Stefan1995
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 525
Nesto radis pogresno.
Čisto da proverimo (nisam čitao celu tvoju turturu pa ne znam da li si ovo već pokušao): Settings > Security and privacy > Auto Blocker > ISKLJUČI ako je uključenoKod mene nece druze nikako
Da normalno je to za kameru, pomera se jer ima OIS, tj. nije fiksirana za kućište već "pluta" u svom modulu kako bi mogla da se elektronski pozicionira kada ti drhti ruka i tako smanji mutninu.Pozdrav svima,presao sam na a55 sa a52s i nisam pozalio,premda je a52s brutalan telefon s omjerom ulozeno-dobijeno...a55 super se pokazao,ekran odlican,brzina odlicna,baterija extra dobra,kamere odlicne pogotovo nocni nacin slikanja...za cijenu od 310 eura brutalno dobro...zanima me samo jedna stvar,kad protresem mobitel kao da je nesto otkaceno u njemu,cuje se nesto...citao sam da je moguce da se kamera mice pa molio bi pomoc po tom pitanju,dali je i kod vas tako i dali je to normalno...
Normalno je a ako protreseš i svoj stari A52 čućeš isto. Isto kao i ti sam sa odličnog A52 prešao na još bolji A55.Pozdrav svima,presao sam na a55 sa a52s i nisam pozalio,premda je a52s brutalan telefon s omjerom ulozeno-dobijeno...a55 super se pokazao,ekran odlican,brzina odlicna,baterija extra dobra,kamere odlicne pogotovo nocni nacin slikanja...za cijenu od 310 eura brutalno dobro...zanima me samo jedna stvar,kad protresem mobitel kao da je nesto otkaceno u njemu,cuje se nesto...citao sam da je moguce da se kamera mice pa molio bi pomoc po tom pitanju,dali je i kod vas tako i dali je to normalno...
O kakvom luftu pričaš leba ti? Jel znaš uopšte o čemu diskutujemo ili tek da napišeš nešto da imaš još jedan post više?Kod dobrih primeraka ne zvecka.Kod losih ima previse lufta.
U pravu si sve...upravo samo protresao redmi 13pro i isti zvuk pravi...a takodjer i a52s isti zvuk pravi kao i a55...Nije lose ponekad odvojiti vrijeme i procitati/guglati ponesto ili odgledati snimak koji okaci neko iznad tvog posta...Svaki telefon sa OIS-om slican svuk ispusta na malo jace cimanje,ne zvao se on Samsung,Xiaomi,Soni likakoveć.
Ne nego baš ois, kod dosta ois telefona se čuje više ili manje, retkost je da se ne čuje uopšte.Čuje se sočivo, ali ne ois nego fokus. Meni se najviše bilo čulo na mi a3 telefonu.
Slab je od početka, generalno je loša baterija jer ima Exynos.Jel još nekome slabiji SOT nakon decembarskog ažuriranja?
Nije slab od početka....a nije slab ni sada, sasvim je ok bio i ostao.Slab je od početka, generalno je loša baterija jer ima Exynos.
Ovo jednostavno nije tačno. Baterija bez problema izdrži do 3 dana intenzivnog korištenja. Jest da nemam i ne koristim društvene mreže, ali Outlook, Chrome, YouTube vrlo često, mobilni podaci uvijek uključeni....Slab je od početka, generalno je loša baterija jer ima Exynos.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari