kapetan_Miki
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.08.2017
- Poena
- 125
ovde su problem boje, ali detalja je više na a54.Evo poredjenja fotke A52s i A54, unistili A54, tako da za koji mesec uzimam drugi telefon , Samsung zaobilazim.
ovde su problem boje, ali detalja je više na a54.Evo poredjenja fotke A52s i A54, unistili A54, tako da za koji mesec uzimam drugi telefon , Samsung zaobilazim.
Može da se isključi hdr al se ne dobija ništa sem "spaljenih" fotki u uslovima kada je velika razlika između tamnih i svetlih delova (shadows, highlights), boje ostaju takve kakve ih samsung podesio.Jel nema opcija tipa auto hdr da se iskljuci? Ili da probate preko onog Camera Assistant good luck modula? Sad su je omogucili i za A54 i A53 (nas sa A52s ko j...).
Probaj isto to sa gcam na A52s pa tek onda da vidiš...Evo poredjenja fotke A52s i A54, unistili A54, tako da za koji mesec uzimam drugi telefon , Samsung zaobilazim.
Bukvalno isto razmisljam, ne znam cemu toliko razocaravanje....Ja sam amater,prilazem jednu automatsku fotku,bez obrade.Po meni je ok.
A54 automatski
Ja nisam razocaran kamerom posle A52S,obe su dobre.
Ne bi, baterija nije problem već Exynos 2200,kao i sam ekran koji nije kao na S22 seriji. Pričali smo o ovome čim su najavili S23 FE, čak je i S21FE bolji od ovoga, bolja baterija i manji bezeli.Ma s23fe se ne isplati sa onom slabom baterijom pa makar koštao kao i A54, meni je baterija jedna od presudnih stvari na telefonu. Mogli su lagano u s23fe da stave 5000 miliampera bateriju pa bi onda bilo verovatno malo bolja situacija.
Tanka priča, evo i uporedni test, isto je sve kao i ranije:Exy 2200 nije kao u s22, navodno je bolji.
Ajjj nek proveri neko koja je tacno ufs memorija u a54, ako je 3.1 da uzimam tel.
Dodaš još malo i bukvalno za te novce imaš iPhone 14.Dignuće cenu i smestiće a55 između a54 i s23fe, znači početna cena u zvaničnim radnjama (kod nas) po meni ima da bude oko 550-600e.
kad sve to pogasis mozes lagano s9+ uzeti i korisitiKoristim A54 out of the box software, UI5.1 nije A13. Pogasio sam onaj side panel, adaptivni refresh. E sada šta još predlažete da se uradi pošto baterija realno izdrži 24h...nekomg umerenog korišćenja..
Sve mi je ukljuceno ,dve kartice ,koristim kao poslovni ,internetisanje i fotografja,viber.Za 24 sata padne na 60%Koristim A54 out of the box software, UI5.1 nije A13. Pogasio sam onaj side panel, adaptivni refresh. E sada šta još predlažete da se uradi pošto baterija realno izdrži 24h...nekomg umerenog korišćenja..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari