Mozda one plus nord 2?Imam 330€ budzet za novi telefon,i hteo sam a54,ali me zabrinjava to sto se greje,i sad sam u dilemi sta kupiti?
Pa zar nije optimized po difoltu podešen na svakom samsungu?Za sad neki predlažu da se podesi processing speed na Optimized umesto Maximum.
Nisam se susreo sa OneUI 5 pa ne mogu ništa da tvrdim 😳🤷🏾♂️Pa zar nije optimized po difoltu podešen na svakom samsungu?
Jeste.Pa zar nije optimized po difoltu podešen na svakom samsungu?
Ma kakve crne anomalije i to što dokoni ljudi pričaju za zagrevanje.Danas sam postao vlasnik A54 modela. Kupljen u legalnoj prodaji, 8/256 verzija. Odmah je pokupio julski update, bio je težak oko 1GB. Ažurirao sam sve aplikacije, Samsungove i sve sa Play Store-a, kao i Google Play Services.
Telefon za sad ne ispoljava nikakve anomalije, odličan upgrade sa A71. Smatram da je bolja kupovina od Redmi Note 12 Pro 5G+ modela.
Slažem se, pogotovo što A54 nema LPDDR5 čak ni u 8/256 verziji, dok GT Master ima i SD 778G je sličnih performansi kao Exynos 1380.Uz duzno postovanje mislim da ti a54 nije neki upgrade u odnosu na gt master
A54 je izgleda na kraju dosta bolji u kamerama barem u slabom osvetljenju.
Pa mislim to zbog toga što sam se igrao sa telefonima u prodavnici nekoliko puta. Kamera je brža na A54 mislim na brzinu okidanja i procesiranje slike. A i gledao sam nekoliko zanimljivih poređenja oko nove A34, A54 i S23 serije i A54 je bukvalno zlatna sredina za uložen novac najbolji uređaj što se kamera tiče. Low light pogotovo, A34 je super ali dok ima dosta svetla. Posle toga, dosta lošije izgledaju fotke u odnosu na A54.
Super, sve to što sam rekao je u videu. Ali ima tu mnogo vise videa po YouTube koji imaju malo drugacije rezultate. Sve u svemu, kao sto sam pisao jos davno kad je izasao telefon da je A34 bolja kupovina od A54 i dalje stojim. Svako nek kupi sta hoce, nece pogresiti svakako jedino zavisi kakva ima ocekivanja.
Nisam znao da S54 ima e sim, razne inf sam dobijao, gde kupljeno može i na dmMoj A54 ima 2 SIM slota i eSIM. Istovremeno se mogu koristiti 2 fizičke SIM kartice, ili 1 fizička i 1 eSIM.
Kupljen u legalnoj maloprodaji,verzija 8/256, model SM-A546B/DS.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari