Drugar ima g300 i mene je jako prijatno iznenadio. Da je bio kad sam ja uzimao, ovaj ace ne bih ni pogledao :)
Dakle savet je da ne potcenjujes ekran, kao sto sam ja sa ovim mojim prvim androidom...

Cackao sam malo G300 i jednostavno nemam poverenja u one donje on screen tastere, nekako nikako da ubodem iz prve :S:
Jedino sto mi jos pada na pamet tog cenovnog ranga je L5, eventualno L7, al' opet mi se ni oni ne svidjaju bas nesto :p

Eh, pa to ti i nije neki razlog, i na ace-u se lako omasi taster. To sam ja resio donekle tako sto ne tapnem nego prevucem prstom preko tastera. No takve stvari nemoj da te brinu, to je sve stvar navike...
I naravno na kraju krajeva uzmi ono sto ti se bas svidelo, da posle ne bi bilo - Steta sto ipak nisam uzeo x :)
Poz

Nazad
Vrh Dno