A i ne treba ti više od 8 gb, sve ćeš da hendlujes sa 8. A ima i ram plus da se doda ali preporuka je da se uključi odmah po prvom paljenju.Što? Pa jel neke druge specifikacije lošije?
To sam i hteo da napišem. Po defaultu je uključen, a treba ga isključiti. Pivo me nateralo da pogrešno napišem. 😁👍Šta da se uključi? Taj ram na račun memorije treba isključiti zauvek.
Jok 😡Da li je iko dobio povratni mejl za sat, ikakav odgovor?
Ma slično ti je to kao u Begoradu. Bez garancije možeš naći već od 400 KM pa naviše, i to za indijsko tržište (mada sa Samsungom nema problema sa mrežom ako je indijska verzija, za razliku od drugih bendova). Oficijelno se mogu naći za nekih 650 KM kod operatera (Eronet recimo), pa do 800 KM (Ekupi, Domod,... svi su ovlašteni reseleri).@edin_h za koliko se moze trenutno naci A55 u Sarajevu najpovoljnije nov i 8/256 varijanta?
Ma ne moraš ga isključivati ukoliko ne opterećuješ telefon toliko da mu je taj virtualni RAM potreban. On se aktivira samo onda kada je RAM skoro pa popunjen.To sam i hteo da napišem. Po defaultu je uključen, a treba ga isključiti. Pivo me nateralo da pogrešno napišem. 😁👍
Daj mi link to za 400 KM. Kod Eroneta su uređaji uz pretplatu koliko vidimMa slično ti je to kao u Begoradu. Bez garancije možeš naći već od 400 KM pa naviše, i to za indijsko tržište (mada sa Samsungom nema problema sa mrežom ako je indijska verzija, za razliku od drugih bendova). Oficijelno se mogu naći za nekih 650 KM kod operatera (Eronet recimo), pa do 800 KM (Ekupi, Domod,... svi su ovlašteni reseleri).
1€=1,95KM
1KM=60RSD
Ma ne moraš ga isključivati ukoliko ne opterećuješ telefon toliko da mu je taj virtualni RAM potreban. On se aktivira samo onda kada je RAM skoro pa popunjen.
Zato sto neki otvore i upale da naruce sat pa onda prodaju telefon.Mene interesuje kada u oglasu pise da je teleon nov, u pakovanju vakuum, sta to znaci?
Zasto nije dovoljno da se napise da je telofon nov i neotpakovan? Da li je to vakuum nesto posebno ili ne, posto ga neki naglasavaju.
A tek oni što kažu telefon otpakovan da se isproba, a datum na računu pre dva mesecaA ovi sto prodaju telefone za koje kazu da je nov nekoriscen, samo otpakovan da se isproba ispravnost nikada mi nece biti jasni!
Naročito kad priloži i ugovor koji je od pre 8 meseci.Bitna je fabricka nalepnica koja garantuje da kutija nije otvarana, to je jedini garant da je telefon nov, folija je nebitna! A ovi sto prodaju telefone za koje kazu da je nov nekoriscen, samo otpakovan da se isproba ispravnost nikada mi nece biti jasni!
Koja je bila cena na Ananasu? Sad je 45200 crni.Moglo je juče i za 180 na Ananasu uz vaučer.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari