Koliko je meni poznato nisi samo to da su izbacili panjac iz pakovanja 🤣Vidim sada sa su izmislili novitet 52s NE.
Samo me interesuje šta taj New Edition nosi u sebi.
Ima li neko info?
I kod mene. a52s.Evo stigao android 13!
Jesi li azurirao TOS u Galaxy Store-u?Meni rutine rade normalno ali sam posle nadogradnje na oneui5 preko Galaxy Store odmah azurirao 10 aplikacija,medju njima je bila i Tos...Mislim na rutine koje se nalaze u opcijama T OS Modes and Routines - da li su to Bixby rutine pojma nemam znam da je verzija 4.0.00.73
Upravo sam imao ažuriranje, pa ću videti da li je pomogloJesi li azurirao TOS u Galaxy Store-u?Meni rutine rade normalno ali sam posle nadogradnje na oneui5 preko Galaxy Store odmah azurirao 10 aplikacija,medju njima je bila i Tos...
Jel neko dobio update na android 13, a da je telefon kupljen preko operatera?
Dobio sam ja pre par dana, telefon kupljen u A1(vip).
Meni je i na oneui4 radio brzo i fluidno,mozda sad jos brze a mozda se i tripujemI meni je danas stigao OneUI 5. A52s, bez factory restart telefon leti. Bukvalno osetno lepse radi.
Možda je kasno, ali sam na netu kao jedan od razloga našao i oštećena/neispravna SIM kartica.Vratih joj telefon malopre. To nisam proveravao, nisam ni naisao na to u podesavanjima. Ako je to podesila, a nije znala da skloni - onda neka joj ostane problem bas.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari