Šta je novo?

Samsung Galaxy A54

Umereno korišćenje uz sat vremena Mobile Legends, AOD uvek, rutine uključenje, društvene mreže itd, skinut sa punjača u 5.00h....

Prilozi

• SmartSelect_20240110_225416_Device care.jpg
    SmartSelect_20240110_225416_Device care.jpg
    65 KB · Pregleda: 83
  • SmartSelect_20240110_225314_Device care.jpg
    SmartSelect_20240110_225314_Device care.jpg
    133.4 KB · Pregleda: 75
Da li vam se nekad desilo da se telefon restartuje sam od sebe?

Rešio sam problem, update rom. baterija sada funkcionise normalno, 2 dana normalno do ekstremnog koriscenja..sada nudi prelaz na UI6.0...no necu to za sada..

A54 zbog bolje podrske. I dalje Honor nema tako razvijen community.

Imao oba, da sad kupujem opet bih uzeo A54.
Ali to ne znači da je Honor loš, odličan je i on.
Najbolje da ako možeš uživo vidiš i probaš oba, pa da sam odlučiš koji da kupiš.

Honor 90 je zgodniji ergonomski i subjektivno lepši telefon, ima i nešto bolji procesor. A54 ima upeglaniji sistem sa dugoročnom podrškom, stereo zvučnike, kamere su tu negde...

Hvala momci, pisao u obe teme. Jos uvek imam p30 pa otud neodlucnost. Oba su mi lepa, honor malo vise. Na njegovu stranu izgled i malo bolji procesor. A54, ois, ip zastita, bolja podrska.

Da li je problem da se za punjenje a54 koristi punjač od 33w?
Ostao mi je od motorole g72.

Nije problem, jedino pitanje da li će ga puniti brzo ili sporije. Probaj pa vidi.

Zahvaljujem se na odgovoru.
Probao punjač od motorole, izađe tekst da se telefon brzo puni i ubrzo nestade. Piše da će biti napunjen za 1h i 24min sa postojećih 33% napunjenosti baterije. Pretpostavljam da je proračun vremena u odnosu na brzo punjenje.

Zahvaljujem se na odgovoru.
Probao punjač od motorole, izađe tekst da se telefon brzo puni i ubrzo nestade. Piše da će biti napunjen za 1h i 24min sa postojećih 33% napunjenosti baterije. Pretpostavljam da je proračun vremena u odnosu na brzo punjenje.
znaci puni ga na 15w limitu

Da, to je od 15W, tako meni punio šaomi punjač od 33W.

Uzme struje koliko mu treba.Moj punjac je od Xiaomi 3A,isto puni.

Original Samsung i miran si posle za svaki sledeci Samsung.

Cao drustvo, planiram kupovinu ovog modela, pa me interesuje kolika je cena samsung cloud-a i da li je dostupan u Srbiji, i po vama sta je bolje samsung cloud ili onedrive cloud?

OneDrive ako imas O365. Ako nemas, moze i Google Drive onda.

Za one koji se dvoume oko performansi, poslednjih nedelju dana sam bio ‘prinudjen’ iz odredjenih razloga da koristim a54 (8/256) koji sam uzeo majci pre par meseci i iznenadio me prijatno.
YT u pozadini i browsovanje, neke laganije igre (Hearthstone, Warcraft Rumble), HBO i Disney+ nijednom nije zastucao. Nije snappy naravno, ali daleko od toga da je bilo ikakvih problema. Ekran izvrstan, bas me je prijatno iznenadio, a nije da dolazim sa nekog loma od telefona (14 PM) pa da me zaseni.
Tople preporuke i dalje za ovaj uredjaj, ne znam cime toliko negativnih kritika zavredjuje po internetu

Pa kritikuju ga jer bi ljudi ovaj model al za manje para a realno ja, npr, apsolutno nemam zamerki na sam rad uređaja. Dal bi mogao da ima manje bazele, mogao bi, dal bi mogao da bude malo tanji, mogao bi, da ima brže punjenje, mogao bi al to je sve stvar ukusa, realno u svakodnevnom normalnom korišćenju, al po nekad i poštenom maltretiranju, telefon odrađuje sve bez problema.

^ bilo bi najbolje da u A55 stave kamere od Ultre i SD gen3 za 350€ .
... biće taman za 4 godine u A60

Stigle tri maske sa Alija
Prva odozdo, ima u sebi magnet, zato sam je prvenstveno uzeo radi kalenja na magnetni držač u automobilu.
U sredini je ova fancy sa imitacijom kođe pozadi.
Obe odličmo naležu pogotovo oko kamere pozadi
Ova treća , narandžasta je fashion model;)

Sve tri lepo prijanjaju uz telefon i ne čine ga nešto debljim nego što jeste i što je najbitnije ne klizajuće su.

Prilozi

• 20240125_130757.jpg
    20240125_130757.jpg
    296 KB · Pregleda: 66
Jel štite nešto kameru te maskice ili sa njima i dalje štrče van?

Ja sam za Xiaomi naručio identičnu ovoj narandzastoj, samo u crnoj boji. Mogu potvrditi da je maska odlična, a rubovi uz kameru su poravnati sa nivoom stakla tako da ne znam koliko štiti. Ja nikada nisam ogrebao kameru.

Jel štite nešto kameru te maskice ili sa njima i dalje štrče van?
Ova donja i u sredini štite kameru, ovu narandžastu još nisam probao. Štite u smislu da ne dodiruju površinu na kojoj je telefon

Prilozi

• IMG-f2090c1faf8345c6be67a1af24f5b9c1-V.jpg
    IMG-f2090c1faf8345c6be67a1af24f5b9c1-V.jpg
    80 KB · Pregleda: 49
  • IMG-ab56437501d58af530a2c3b3d7c99324-V.jpg
    IMG-ab56437501d58af530a2c3b3d7c99324-V.jpg
    43.4 KB · Pregleda: 34
Kako ste zadovoljni sa baterijom? I zagrevanjem?
Planiram da zamenim stari A40 koji koristi moja majka, pa ne znam sta da joj uzmem, a ovaj imam za 260e vakum(8/128)...

Meni je dobra baterija, ja doduše koristim na 60hz jer mi je bitnija baterija nego osvežavanje ekrana.
Zagrevanja ima, i najviše se zagreje kada se instagram koristi, meni to lično nije neki problem, al videćemo kad leto dođe 😁

Nazad
Vrh Dno