Šta je novo?

Samsung Galaxy A55

Da li je neko imao problem oko registracije za poklon sat?
u members aplikaciji vidim promociju, kada kliknem na nju i idem registruj se , otvara mi: https://promotions.my-samsung.com/ koji uopste ne otvara ni u jednom browseru?!? sta trebam da uradim dodatno? Ovo je isto kod drugara koji je kupio a35

Da li je neko imao problem oko registracije za poklon sat?
u members aplikaciji vidim promociju, kada kliknem na nju i idem registruj se , otvara mi: https://promotions.my-samsung.com/ koji uopste ne otvara ni u jednom browseru?!? sta trebam da uradim dodatno? Ovo je isto kod drugara koji je kupio a35
Ja sam se registrovao bez problema preko members aplikacije. Čekam drugi mail A55 je u pitanju. Kod mene su bile dve opcije u member aplikaciji, za fizičko i pravno lice. Izabrao naravno za fizičko lice pratio dalje uputstva i registrovao se. Poslali su mi mail da sam se uspešno registrovao, i da ću dobiti još jedan o statusu registracije nakon provere priložene dokumentacije.

Meni uopste ne otvara nista posle polja registruj se...

Evo posle bezbroj pokusaja sam konacno dobio ovu formu da popuniim.. mozda ima je sajt bio pretrpan...Da li je ikome stigao ovaj drugi mejl? ja se samo plasim da nisam "zakasnio" i da ne bude, zalihe su potrosene
Ako nekoga jos zeza, neka proba da restartuje uredjaj i koristi browser koji nije fabricki...

Poslednja izmena:
Ja mislim da vredi. Prvo sto je 256gb taman memorije, a drugo sto je brza ufs memorija. A i nije neka razlika u ceni.

Razlika u ceni je minorna u odnosu na činjenicu da dobijate, ne duplo, nego skoro trostruko više slobodne memorije kad uzmete u obzir da sistem i obavezne aplikacije zauzmu određenu količinu memorije

Poslednja izmena:
Po meni tu je pitanje da li dati 100e više za midrange telefon samo zbog više skladišne memorije.Ipak je to midrange koji će kroz 2 godine da štuca i štuca kad ga Samsung "optimizuje" nadogradnjama...Džaba će mu biti brža memorija...

Realno 4000 din je više, ali kome treba, ja sam gledao da prođem što jeftinije.

Pa mislim da mi nije toliko bitna ta brža memorija, a što se samog memorijskog prostora tiče tu imam opciju za memorijsku karticu pa se ne brinem.
A za razliku u ceni mogu uzeti neki punjač.
Gledam u Yettelu da uzmem punjač ali ima neka 2 modela od 25W, pa ne znam šta uzeti??

Ovaj jedan je oznaka TA800 i kaže:
Ovaj Samsung zidni punjač sa super brzom punjenjem snage 25 W koristi Pover Delivery (PD) za pružanje najefikasnijeg punjenja.

A drugi je sa oznakom T2510:
Adapter za napajanje prilagođava vaš aktivan životni stil tako što vam daje do 25W Super brzog punjenja.

Pa mislim da mi nije toliko bitna ta brža memorija, a što se samog memorijskog prostora tiče tu imam opciju za memorijsku karticu pa se ne brinem.
Gledam u Yettelu da uzmem punjač ali ima neka 2 modela od 25W, pa ne znam šta uzeti??

Ovaj Samsung zidni punjač sa super brzom punjenjem snage 25 W koristi Pover Delivery (PD) za pružanje najefikasnijeg punjenja.

Adapter za napajanje prilagođava vaš aktivan životni stil tako što vam daje do 25W Super brzog punjenja.
Ta800 je stariji model a T2510 noviji

I ja bi isto išao na varijantu manje memorije a za razliku uzeo kvalitetan adapter, memorijsku karticu, staklo i dobru masku. Svakako msm da ne bi osetio razliku u brzini te memorije.

Ponekad 128gb nije dovoljno.Brzina nije u prvom planu,kolicina recimo 256 gb moze da bude presudno.

Meni je i 64gb bilo više nego dovoljno, opet ja sam vrv neko ko ne drži slike u telefonu niti fotografiše, o snimcima da ne govorim tako da sam izneo mišljenje šta bih ja uradio da sam u poziciji kao on.

Naravno, svako zna svoje potrebe za količinom memorije i u skladu s tim uzima odovarajuću varijantu.
Ja samo želim da istaknem da ukoliko imate potrebu za više memorije nije dobro rešenje sd kartica već telefon sa više memorije. Brzina sd kartice ne može da se poredi sa brzinom interne memorije, a i zauzima se slot za jedan sim

Zdravo društvo, razmišljao sam da uzmem ovaj model telefona uskoro, recite mi odmah da li postoji ikakva velika razlika između 8GB i 12GB RAM-a? Da znam koju varijantu da uzmem jer je razlika u ceni mala... I ono što me najviše interesuje je kamera, kakve su boje, zoom, kakva je u noćnom osvetljenju?
Takođe ako neko može neka napiše gde je najpovoljnije da se kupe, ja sam na Kupujemprodajem sa 256/8 najjeftinije našao oko 320-330€, ne znam jel ima negde i jeftinije i hoće li im cena skoro još padati...

Videh da ima i neka M serija, ali nema je kod nas u zemlji, ne znam kakvi su modeli tamo

Najjeftiniji na Ananasu uz poklon sat.

Zdravo društvo, razmišljao sam da uzmem ovaj model telefona uskoro, recite mi odmah da li postoji ikakva velika razlika između 8GB i 12GB RAM-a? Da znam koju varijantu da uzmem jer je razlika u ceni mala... I ono što me najviše interesuje je kamera, kakve su boje, zoom, kakva je u noćnom osvetljenju?
Takođe ako neko može neka napiše gde je najpovoljnije da se kupe, ja sam na Kupujemprodajem sa 256/8 najjeftinije našao oko 320-330€, ne znam jel ima negde i jeftinije i hoće li im cena skoro još padati...

Videh da ima i neka M serija, ali nema je kod nas u zemlji, ne znam kakvi su modeli tamo
Zar ima verzija sa 12GB ram-a? Ne bih rekao

Ima, u Indiji.

@edin_h za koliko se moze trenutno naci A55 u Sarajevu najpovoljnije nov i 8/256 varijanta?

Ni u ludilu taj sa 12 GB RAM, to je model za Indiju.

Po meni sasvim solidan telefon. Samo iako sam prilicno visok i imam velike sake, po meni je presirok i predebeo, bas je nezgrapan. Da je malo manja dijagonala bio bi idealan midrange-r

^Onda idi na A54, on je manji a nije velika razlika u specifikacijama

Dzaba kad sam vec kupio A55, mada nije isključeno da ga dam zeni, njoj se svidja, a meni da kupim s23

Nazad
Vrh Dno