I ona mi je na listi želja, pored 13T i Honor 90. Moto ima vrh specifikacije.Ja sam baš danas menjao A54 za Motorolu Edge 30 Ultra.
Ti mnogo više vagaš šta će uzmeš a mene zezaš 😁, znam kad si se i raspitivao kad sam uzeo a54 pre 3 meseca. Uzmi taj šaomi najbolji odnos uloženo dobijeno 😂I ona mi je na listi želja, pored 13T i Honor 90. Moto ima vrh specifikacije.
Snapdragon, izuzetno brzo punjenje, kažu top kamere... 420€ na KP
Kako ti se čini za sad? Nek te sa srećom služi.
Veruj mi da sam bio na korak da naručim A54 ali sam dobio znatno unapređenje na poslu pa bih visoku srednju klasu, iskreno.Ti mnogo više vagaš šta će uzmeš a mene zezaš 😁, znam kad si se i raspitivao kad sam uzeo a54 pre 3 meseca. Uzmi taj šaomi najbolji odnos uloženo dobijeno 😂
Hvala!I ona mi je na listi želja, pored 13T i Honor 90. Moto ima vrh specifikacije.
Snapdragon, izuzetno brzo punjenje, kažu top kamere... 420€ na KP
Kako ti se čini za sad? Nek te sa srećom služi.
To je normalno, video mod kropuje deo senzora, plus je upaljena stabilizacija koja dodatno kropuje deo zbog peglanja snimka, ako hoćeš manje kropovanja isključi stabilizaciju, al onda su klipovi gotovo neupotrebljivi koliko su slabo stabilisani, tad radi samo optička stabilizacija.Evo screenshot, prva fotka fotografija, druga video i sta god birao ona je uvecana za video rezim...
samo da potvrdimo da posle ovo današnjeg (decembarskog) ažuriranja nema više mešanja jezika pola srpski pola engleski ... Sve aplikacije rade odlično 👏👍 .
Pisao sam vec u temi za A52 posto imam oba ali da se ponovim.Izvinjavam se nisam mogao da izmenim post , samo da potvrdimo da posle ovo današnjeg (decembarskog) ažuriranja nema više mešanja jezika pola srpski pola engleski ... Sve aplikacije rade odlično 👏👍 .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari