Šta je novo?

Samsung Galaxy A52 (5G)

@stojkovski_984 imas na strani 35, pogledaj, ima covjek napisao i objasnjenje kako uraditi da ne zamrzava sliku.
Ja sam malo u podesavanjima se igrao i dobio sto mi najvise se svidja.
Podešavao većina GCam..... i ta šta je čovek napisao, ali ne sviđa mi se low light, previše šuma. Recimo kod Xiaomi MiA3 nema šuma.
GCam je ona gde nema svetlo iz lampe 🙂

Prilozi

• IMG_20220118_164333.jpg
    IMG_20220118_164333.jpg
    142.8 KB · Pregleda: 53
  • IMG_20220118_163203.jpg
    IMG_20220118_163203.jpg
    241.3 KB · Pregleda: 53
Ja sam probao MGC i LMC Google camere i nisam primetio da su slike bolje nego sa stock kamerom. Nisam puno škljocao, očekivao sam da će više entuzijasta praviti razne config datoteke, ali za sada ništa od toga. Pratiću, možda nešto i bude...

Jedino sto sam primetio da vrlo retko mi po okoncanju poziva upali ekran -a52s, moracu malo da se pozabavim time. Moram da stisnem power da bu upalio, nece ni na dupli tap.

I meni se to ponekad desava, ali nakon update na a12 nije bilo tako na a11. Cak sam vracao na fabricka podesavanja, ali ne iskljucivo radi toga, to sam primjetio nakon factory restarta.

Da li A52s to ima fanricki najlon preko ekrana? Pretpostavljam da ima. Sav se izgrebao. Jel moze to da se skine?

Mislim i ja da nema, mada mi covek odmah iz kutije stavio staklo.

Takodje mislim da nema, odmah iz kutije i meni su staklo zalijepili u radnji.

Da li još neko ima problem da haptic nekad radi normalno, a nekad ne radi uopste?

Da li je neko nailazio na problem "Fingerprint sensor not responding"? Bratancu je ovo krenulo da se javlja, a prethodno je imao i neke probleme sa softverom na telefonu, pa ga je reklamirao.

Fingerprint ne, ponekad mi se desi da ne prepozna lice dok mi se na MI A3 to nije dešavalo.

MiA3 ako ima amoled displej sa manje DPI, nekako bolje mi je.
Takođe i kamera, posebno Gcam je bolje na MiA3.

Da li A52s to ima fanricki najlon preko ekrana? Pretpostavljam da ima. Sav se izgrebao. Jel moze to da se skine?
Nema. Bude fabrički skroz upakovan u onaj najlon. Ja sam mu odmah lepio staklo čim sam ga izvadio iz kutije tako da sad imaš proveren info. :p
Što mu ne zalepi staklo odmah?

@ivanbass1 Probaj cleat temp data da uradiš. Zna ponekad da zakuca.

Kad gledam jutjub potrosi se 15% baterije za dva sata, kad gledam neki film preko pretraživača baterija se bukvalno prazni 1% po minuti, zna li neko zbog čega je to tako?

1% po minuti? To bi značilo da za sat i 40, ili jedan prosečan film, baterija umre. Jel si probao neki drugi browser, ili inprivate mode? Baš nije dobro ako se tako ponaša. Ajde, troši i mobilnu vezu ili WiFi, ali opet da vuče toliko...

1% po minuti? To bi značilo da za sat i 40, ili jedan prosečan film, baterija umre. Jel si probao neki drugi browser, ili inprivate mode? Baš nije dobro ako se tako ponaša. Ajde, troši i mobilnu vezu ili WiFi, ali opet da vuče toliko...
To mi se desilo dva puta na a12 prije toga nisam imao problema, na apolonu mi troši bateriju slično kao i na jutjubu, zbog toga mislim da je problem do softvera jer kapiram da je video video, kakve veze ima preko cega gledam😤

Pa ima jer buferuje. Drugačije je kada imaš samo video kao fajl recimo, onda nema šta da povlači sa interneta, gledaš iz player-a.

Softverski decoding troši bateriju više od hardverskog. Možda ima veze i sa tim.

Ne mislim na najlon sto se odma skida negonkao neka zastita. S20+ je imao slicno, brzo se grebalaninposle nekog vremena sam je skinuo. Nemogice da je ovako mekano staklo a i oseca se dannokat kaci nesto posle lajsne.
Nema. Bude fabrički skroz upakovan u onaj najlon. Ja sam mu odmah lepio staklo čim sam ga izvadio iz kutije tako da sad imaš proveren info. :p
Što mu ne zalepi staklo odmah?
Ipak ima. Vrv zavisi od trzista, moj je za englesko.
IMG_4569~2.jpg

Nazad
Vrh Dno