Šta je novo?

Samsung Galaxy A54

Na A5x seriji nikad i nije bila problem plastična pozadina, nego plastični okvir.

Meni je najveća dizajnerska "mana" upotreba stakla pozadi... Istina, dodaje na kvalitetu izrade ali šalje telefon preko 200g težine... Sa maskom i eventualnim zaštitnim staklom to će biti 210-215g za telefon od 6.4".

Posebno što Samsung fura tu zaobljeniju formu telefona pa izgleda još veći nego što dijagonalom jeste.
Izlazi do kraja meseca M54 5G , i biće jeftinija varijanta.
Izlazi do kraja meseca M54 5G , i biće jeftinija varijanta.
Ali svi vele da je A34 5G pravi pobednik

Poslednja izmena:
Ali svi vele da je A34 5G pravi pobednik

S obzirom da je u maloprodaji 100€ jeftiniji i s obzirom da nešto posebno ne lišava kupca mogućnosti u odnosu na A54 i deluje da jeste bolja opcija za novac.

I A33 je bio maltene logičniji izbor od A53, ako već neko ne bi kupovao A52s.

Samsung a52s je hijadu puta bolji,ovaj telefon sa exinus procesor ce se istopiti koliko ce se samo grejati,a bateriju ce trositi kao ludo,kako god,meni u aprilu stize s23 obican iz Svajcarske,ovaj a54 ne zelim da pogledam uopste kakav je

Ako se A53 nije topio i srkao bateriju, nema razloga da ovaj bude lošiji.
Istina, Exynos nije među najboljim energetski optimizovanim procesorima, što se pokazalo i na A53 koji je sa 500mAh većom baterijom u odnosu na A52S imao slabiju autonomiju, ali nije nikakva katastrofa.

Meni je interesantnije da su praktično primamljiviji Dimensity udelili A34 a Exynos A54.
Kako sam video A34 ostvaruje čak i bolje rezultate na sintetičkim testovima i to za više od 15%.
Ne samo to, neko deluje da Dimensity izvlači bolje fotke sa tehničkim inferiornijom kamerom sudeći po nekim recenzijama.

Jad i cemer ali vec ocekivano. Pazarice se to za 250-300e kroz manje od 6 meseci

Izgleda da ce klinac dobiti honor 70,za 350 evra, pesma,sve sam se nadao da ce biti malo povoljniji pa da uzmem preko operatera.

Ako mogu nekoga da zamolim da mi odgovori...koji telefon ima bolji čipset, da li A34, A53 ili A33, mada ako se ne varam prošlogodišnja serija ima isti?

Ovde mi deluje A34 kao bolji izbor i od A54 i od A33 odnosno A53. Skoro u rangu A52s. Čipset je skoro brz kao kod A52s, ekran veći, baterija veća, jedino selfie kamera lošija. I dalje bih najpre uzeo A52s, ali ako ga nema kod operatera, onda A34. U A1 jeftiniji je 450din od A54 (neo surf). To je za trajanje ugovora od 24 meseca razlika od 10800din.

Nahvalise ga Bugari:

Ok A52S ,dogovorili smo se da je best bay.Ali on prodje ,Izgustirao sam ga,i prodao,sta dalje?

Bilo koji FE model. S20FE ili S21FE. Možda i S22 FE ako izađe. Posle A52s, najisplativiji Samsung telefoni na tržištu. Za one koje traže malo bolej fonove za male pare.

Baterija je exstra samsung A54 5g

Prilozi

• Screenshot_20230402_120334_Device care.jpg
    Screenshot_20230402_120334_Device care.jpg
    54.5 KB · Pregleda: 98
  • Screenshot_20230402_120406_Device care.jpg
    Screenshot_20230402_120406_Device care.jpg
    69.9 KB · Pregleda: 101
Koristim ga peti dan. Pre ovoga sam imao A52 i najkrupnija razlika mi je u bateriji - kod A54 se brzo prazni. Nema šanse da traje dva dana.

Registrovao sam se samo da bi objavio sledeće: Samsung A54 kupljen u yettelu. Nepunih 24 sata kasnije završio u servisu jer je skroz prolupao . Zamrzne pa se sam restartuje posle 30-tak sekundi pa opet zamrzne restartuje zamrzne... Toliko...

Registrovao sam se samo da bi objavio sledeće: Samsung A54 kupljen u yettelu. Nepunih 24 sata kasnije završio u servisu jer je skroz prolupao . Zamrzne pa se sam restartuje posle 30-tak sekundi pa opet zamrzne restartuje zamrzne... Toliko...
Kakav servis nov telefon, neka ti odmah daju drugi.

Kakav servis nov telefon, neka ti odmah daju drugi.
Ja sam klincu uzimao slusalica, i jedna nije radila jos u yettelu kazu treba da se napuni, aj rekoh mozda su u pravu, nikada nisam koristio slusalica. Dodjoh kuci, ne reaguje jedna , vratih se da zamenim, kazu mora na servis, i ja tu puknem, poceh da galamim, ma ne reaguju, i posle 7 dana dobih nove.Ali posle shvatih da je u stvari moja greska, ne radi, vrati pa ti puni.

Pa? Prvi put kupio neki uredjaj koji je neispravan u startu?
"Pa znate takva je procedura"... Ostadoh ja bez slušalica dok oni vide šta je sa telefonom prođe rok prijave. Živela prava potrošača!!!
Kakve to veze ima, za slusalice si mogao da se prijavis i sa drugog telefona. A prava potrosaca su da dobijes novi telefon u roku od 30 dana

Pošteno. Izgleda da za sve postoji prvi put. Iskreno nisam se nadao tome od Samsunga. Hvala na savetu potražiću nekog sa Samsugom neće Samsung members na nekom drugom. Slušalice namenjene sinu. 30 dana iz tvojih usta u božije uši!

To se zive DOA.
Dead on arrival.
Po zakonu ,bese 6 meseci,imas pravo da trazis nov uredjaj.Zamenu.Nikakve popravke.
Ne daj da ti popravljaju.I kad ti vrate,proveri imei,da ti nisu vratili tvoj uredjaj.

Vrh Dno