Šta je novo?

Samsung Galaxy A55

Ma hajte ljudi naravno da ćete dobiti sat. Nije ovo prva takva akcija samsunga. Prošle godine su ljudi na taj način dobijali s21fe uz kupljeni s23, posle je bilo nešto gde su se dobijale slušalice i tablet ako se ne varam. Svi pokloni su ispoštovani

• Za uspešno izvršenje navedene registracije nužno je da podešavanje uređaja, putem kojeg se vrši registracija, bude isključivo na srpskom jeziku.
Rekli su mi u A1 da treba da se registrujem na Samsung sajt i da ce mi sat stici na kucnu adresu. Jos se nisam registrovao, ima vremena, a ukoliko mi sat ne stigne do kraja godine idem u A1 i trazim da mi refundiraju vrednost sata. U protivnom kampovanje u njihovoj poslovnici mi ne gine, ćefa radi..
Ja sam se odmah registrovao, nadam se da neće čekati poslednji momenat.

Poslednja izmena:
.

Prilozi

• Screenshot_2024-09-06-21-34-45-92_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-09-06-21-34-45-92_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    121.7 KB · Pregleda: 120
To samo za uređaje kupljene u septembru? Pošto aplikacija ne dozvoljava drugi datum kupovine.

Da li moze neki predlog za autopunjac. Probao sam par komada ali nece da pune A55

Nadam se da će početi da dele onima koji su se prvi prijavili.

Pozdrav. Imam manji problem sa E-sim karticom. Svaki put trazi da azuriram E-sim.

Prilozi

• Screenshot_20240908_063446_Call settings.jpg
    Screenshot_20240908_063446_Call settings.jpg
    57.7 KB · Pregleda: 72
Pozdrav. Imam manji problem sa E-sim karticom. Svaki put trazi da azuriram E-sim.
Mislim da to nije problem, i kod mene na s24 u isto je tako. Kad god restartujem tel to se pojavi, samo potvrdis i teraj.
Dodjoh i na ovu teme, gledam zamenu za detetetov A52, star x god. ...

Na A55 moze li se nekako pojacati wifi prijem?U podesavanjima.Isto pitanje vazi i za ostale android uredjaje.

• Za uspešno izvršenje navedene registracije nužno je da podešavanje uređaja, putem kojeg se vrši registracija, bude isključivo na srpskom jeziku.

Ja sam se odmah registrovao, nadam se da neće čekati poslednji momenat.
Ja sam se prijavio za sat na tek kupljenom a55 iz a1, ali je bio podešen na engleski. Dobio sam jedan mejl potvrde registracije za poklon ali drugog mejla koji se spominje nema. Da li je iko dobio drugi mejl u vezi sata.

Ja nisam dobio nikakav mejl. Pisao sam Samsungu mejl da proverim da li je ok, i oni kažu navodno da su poslali i da proverim spam, ali nema.

Stigao septembarski sigurnosni update na A55

Šta uopšte piše u tom mejlu, da li je neophodan, imaju broj telefona i adresu da pošalju?

Prvi mail je da je da je primljena registracija za učešće u promociji, a drugi mail (nekoliko dana kasnije) je da je registracija odobrena.

Од: SAMUSNG CALL CENTER <[email protected]>
Date: пон, 9. сеп 2024. у 16:52
Subject: RE: Promocija A serije i poklon sat

Poštovani,

U sistemu stoji da ste se uspešno registrovali. Molim vas da proverite vaš spam ili junk folder u mailovima

Srdačan pozdrav
Ovo su meni odgovorili kad sam im pisao mejl, sad sam im zatražio da ponove slanje.

Ne nalazim ovo.

Da li ima bitnih razlika između verzije od 128 GB i verzije od 256 GB ?
Da li bih napravio neku grešku ako bih uzeo verziju od 128 GB ??!

Da li ima bitnih razlika između verzije od 128 GB i verzije od 256 GB ?
Da li bih napravio neku grešku ako bih uzeo verziju od 128 GB ??!
Jedino u ceni, a imaš slot za SD karticu tako da kod androida ne vidim zašto ići na veću memoriju kad ne mora.

^ Možda zbog brzine te memorije. Nikad sd kartica ne može biti brza kao interna memorija. Osim toga mislim da se zauzima slot za drugu sim karticu tako da gubiš mogućnost drugog sim-a. Mislim da vredi razlike u ceni uzeti verziju 256gb, posebno što i ta sd kartica košta nešto

^ Možda zbog brzine te memorije. Nikad sd kartica ne može biti brza kao interna memorija. Osim toga mislim da se zauzima slot za drugu sim karticu tako da gubiš mogućnost drugog sim-a. Mislim da vredi razlike u ceni uzeti verziju 256gb, posebno što i ta sd kartica košta nešto
Aha, to već nisam uzeo u obzir. Hvala na info.
Zavisi i od korisnika, ja npr nisam napunio ni 70% od 64gb na starom telefonu, neko drugi bi to možda za mesec ako ne i brže.

Ako je kao na S23 onda nije samo do kolicine vec do brzine te memorije (UFS 4.0 vs UFS 3.1 a izgleda da A55 ima UFS 2.0)... e sad nije samo do brzine nego ta brza trosi manje struje (mada mislim da na A55 to i nije presudno)

"Double read and write speeds, consumes 46% less power. It's massive for sure. Soc have 10 percent improvement per year and we can see how one goodnight soc can dramatically change the whole experience using the phone (see snapdragon 8 gen 2). So ufs 4.0 is a big improvement to ufs 3.1"

Zbog ovoga sam, iako ne znam za A55, kada sam ga kupovao insistirao na 256.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno