Ja sam se odmah registrovao, nadam se da neće čekati poslednji momenat.Rekli su mi u A1 da treba da se registrujem na Samsung sajt i da ce mi sat stici na kucnu adresu. Jos se nisam registrovao, ima vremena, a ukoliko mi sat ne stigne do kraja godine idem u A1 i trazim da mi refundiraju vrednost sata. U protivnom kampovanje u njihovoj poslovnici mi ne gine, ćefa radi..
Traži ti da ažuriraš svaki put kada pristupiš e-sim kartici, što je potpuno normalno, bez brige budi.Pozdrav. Imam manji problem sa E-sim karticom. Svaki put trazi da azuriram E-sim.
Mislim da to nije problem, i kod mene na s24 u isto je tako. Kad god restartujem tel to se pojavi, samo potvrdis i teraj.Pozdrav. Imam manji problem sa E-sim karticom. Svaki put trazi da azuriram E-sim.
Ja sam se prijavio za sat na tek kupljenom a55 iz a1, ali je bio podešen na engleski. Dobio sam jedan mejl potvrde registracije za poklon ali drugog mejla koji se spominje nema. Da li je iko dobio drugi mejl u vezi sata.
- Za uspešno izvršenje navedene registracije nužno je da podešavanje uređaja, putem kojeg se vrši registracija, bude isključivo na srpskom jeziku.
Ja sam se odmah registrovao, nadam se da neće čekati poslednji momenat.
Probaj da pozoveš XYZ Communications. U tri akcije kada sam dobijao te poklone od Samsunga oni su bili isporučilac.Ja nisam dobio nikakav mejl. Pisao sam Samsungu mejl da proverim da li je ok, i oni kažu navodno da su poslali i da proverim spam, ali nema.
Ovo su meni odgovorili kad sam im pisao mejl, sad sam im zatražio da ponove slanje.Од: SAMUSNG CALL CENTER <[email protected]>
Date: пон, 9. сеп 2024. у 16:52
Subject: RE: Promocija A serije i poklon sat
Poštovani,
U sistemu stoji da ste se uspešno registrovali. Molim vas da proverite vaš spam ili junk folder u mailovima
Srdačan pozdrav
Jedino u ceni, a imaš slot za SD karticu tako da kod androida ne vidim zašto ići na veću memoriju kad ne mora.Da li ima bitnih razlika između verzije od 128 GB i verzije od 256 GB ?
Da li bih napravio neku grešku ako bih uzeo verziju od 128 GB ??!
Aha, to već nisam uzeo u obzir. Hvala na info.^ Možda zbog brzine te memorije. Nikad sd kartica ne može biti brza kao interna memorija. Osim toga mislim da se zauzima slot za drugu sim karticu tako da gubiš mogućnost drugog sim-a. Mislim da vredi razlike u ceni uzeti verziju 256gb, posebno što i ta sd kartica košta nešto
Osim toga mislim da se zauzima slot za drugu sim karticu tako da gubiš mogućnost drugog sim-a.
Brža UFS memorija na 256 modelu.Da li ima bitnih razlika između verzije od 128 GB i verzije od 256 GB ?
Da li bih napravio neku grešku ako bih uzeo verziju od 128 GB ??!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari