Šta je novo?

Samsung Galaxy A54

Na cemu pregledas fotografije?Na telefonu ili PC?Razumeo sam da ti beze boje,mozda je do ekrana?

Na telefonu (ekran podešen na prirodno) i na tv kad šerujem nešto, boje su manje više iste na oba uređaja, i to je to, kapiram samsung tako forsira, većini samsung korisnika se sviđa pošto se prodaju telefoni, meni se ne sviđa i nervira me što nam bar ne daju opciju da promenimo.
Nemam trenutno baš neke fotke da postujem ovde koje bi bile adekvatne da se to vidi (pošto ih uglavnom odma brišem u telefonu 😁), ali ima mojih postova od ranije vezano za tu problematiku.

Onda je lako, Samsung Galaxy S24 cim izadje za manje od 2 meseca, ili iPhone 15 Pro i to je to :D

@Delicious
Teško bilo šta od toga, nemam "vremena" za te telefone 😂

I ona mi je na listi želja, pored 13T i Honor 90. Moto ima vrh specifikacije.
Snapdragon, izuzetno brzo punjenje, kažu top kamere... 420€ na KP
Kako ti se čini za sad? Nek te sa srećom služi.
Ti mnogo više vagaš šta će uzmeš a mene zezaš 😁, znam kad si se i raspitivao kad sam uzeo a54 pre 3 meseca. Uzmi taj šaomi najbolji odnos uloženo dobijeno 😂

Ti mnogo više vagaš šta će uzmeš a mene zezaš 😁, znam kad si se i raspitivao kad sam uzeo a54 pre 3 meseca. Uzmi taj šaomi najbolji odnos uloženo dobijeno 😂
Veruj mi da sam bio na korak da naručim A54 ali sam dobio znatno unapređenje na poslu pa bih visoku srednju klasu, iskreno.
Izgooglaj Moto Edge 30 Ultra. Bruka su mu specifikacije ozbiljno ali na KP nema belog modela koji je prelep. Izgooglaj ga.

Ma meni je izgled sekundarna stvar na telefonu, ionako ide u neku masku. Meni su one stvari koje sam pobrojao neki post pre bitnije, motorola ima i ovaj ekran sa oborenim ivicama, not my cup off tea 😁

I ona mi je na listi želja, pored 13T i Honor 90. Moto ima vrh specifikacije.
Snapdragon, izuzetno brzo punjenje, kažu top kamere... 420€ na KP
Kako ti se čini za sad? Nek te sa srećom služi.
Hvala!
Već na prvi dodir se oseti da je izuzetno kvalitetno urađena. Veoma brza u radu, signal mobilne telefonije i wifi-ja je bolji od A54. Baterija se izuzetno brzo puni, hteo sam da vidim za koliko tačno minuta, ali dok sam otišao iz sobe u kuhinju i nešto malo pojeo, vratim se, a baterija već na 100%. Sutra ću probati celo vreme da budem u blizini telefona dok se bude punio. Ekran izuzetno kvalitetan i oštriji od A54, a u isto vreme ne napreže oči kao Samsung.
Zvuk takođe jači od Samsunga, a o kvalitetu nisam baš kompetentan da sudim.
Za sada toliko, ako imaš još neko pitanje, slobodno pitaj u temi o Motorola 30.

9 sati rada od skidanja sa punjača, SOT 3.30h, 1.4h HBO, pola sata Spotify, ostalo TikTok, FB, Viber, Pretraživač, baterija je na 57%. AOD uvek uključen, sve vreme WiFi i BT zbog slušalica dok se gledao HBO i slušala muzika. Skroz korektno.

Instalirao, nisam primetio nikakvu razliku.

Isteklo vreme za edit.
Posle apdejta krenula da smara ova appcloud "aplikacija" izlazi mi na svakih pola sata u obaveštenju, ide na disable.
1000016725.jpg

Kamera bez poboljsanja, video snimak sad je zumiran a dok skrolujem ovu temu secka. Bravo !

Kako misliš video snimak zumiran?

Evo screenshot, prva fotka fotografija, druga video i sta god birao ona je uvecana za video rezim...

Prilozi

• Screenshot_20231227_133615_Camera.jpg
    Screenshot_20231227_133615_Camera.jpg
    135 KB · Pregleda: 59
  • Screenshot_20231227_133621_Camera.jpg
    Screenshot_20231227_133621_Camera.jpg
    141.2 KB · Pregleda: 82
Evo screenshot, prva fotka fotografija, druga video i sta god birao ona je uvecana za video rezim...
To je normalno, video mod kropuje deo senzora, plus je upaljena stabilizacija koja dodatno kropuje deo zbog peglanja snimka, ako hoćeš manje kropovanja isključi stabilizaciju, al onda su klipovi gotovo neupotrebljivi koliko su slabo stabilisani, tad radi samo optička stabilizacija.
Svakako je tako bilo i pre zadnjeg apdejta samo nisi obratio pažnju.

Evo poredjenja fotke A52s i A54, unistili A54, tako da za koji mesec uzimam drugi telefon , Samsung zaobilazim.

Prilozi

• A52s.jpg
    A52s.jpg
    160.2 KB · Pregleda: 79
  • A54.jpg
    A54.jpg
    183.8 KB · Pregleda: 79
Fine bojice 😁. Na kom apdejtu je a52s?

Izvinjavam se nisam mogao da izmenim post , samo da potvrdimo da posle ovo današnjeg (decembarskog) ažuriranja nema više mešanja jezika pola srpski pola engleski ... Sve aplikacije rade odlično 👏👍 .

samo da potvrdimo da posle ovo današnjeg (decembarskog) ažuriranja nema više mešanja jezika pola srpski pola engleski ... Sve aplikacije rade odlično 👏👍 .

A tupavi Viber i dalje kad se za jezik stavi english UK (ili bilo koja druga varijanta engleskom gde ne bi trebalo da se koristi 12-hour clock) i dalje vremena prikazuje kao AM/PM (naravno da je na nivou Android OS setovan 24-hour clock).

^
Ali ti na engleskom viber?😁

Izvinjavam se nisam mogao da izmenim post , samo da potvrdimo da posle ovo današnjeg (decembarskog) ažuriranja nema više mešanja jezika pola srpski pola engleski ... Sve aplikacije rade odlično 👏👍 .
Pisao sam vec u temi za A52 posto imam oba ali da se ponovim.
Oba su imala problem sa mesanjem jezika u menijima kao i iskakanje samo engleskih reklama u google feed.
Stavio Srpsku cirilicu kao primarnu (bila srpska latinica) i sve proradilo kako treba.

Nazad
Vrh Dno