Šta je novo?

Samsung Galaxy A55

Jednostavno, nije pravljen za eu tržište, ima razlike u prijemu signala....

Kad sam imao s21u bilo je price da ram plus treba odmah iskljuciti i da je bolje za tel da se ne koristi. I da, lepsi rad tel je bio kad je iskljucen ram plus.

Da li je iko dobio povratni mejl za sat, ikakav odgovor?

@edin_h za koliko se moze trenutno naci A55 u Sarajevu najpovoljnije nov i 8/256 varijanta?
Ma slično ti je to kao u Begoradu. Bez garancije možeš naći već od 400 KM pa naviše, i to za indijsko tržište (mada sa Samsungom nema problema sa mrežom ako je indijska verzija, za razliku od drugih bendova). Oficijelno se mogu naći za nekih 650 KM kod operatera (Eronet recimo), pa do 800 KM (Ekupi, Domod,... svi su ovlašteni reseleri).

1€=1,95KM
1KM=60RSD
To sam i hteo da napišem. Po defaultu je uključen, a treba ga isključiti. Pivo me nateralo da pogrešno napišem. 😁👍
Ma ne moraš ga isključivati ukoliko ne opterećuješ telefon toliko da mu je taj virtualni RAM potreban. On se aktivira samo onda kada je RAM skoro pa popunjen.

Ima li i u Srbiji negde toliko jeftinije kao u Bosni oko 400KM, što je 200€ 😂, ja ovde neotpakovan ne nalazim ispod 300€... Svakako bih ga kupio tek za par nedelja, možda cena još padne

Ti nas kanda malko zekiš.

Moglo je juče i za 180 na Ananasu uz vaučer.

^ ima ih po 280e novih puni oglasi ... (Pa onda cenkanje ide ) . A tek polovnih još jeftinije baš dosta .

Ma slično ti je to kao u Begoradu. Bez garancije možeš naći već od 400 KM pa naviše, i to za indijsko tržište (mada sa Samsungom nema problema sa mrežom ako je indijska verzija, za razliku od drugih bendova). Oficijelno se mogu naći za nekih 650 KM kod operatera (Eronet recimo), pa do 800 KM (Ekupi, Domod,... svi su ovlašteni reseleri).

1€=1,95KM
1KM=60RSD

Ma ne moraš ga isključivati ukoliko ne opterećuješ telefon toliko da mu je taj virtualni RAM potreban. On se aktivira samo onda kada je RAM skoro pa popunjen.
Daj mi link to za 400 KM. Kod Eroneta su uređaji uz pretplatu koliko vidim

Mene interesuje kada u oglasu pise da je teleon nov, u pakovanju vakuum, sta to znaci?
Zasto nije dovoljno da se napise da je telofon nov i neotpakovan? Da li je to vakuum nesto posebno ili ne, posto ga neki naglasavaju.

ne znam odakle taj "trend" u oglasima, i da li su ikada telefoni bili vakumirani i tako pakovani pa je to ostalo 😃 ?

To je sigurnosna nalepnica koja se osteti kad se jednom otvori kutija.Ostalo iz vremena kad je kutija bila u foliji koju si morao da skines.
Inace nov u otvorenoj kutiji moze svasta da bude dva dana koristen ,pao na tepih,uradjen hard reset.

Bitna je fabricka nalepnica koja garantuje da kutija nije otvarana, to je jedini garant da je telefon nov, folija je nebitna! A ovi sto prodaju telefone za koje kazu da je nov nekoriscen, samo otpakovan da se isproba ispravnost nikada mi nece biti jasni!

Mene interesuje kada u oglasu pise da je teleon nov, u pakovanju vakuum, sta to znaci?
Zasto nije dovoljno da se napise da je telofon nov i neotpakovan? Da li je to vakuum nesto posebno ili ne, posto ga neki naglasavaju.
Zato sto neki otvore i upale da naruce sat pa onda prodaju telefon.
(+ ne znam za te skidane sa nasih mreza da li im otvore u poslovnici)

Bitna je fabricka nalepnica koja garantuje da kutija nije otvarana, to je jedini garant da je telefon nov, folija je nebitna! A ovi sto prodaju telefone za koje kazu da je nov nekoriscen, samo otpakovan da se isproba ispravnost nikada mi nece biti jasni!
Naročito kad priloži i ugovor koji je od pre 8 meseci.

Sa vaučerom 40200

Nazad
Vrh Dno