Od 0 do 100 je kod mene razlika 15 minuta, dobro je što sam dobio na poklon a ne kupio, bilo bi to bačenih 4k dinara . Običan A52Zna li neko koliko je brže punjenje na punjaču od 25w u odnosu na 15w?
Ja sam upravo se poručio na Aliu za 7.5$ 25W sa kablom, probao sam kod drugara ali nisam tačno merio, mogu ti reći dosta brže puni baš je primetno na A52SZna li neko koliko je brže punjenje na punjaču od 25w u odnosu na 15w?
I mene zeza. Gde da pronađem?Touch sensitivity upaljen?
Sry na kasnijem odgovoru. Display, pa Touch sensitivity.I mene zeza. Gde da pronađem?
Probaj u Samsung sound assistant aplikaciji..Imam jedno (verovatno jako glupo) pitanje, ali baš dugo nisam koristio Samsung uređaje.
Evo o čemu se radi: kada pustim npr. video ili muziku čim počne reprodukcija telefon zavibrira i javi se zvučni signal. Isto se dešava kad premotavam sadržaj. Prebacivanje na silent mod rešava stvar, ali gde u podešavanjima mogu da isključim ovo?
Možda nisu sve potrebne dozvole odobreneDa li neko mozda zna zasto se ne prikazuju obavestenja od whatsappa i instagrama na zakljucanom ekranu, tj ne zasija ekran kad stigne obavestenje, od sms zasvetli i ekran? Hvala
Ja sam porucio sa Alija i za kameru desi mi se cesto da je zakacim negde jer malo virista predlazete, da li ima potrebe da se stavlja neki screen protector?
iz iskustva - da li se lako grebe tipa u dzepu
Jel si za kameru poručio one što pokrivaju sve 4 kamere? Ja sam te uzeo, ali se brzo odlepe kad se zakače, jer naležu na plastikuJa sam porucio sa Alija i za kameru desi mi se cesto da je zakacim negde jer malo viri
Ja ga lično ne bih nikome preporučio. Po karakteristikama, da ga nemam, preporučio bih ga svakome, ali sada ne bih.Uzeo bih neki telefon na poklon zenskoj osobi. Bio sam gotovo siguran da je to A52. A52s je otpadao zbog cene. Međutim, listao sam po KP i video da uz malo akrobacija može da se kupi nov a52s od operatera za cenu a52 u radnji. Da li se isplati cimati se sa time ili razlika između ta dva nije vredna toga?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari